Ce Am Facut in Anul 2012

Mai sunt câteva zile și aproape că a mai trecut un an din viața mea, din viața noastră. Vreau să creez o tradiție, în fiecare an să vă povestesc cele mai triu lucruri pe care le-am făcut, poate vă inspiră și pe voi să faceți mai multe pe anul 2013.

 

Pot spune că a fost un an senzațional, poate unul dintre cei mai buni ani de până acum. Pentru că, atât pe plan profesional cât și personal, mi-a mers foarte bine. De asta sunt tare fericit și entuziasmat să impărtașesc cu voi, cele mai importante lucruri pe care le-am făcut în anul ce se va termina:

 

 • Mi-am terminat studiile și am luat licența cu o notă foarte bună, deși se putea mai bine, sunt tare mulțumit că mi-a ieșit cum mi-am propus.
 • Am intrat la un program de masterat în top 15 oameni, momentan sunt la buget și o să rămân așa pe tot parcursul anilor.
 • Am dezvoltat un site despre dezvoltarea personală în engleză, pentru care am scris +60 de articole, însă din lipsă de bani nu am mai putut să îl țin în picioare.
 • Pe 16 aprilie mi-a fost publicat primul articol pentru un site important de dezvoltare persoanală de la noi, Motivonti. Articolul are la moment peste 2800 de vizualizări și văd că a prins tare bine.
 • Am scris în continuare pentru Motivonti, le trimiteam articole aproape în fiecare zi și mi-au fost publicate mai toate (90%). Am învățat foarte multe din experiența asta și le mulțumesc pentru tot.
 • Într-o seara m-am decis să îmi deschid eu blog-ul meu și să scriu un articol. L-am scris, am pus tot sufletul în el și.. l-am dat tuturor oamenilor cu blog-uri de top. Articolul a ajuns viral. A fost publicat de cele mai tari site-uri din domeniu și la moment se apropie de 1000 like-uri pe Facebook și cred că a fost văzut de peste 5000 de oameni, pe puțin.
 • De acolo a început totul. De acolo m-am indreptat cu putere spre ceea ce îmi doream să fac de mult, să scriu, să ajut prin experiența mea pe alte persoane. Așa ca mi-am deschis site pe un domeniu și host, am băgat ceva banuți, însă i-am cam scos de 3-4 ori, în aproape 5 luni.
 • Pe pagina de Facebook aveam undeva la 15 oameni, acum.. dupa 5 luni de zile suntem o comunitate.. de aproape 2200 de oameni… pentru mine este incredibil, sincer.. nu am cuvinte. La anul mi-am propus să sparg bariera de 10.000 de oameni și cu singuranță o să reușesc. Te asteptăm și pe tine să te alături comunității!
 • Am făcut o provocare de 30 de zile la care au participat aproape 500 de oameni!
 • Am cunoscut și am discutat cu super oameni și am învățat foarte mult de la ei. Au fost foarte tari cu mine, m-au ajutat cu sfaturi peste sfaturi, m-au ajutat cu recomandări, cu tot ce vreți voi. Este vorba despre: Adi Soare, Nechita Gabriel, Cristian Ciuberea, Florin Rosoga și Ariel Constantinof. Niște super oameni, trebuie să îi citiți neapărat, pentru că sunt singurii care mi-au dat o mână de ajutor atunci când aveam nevoie și eu am tot respectul pentru ei și pentru ceea ce fac! Le multumesc pe această cale pentru încrederea acordată, pentru tot.
 • Am fost recomandat într-un articol ca fiind unul dintre 100 de oameni pe care trebuie să îi urmărești pe Facebook și de acolo am ajuns la peste 400 de oameni care mă urmăresc pe profilul meu personal de Facebook. O poți face și tu, click aici.
 • Am avut articole care au sărit de 100 de like-uri, de 300, de 500, de 800. Ba chiar am unul de a sărit de 1.1000 de like-uri, este cel mai vizionat articol și plăcut de pe site. Citește-l aici – Articolul Care Iti Va Schimba Viata
 • Am postări pe fan page ce sar de 150-180 like-uri, +100 de share-uri.. nu mai are rost să zic nimic, astea sunt doar cifre.
 • Pe plan personal, mi-am identificat cea mai mare frică și am acționat asupra ei. Am făcut tot ce mi-am propus și când mă uit în spate, la cum eram eu prin februarie.. îmi vine să râd de mine. Am progresat și mă simt extraodinar.
 • Am început să mănânc sănătos și în 3-4 săptămâni am dat jos în jur de 10-11 kg, urmează să mai dau 15, după care o să lucrez pentru a mă duce spre sub 10% body fat.
 • Am citit cred că peste 40-50 de cărți anul ăsta, am dat un număr.. nu am stat să le număr, deși este posibil să fie mai mult de 50. Dacă vrei să vezi o parte din cărțile pe care le-am citit, click aici.
 • Am fost la un concert la care visam de mulți ani să ajung, Red Hot Chili Peppers. Am scris și despre asta, vezi aici.
 • Am scris prima mea carte, ebook, pdf.. numește-o cum vrei, nu mă cred scriitor, eu chiar scriu pentru că îmi place, de 5000+ cuvinte și până la moment a fost downlaodată de peste 500 de ori. Citește-o și tu, click aici
 • Am scris un articol tare bun despre seducție, este un alt nivel la care am ajuns după ani de experimentări, trebuie să îl citești neapărat, click aici.
 • Am ieșit mai mult, m-am distrat mai tare, am cunoscut femei interesante, m-am bucurat de fiecare moment, am dansat până dimineața
 • Începând cu jumătatea anului am început să devin independent financiar, să am bănuții mei, să mă hrănesc singur, să îmi cumpar lucruri 100% pe munca mea.

(Sunt multe alte lucruri)

În concluzie

Viața mea este într-o continua evoluție. În fiecare zi fac ceva ce mă sperie, în fiecare zi ies din zona mea confort, în fiecare zi evoluez!! Când mă uit în urmă, când mă uit cum eram acum 2 luni îmi vine să râd.

 

Simt cum asimilez mai multe cunoștințe, îmi creez o viziune de ansamblu, înțeleg mult mai bine ce se întâmplă în jurul meu, sunt mai receptiv, mai inteligent, mai sănătos, mai motivat, mai produtiv, mai puternic, mai bun! Momentan mă simt ca și când nu pot să mă mai opresc. Sunt într-o continuă schimbare. Fizică, psihică și spirituală. Nu pot să mă mai opresc. Gândirea mi se schimbă, evoluează și eu mă simt fantastic.

 

Nici nu vă vine să credeți cât de satisfăcut sunt de anul ce aproape că a trecut, de câte lucruri am făcut, de felul în care am evoluat și asta se datorează faptului că am făcut constant lucruri care m-au speriat, care doar gândul că o să fac vreodată asta mă speria de moarte.

Să evoluăm împreună!

 

Propun să evoluăm împreună, așa că te aștept anul următor. Anul următor o să fie unul absolut genial. O să imping și mai tare prin durere, frică, confort. O să ajungem împreună o comunitate de +10.000 de oameni, o să îmi dezvolt un alt proiect asemnănător, o să citesc mai mult, o să cunosc mai mulți oameni, o să ies mai mult, o să fac mai mult din tot ceea ce mă sperie!

 

Am niste planuri mărețe! Și sper că o să rămâi alături de mine și îți promit că anul 2013 o să fie unu EPIC! O să vedeți! Am în minte niște lucruri care mă sperie de moarte, dar tot o să le fac!

 

Acum să ne relaxăm, să te distrăm și să ne bucurăm de tot ceea ce s-a petrecut în acest an. Eu sunt extraodinar de recunoscător pentru că am posibilitatea să fiu în viață și să fac tot ceea ce îmi trece prin cap, să sparg limitele, să intru prin zidurile pe care mi le-am creat toți anii aștia.

 

Hai să împingem împreună! Și pe final te las cu un lucru care m-a fascinat: Nu uita, nu există lucruri bune sau rele, toate sunt bune! Toate obstacolele, toare refuzurile, toate jignirile, toate insultele, toate fail-urile, tot… absolut tot sunt niște lecții foarte foarte importante!!! Foarte importante! Așa că nu există rău sau bine, ci totul este bine!!! Tot ceea ce pătești este BUN!

2013 venim! Abia aștept!!!!!!!!

PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: