10 Lucuri Pe Care Sa NU Le Faci Cu Viata Ta

Am pentru tine 10 greșeli foarte importante pe care ai putea să le faci cu viața ta, eu îți recomand să le eviți. Durează 2 minute să le citești:

1.  Stai degeaba!

Cel mai bun lucru pe care-l poți face cu viata ta este să nu faci nimic. Irosește viața asta. Stai degeaba, pur și simplu degeaba toată ziua făcând lucruri care nu-ți aduc beneficii vitoare.

Nu acționa azi și mâine e o zi!

 

2. Angajează-te

Găsește un loc de muncă și trage de timp. Ajută-l pe șeful tău să se îmbogățească.  Muncește zi de zi, ani la rând, toată viața pentru altcineva! Ajută-l să-și atingă visul!

Visul tău e o glumă proastă și nimănui nu-i pasă de tine.

 

3. Găsește și amplifică partea negativă din orice!

Orice lucru s-ar întâmpla, găsește-i o parte negativă. Dacă cineva-ți face un compliment, spune-i că de fapt nu e chiar așa, că tu ai problema asta și problema asta.

Îți recomand să te plângi non stop, de cele mai insignifiante lucruri din lume! Ești o victimă!

 

4. Muncește toată ziua pentru bani!

Apoi aruncă acei bani pe haine, electronice și electrocasnice. Lucruri care să-ți crească încrederea în sine. Lucruri care să te facă mai high status. Relații autentice? Socializare? Glume proaste. Oamenii sunt răi și pe interes.

Mucește toată viață până la epuizare. Cumpără lucruri care nu-ți plac doar pentru a impresiona persoanele pe care le urăști.

 

5. Spune-ți tot timpul părerea!

Părerea ta este cea mai importantă! Din lume! Ești centrul universului și doar tu ai dreptate, restul sunt proști. Nu asculta de sfaturile nimănui, tu știi cel mai bine ce e bine pentru tine.

Spune-ți obsesiv părerea, chiar dacă nimeni nu te întrebă care e. Orice conversație în care nu este vorba despre tine este o conversație proastă.

 

6. Ascultă de vocea din mintea ta!

Las-o să te controleze. Dacă-ți spui să dai în cap cuiva, fă asta. Dacă-ți spune că ești singur și trist, ascult-o. Toată viața ai ascultat de ea și TREBUIE să fie corectă, nu? Exact! Ai mare dreptate.

Egoul este cel mai bun prieten al tău, îți vrea binele și tu trebuie să-l asculți.

 

7. Crede și nu cerceta!

Orice informație primești ia-o de bună și nu-ți pune întrebări dacă e corectă! Ia tot ce-ți spune lumea, părinții, profesorii și la televizor de bun! Aia e realitate. Ei știu mai bine pentru că sunt mai mari decât tine, așa că nu mai comenta.

Nu-ți pune întrebări! Nu cerceta! Crede tot ceea ce auzi! Părinții știu mai bine decât tine ce să faci cu viața ta! 

 

8. Renunță la visul tău…

…și fă ceea ce ți-au spus părinții să faci. Găsește un job sigur, pe criza asta nenorocită antreprenoriatul este o glumă cu Bulă. Uită de visul tău. Încetează să mai visezi. Maturizează-te! Nu mai ești copil! Acum ești om serios.

Renunță la tot ceea ce ai vrut vreodată și fă exact ceea ce face toată lumea! Doar asa poți ajunge undeva! Nu?!?…

 

9. Căsătorește-te cât mai repede!!

Găsește un prost cu bani sau o proastă frumoasă și căsătorește-te cu ea. Rapid. Câte mai repede cu atât mai bine. Fă și mai repede o nuntă. Unul sau doi copii. Chiar dacă ești instabil financiar și emoțional, tu fă asta, pentru că așa au făcut și părinții tăi.

Ai peste 25 de ani și nu te ești al casa ta încă? Pai ce facem aici, părinții tăi la vârsta ta te născuseră pe tine. 

 

10. Critică-te în permanență!

Așează-te în fața oglinzii și privește-te cât de urât ești. Oare cine crezi ce te va place așa în lumea asta superficială? Și chiar dacă ești frumos, tot urât ești, pentru că vezi pe Brad Pitt sau pe Megan Fox. Nu o să arăți niciodată ca ei. Ești slab, mic, prost și urat! Spune-ți asta în permamență.

Nu uita: Nu ești destul de bun!

 

Sper că ți-ai dat seama cât de negativ este să faci lucrurile de mai sus și sper că ai găsit motive în interiorul tău pentrucare să încercă să le eviți! Nu uita: revoluția începe din interior! Oamenii care cred în orice nu cred în nimic.PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: