20 Lucruri Pe Care Sa Nu Le Mai Spui Niciodata Si Ce Sa-ti Spui In Schimb!

Dacă ai avea mai mult respect față de timpul tău oare l-ai mai pierde atât de mult pe Facebook? Dacă ai avea mai mult respect față de tine oare ți-ai mai spune lucrurile pe care ți le spui de fiecare dată când te așezi în fața oglinzii?

Dacă tot timpul aș putea să stau lângă tine și să-ți pun sub semnul întrebările acțiunile, deciziile și judecățile, probabil că ar fi bine. Ai duce o viață mai productivă, sănătoasă, sinceră, plină de iubire și fericire. Nu am cum să fac asta, dar pot să scriu o mică listă pentru tine, de 20 lucruri pe care să nu le mai spui vreodată și cu ce să le înlocuiești!

Nu-ți mai spune:

1. Nu sunt un om frumos.

2. Sunt plin de defecte.

3. Nu mă place nimeni.

4. Sunt singur.

5. Sunt plictisitor.

6. Sunt delăsător.

7. Sunt sărac și nu știu cum să fac bani.

8. Nu mă iubește nimeni, toți îmi vor răul.

9. Nu am realizat nimic până acum și nu voi realiza nici de acum înainte.

10. Nu cred că merit tot ceea ce primesc

11. Îmi lipsește ceva. Nu știu ce, dar simt că-mi lipsește.

12. Nu știu dacă o să reușesc. Nu, nu cred că o să reușesc. De ce să mai încerc?

13. Nu pot să mă concentrez. Sunt foarte distras.

14. Mă simt singur atunci când nu am pe nimeni aproape de mine. Îmi vine să plâng, trebuie să-mi verific contul de Facebook, să vorbesc cu cineva, să simt că este cineva acolo.

15. Nu cred că o să am bani vreodată. Cei bogați fură, așa au făcut mulți bani. Eu sunt un om sincer, nu fur și nu o să am niciodată mulți bani.

16. Facem cum spui tu, chiar dacă mie nu-mi convine, oricum toată viața am fost o fire fricoasă și n-am avut curajul să spun ce simt și să facem cum vreau…

17. Abia aștept să se termine săptămâna asta. Luna asta.

18. Sunt ghinionist/ă. Niciodată n-am avut noroc.

19. Am multe probleme, nu am cum să scap de ele. Problemele se adună.

20. Sunt prost. N-am fost niciodată deștept. Nu vezi cât oameni sunt mai deștepți decât mine. La ce sunt eu bun? Nu sunt capabil de nimic.

Deja simt în corpul meu un frison, pentru că eu eram persoana aceea care își spunea toate lucrurile de mai sus, apoi plângea. Crezând că sunt o victimă. Că toată lumea este înpotriva mea. Că nimeni nu mă place. Că nu pot să mă integrez pe nicăieri.

Am fost persoana aceea…

…multă vreme. Până când am realizat că:

1. Sunt foarte frumos! Uite ce bine arăt, chiar dacă nu sunt perfect, ce înseamnă perfect? O invenția a brandurilor uriașe pentru a ne face să ne simțim inadecvați și astfel sensibili la publicitate, rezultând în ale cumpăra produsele? Sunt foarte frumos! Arat tare bine! Și nimeni nu-mi poate spune contrariul și chiar dacă spune, nu-mi pasă.

2. Defecte? Eu le numesc calități. Până la urmă cine decide ce este acela un defect? Eu.

3. Nu mă place nimeni? Adică? Greșit mod de a privi viața. Corect este: ce-mi pasă? Până la urmă adevărată întrebare este: îi plac?

4. Sunt singur, auzi, pe bune? :)) Nu ești niciodată singur! Tot timpul ai pe cineva acolo și dacă n-ai, te ai pe tine. Ghici ce? Atunci când te iubești atât de tare precum te iubești acum nu o să te simți vreodată singur în prejma ta! Pentru că ești perfect!

5. Chiar am ce discuta. Pot să abordez o gamă largă de subiecte și aș putea să vorbesc 3 zile fără oprire!

6. Delesător cu lucrurile care nu-mi fac plăcere. De când am început să scriu nu pot să mai las computerul din brațe! Aș scrie toată ziua! Iubesc să fac asta și când iubești ceva, cuvântul delăsător nu există în vocabularul tău!

7. Nu este mare știință să faci bani. Se pot face prin multe moduri, însă un mod sustenabil este atunci când oferi mai mult decât primești și când oferi fără să vrei ceva în schimb.

8. Nu-mi vrea nimeni răul, pentru că de fapt nimănui nu îi pasă de mine. Toți se întreabă aceleași lucruri. Au aceleași frici. Se simt judecați și criticați.

9. Îți dai seama că dacă gândesc așa clar că nu o să reușesc. Am nevoie de o schimbare de paradimă. Oare ce se întâmplă dacă trag linie și tot ceea ce am făcut până acum, rămâne așa și tot ceea ce fac de acum înainte contează cu adevărat!

10. Ba merit! Muncesc din greu pentru asta! Merit, accept și primesc în viața mea toate lucururile minunate pe care universul are să mi-le ofere!

11. Nu-mi lipsește nimic. Așa privesc evoluția: sunt perfect, dar tot timpul pot să fiu mai bun.

12. Hai să aflu! Hai să vedem dacă o să reușesc. Hai!

13. Nu sunt o persoană distrasă dacă nu mă pot concentra. Ci m-am poziționat într-un mediu care nu-mi permite să mă concentrez. Astfel că o să-mi aranjez mediul în așa fel încât să-mi permită să mă concentrez.

14. Nu este nevoie să vorbesc cu nimeni pentru a mă simți conectat. Relațiile lungi durează și nu necesită comunicare 24/7. Prieteniile cele mai bune sunt acelea care durează o viață și pentru care timpul este inexistent…

15. Oare de ce iau totul de bun? Tot ceea ce mi-au spus părinții, profesorii, televizorul? Oare ei de unde știu? Oare știe cineva adevărul suprem?

16. Știi ce? Apreciez părere ta, însă propun asta! Iau inițiativă! Sunt hotărât! Spun ce am de spus și nu-mi pasă dacă nu accepți.

17. De ce să se termine? Momentul acesta prezent este perfect. Acum respir, acum simt, acum trăiesc. Acum este tot ce am. Viitorul este o invenție a minții, pentru că tot ceea ce există este prezentul și dacă nu sunt atent o să dispară într-un clipită.

18. Pai și normal că n-am avut noroc dacă nu m-am expus norocului. Evenimentele de tip Lebăda Neagră o să apară în viața mea dacă mă expun lor. Nu dacă stau și-mi plâng de milă.

19. Problemele sunt precum pietrele dintr-un râu. Se așează, se înfig în pământ și mă ajută să pășesc, să ajung mai departe…

20. Nu judeca inteligența ta comparându-te cu alte persoane. Nu judeca abilitatea unui pește punându-l să urce un copac.

 

Iată cum am ajuns de la persoana aceea închisă în mine, victima, la persoana aceea care crează lucruri frumoase și duce o viață din ce în ce mai bună.

Prin acțiunile tale prezente îți construiești viitorul. Acțiunile prezente sunt influențate de gândirea ta. Ai mare grijă cu ce gânduri de asociezi, acestea determinând dacă o să reușești sau dacă o pătrânzi într-un cerc vicios.PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: