De Ce Nu Faci Ceea Ce-ti Place?

 

Plecând de la ideea că nu faci ceea ce-ți place cu timpul tău, aici mă refer la job, pentru că altfel nu te atrăgea titlul, m-am gândit să scriu un articol pentru tine care sper că te va pune puțin pe gânduri. Durează mai puțin de 2 minute să-l citești.

De ce nu faci ceea ce-ți place? Da, tu! Ma uit la tine, printre cuvintele pe care tu le citesti acum, si ma tot intreb, de ce nu faci ceea ce-ti place? Ai vreun motiv? Ai mai multe motive?

Ia o foaie de hârtie și scrie 10 motive, pentru care nu faci ceea ce-ti place. Acum, te aștept…

 

Bun, sper că n-ai trișat, pentru că te-ai trișat pe tine. Nu pe mine. Vreau să te uiți pe foaia pe care tocmai ai scris cele 10 motive pentru care nu faci ceea ce-ti place cu viata ta și să observi un lucru: câte lucruri de acolo sunt scuze și câte sunt motive?

Acum realizând asta, cum te simți? Vrei toată viața să fii persoana aceea care găsește scuze sau care faci lucrurile să se întâmple? Care trăiește viața cu pasiune? Vrei ca toată săptămâna să aștepți după weekend, tot anul după o vacanță și toată viața după fericire? Crezi că viața ta cea nouă în care acționezi alimentat de pasiune să vină la ușă, într-o cutie și tu o să deschizi și să o îmbraci?

Atunci ce mai aștepți! Te mai întreb o dată: de ce nu faci ceea ce-ți place? Și de data asta anu mai vreau scuze, vreau acțiune!PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: