10 Motive Pentru Care Nu O Sa Ai Tot Ce Iti Doresti!

Toată lumea îți prezintă motivele pentru care o să reușești, pentru care ești frumos și inteligent, dar sunt sigur că aceste lucruri nu te vor motiva, pentru că starea de confort nu te determină să acționezi, starea de discomfort însă…

 

1. Te autosabotezi

 

Da, m-ai auzit bine. Îți vrei tot timpul răul și nu prin gândurile tale ci prin acțiunile tale. Mănânci prost, stai multe ore în fața unui calculator, refuzi ieșirile cu prietenii, citești 5 pagini și apoi adormi în fața unui episod. Tot timpul găsești căi de autosabotare și acest lucru te îndepărtează tine, de potențialul tău, de ceea ce ai putea avea.

 

2. Spui prea mult “încerc”

 

Yoda avea o vorbă foarte bună: “Do or do not… there is no try”. Dacă spui că o să încerci să fii mai sănătos, bogat, inteligent și bun înseamnă că spui că nu o să fii niciodată. Să încerci este o scuză. Există doar să faci sau să nu faci și ca să-ți demonstrez acest lucru o să te rog să încerci să ridici o cană. Nu să o ridici, ci să încerci să o ridici. Ce s-a întâmplat? Exact. Nu ai ridicat-o, adică nu ai făcut. Așa că data viitoare când te auzi spunând “o să încerc” realizează că nu o să faci de fapt nimic și că o să te autosabotezi.

 

3. Alegi tot timpul calea ușoară

 

Este mult mai ușor să mănânci nesănătos, să te uiți la film în loc să citești cartea, să îți perzi 6 ore în fața unui suc într-o discuție neproductivă în loc să faci alegerile corecte. Alegând calea ușoară te îndrepți spre dezastru. Pentru că nimic bun nu a ieșit din confort și din stat. Tot ceea ce vezi în jurul tău este suma acțiunilor unor oameni cu viziune, putere și care și-au mișcat fundul de pe scaun și au muncit din greu.

 

4. Trăiești viața altcuiva

 

Vreau să mă asculți cu atenție: încetează să mai trăiești viața altor persoane, să mai trăiești viața pe care alte persoane ți-au pregătit-o pentru tine! Încetează să mai asculți de părinți, profesori și toate figurile autoritare din viața ta. Ascultă de tine! Trăiește viața ta. Stay true to yourself. Nu încerca să mulțumești pe toată lumea și să trăiești viața propusă de ei, ridică-te și trăiește viața pe care o vrei cu adevărat, pentru ca dacă nu o faci, o să rămâi toată viața închis între barierele pe care ți le-ai construit toți anii acestia! Eliberează-te! Trăiește cu adevărat!

 

5. Ți-ai pierdut speranța

 

Adevărul este că lucruri mărețe nu vin la oamenii care nu sunt dispuși să muncească pentru ele. Și mult. Și cu dedicație și chiar și atunci când rezultatele sunt zero. Dacă ți-ai pierdut speranța ești un om mort. Trăiești degeaba. Dacă ți-ai pierdut visul din copilărie, nu se numește maturitate ci se numește spălare pe creier, supunere și lașitate. Ești un laș! Un mare mare laș! Dacă îți permiți acest lucru înseamnă că îți meriți soara!

 

6. Dai vina pe lucrurile exterioare

 

Când de fapt tu ești responsabil. Te-ai despărțin de cineva? Probabil că nu erai prietena sau prietenul anului. Probabil că faceai lucururi prostești sau probabil nu era pentru tine. Lasă înghețata din mână. Lasă plânsul și move on. Asta este viața. Dacă toată viața o să dai vina pe exterior o să fii mizerabil, trist și în depresie! Tot ceea ce faci și pățești este responsabilitatea ta! Maturizează-te puțin și nu mai da vina pe alte persoane pentru situația în care ești acum, pentru lipurile pe care le ai, pentru chinul prin care treci. Este responsabilitatea ta, deal with it and move on!

 

7. Te vinzi pe puțin

 

În special femeile, cele fără demintate. Se vând pe puțin. Se vând pe un suc, se vând pe un salariu mizer, se vând în fața unui bărbat cu bani. Se vând pentru un bonus. Se vând pentru un vis. Se vând și uită astfel de ele, își pierd identitatea pentru ceva mai mult, realizând că tot ceea ce sunt este destul. Dacă te vizi pe prea puțin înseamnă că nu te prețuiești, înseamnă că nu te respecți și înseamnă că nu te iubești! Ai puțină deminitate, puțin respect de sine și nu te mai vine așa de jos. Pun pariu că meriți mult mai mult.

 

8. Crezi că singurătatea este ceva groaznic

 

Singurătatea nu este ceva groaznic pentru că tot timpul este lângă cea mai importantă persoana din viața ta: TU! Tu ești cea mai tare persoană din lume, de ce să te simți singur cu tine? Probabil te simți singur cu tine pentru că te urăști, pentru că nu îți place de tine, pentru că nu te înețelegi, pentru că ești un om plângăcios, pentru că dai vina pe exterior, pentru că te autosabotezi, pentru că tot timpul spui “o să încerc” dar nu faci nimic cu viața ta, alegând să tăriești viața altor persoane. Singuratatea chiar și pentru femeile de după 30 de ani, nu este o mare nenorocire, pentru că acest cuvânt vine din ego! Ego-ul se simte singur pentru că tot timpul vrea stimulare! Adevăratele relații interumane și de iubire nu sunt bazate pe ego și dacă nu realizezi asta o realizezi atunci când o să te lovești cu capul de pragul ușii.

 

9. Te încojori tot timpul de oameni leneși, proști, săraci și bolnavi

 

Astfel toată viața ta nu ai cum să te transformi în ceva mai mult decât suma persoanelor cu care te vezi constant. Și ăsta este adevărul, poți spune despre mine că mă cred superior, că sunt arogant sau orice, nu mă interesează, eu îți prezint adevărul și dacă ești pregătit să-l citești și să-l asimilezi, bine, dacă nu iar bine. Adevărul este că dacă te uiți puțin la inteligența, nivelul tău financiar și sănătatea ta, apoi te uiți la aceste 3 elemente ale celor mai apropiați 5 prieteni o să vezi că se aseamănă. Oare ce s-ar întâmpla dacă ți-ai face prieteni oameni care sunt foarte activi, extrem de inteligenți, foarte bogați și sănătoși? Exact. Află și singur!

 

10. Faci lucrurile fară să pui întrebări

 

De ceva vreme am început să schițez o nouă carte care tratează exact acest subiect: marea majoritate a oamenilor nu gândesc cu propriul creier! Ne bazăm pe sistemele care funcționează pentru noi și nu punem întrebări. Dacă cineva ne spune că este ok să muncim într-o loc pe care pur și simplu îl detestăm pentru 8 ore în fiecare zi, noi o facem. Chiar dacă suntem pasinați de poezie, pictură, cântat. Indiferent. Alegem cale prostească pentru că așa e mai ușor. Pentru că ne este frică să ridicăm mână și să întrebăm: de ce naiba să fac toate aceste lucruri? Am plecat, prostilor! Și să ne îndreptăm spre ceea ce iubim cu adevărat. Tot timpul nu alegem cu mintea noastră ci ne bazăm pe ceea ce societatea alege pentru noi astfel rezultatele îți dai seama că sunt fix cele pe care societatea vrea să fie, adică multă muncă pe bani puțin, mâncat nesănătos și ieftin care va rezulta în boli cumplite pe paturi de spital foarte scumpe, sesiuni de chimoterapie care ne va face să alergăm după bani, să îi strângem, să cumpărăm tratamentele și după care să murim! Asta este adevărul, asta este societatea, și dacă nu ieși din norme, dacă nu distrugi status quo-ul o să ajungi ca toată lumea: să duci o viață mizeră.

 

Sper că s-a mișcat ceva în tine și dacă nu s-a mișcat imaginează-ți că sunt lângă tine și te zgudui foarte tare și îți spun cu toată puterea: de ce naiba alegi să te autosabotezi, de ce alegi calea ușoară, de ce trăiești viața altcuiva, de ce te vinzi pe puțin și de ce crezi că cel mai bun lucru pe care-l poți face este să te supui???

 

With harsh love,

Cristi

 PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: