5 Motive Pentru A Incepe Sa Alergi

 

Astăzi vreau să-ți prezint 5 motive pentru care să te apuci de alergat chiar acum și celor care sunt din București și vor să facă puțină mișcare într-o zi frumoasă (sper) de duminică să le fac o invitație.

 

5 motive pentru a începe să alergi 

 

1. Nu ai nevoie de un motiv pentru a alerga. Cum nu ai nevoie de un motiv pentru a mânca sau pentru a bea apă. Înainte de inventarea proiectilelor, noi oamenii alergam pentru a ne procura hrana. Alergam animalele până temperatura corpului acestora atingea un nivel la care inima le stătea în loc.

 

Alergatul este ceva care curge prin sângele nostru. Suntem născuți să alergăm și alergăm de când ne știm. Corpul nostru este instrumentul perfect pentru a alerga distante lungi.

 

2. Ieși din zona ta de confort. Doar știi că dacă stai confortabil o perioadă îndelungată ajungi să trăiești viața într-un mod pasiv. Cel mai mare risc este acela de a nu face nimic, paradoxal nu?

 

Ieșirea de zona ta de confort, adică făcând lucrurile care te sperie cel mai tare și pe care crezi că nu le vei putea face, o să-ți arate cât de multe poți face, de cât de multe ești capabil.

 

3. Momentul prezent. Alergatul te obligă să te concentrezi pe ceea ce se întâmplă acum, pe momentul prezent, cel mai important moment. Trecutul și viitorul sunt o iluzie, tot ceea ce se întâmplă se întâmplă acum.

 

Privește alergatul ca pe o formă de meditație. Atunci când te concentrezi pe momentul prezent, atunci când alergi, toate grijile și problemele dispar.

 

4. Sănătate. Chiar nu ai nevoie de explicații. Alergatul este vital pentru o viață calitativă, fără probleme de sănătate. Știu persoane care au avut primul lor infarct și apoi au început să facă sport, să alerge, să meargă pe bicicletă.

 

Și-au salvat viața. Acum alergă maratoane și merg sute de km de biciclete. Acum 4-5 ani erau la un pas de moarte, acum sunt o persoană nouă.

 

5. Disciplina. Alergatul înseamnă disciplină. Alergatul îți arată că dacă faci un lucru mic în fiecare zi, în timp rezultatele vor fi uriașe. Alergatul îți arată că orice ți-ai propune în viața asta poate fi obținut prin multă muncă, disciplină și perseverență.

 

Alergatul este un domeniu din care te poți inspira pentru a putea duce o existență măreață, pentru a te putea ridica și pentru a putea ajunge și obține orice vrei tu de la viața asta.

 PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: