23 De Ani. 3 Lectii De Viata

Așa cum v-am obișnuit în fiecare an de ziua mea mi-am propus să scriu un articol cu cele mai importante 3 lecții pe care le-am învățat în anul care tocmai a trecut, dacă vrei să descoperi ce am scris și anul trecut când am împlinit 22 de ani, te invit să apeși aici.

 

Lecția nr. 1 – Dacă muncești destul de mult la un proiect beneficiile o să apară!

 

Continuat de… nu te da bătut! Foarte multă muncă și perseverență, dar și un plan clar, sunt secretele construcției oricărui vis. Orice vis ai avea, indiferent de cât de măreț și ambițios pare, fă-l mai măreț și fă-i un plan clar de acțiune. Apoi muncește zi de zi, oră de oră, chiar dacă de multe ori o să vrei să te dai bătut, chiar dacă rezultatele nu o să apară imediat și ani de zile o să fie nevoie să tragi cât de tare poți tu, nu uita: rezultatele o să apară într-un final!

 

Diferența dintre învingători și învinși este că învingătorii sunt cei care nu s-au dat bătuți chiar și atunci când aveau 5 lei în buzunar și își refuzau prietenii pentru că știau că deși acum nu au tot ce își doresc, prin multă muncă și perseverență vor avea în viitorul apropiat.

 

Lecția nr. 2 – Crezi în tine mai mult!

 

Dacă tu crezi că poți face ceva ai dreptate, dacă nu crezi, ai iarăși dreptate, spunea un om înțelept. Așa și este! Dacă tu nu vezi în tine lucrurile mărețe pe care le poți face, atunci cum crezi că vei ajunge să faci? Oare Picasso și-a spus vreodată că nu este un pictor bun? Dacă s-ar fi îndoit vreo secundă de talentul lui, ar mai fi avut puterea sa se întoarcă în Paris să picteze ani buni în cele mai grele condiții, condus cu gândul că nu va pleca de acolo decât învingător?  Oare Steve Jobs s-a criticat și judecat pentru lipsă de creativitate? Oare Einstein s-a considerat tot timpul un prost incapabil să facă ceva cu viața lui? Nu! Oamenii care au reușit ceva în viața asta au crezut în ei. Apoi au acționat și au văzut rezultatele, urmând ca restul lumii să creadă în ei.

 

Crezi în tine, indiferent de ceea ce îți spun prietenii, părinții sau profesorii, crezi în tine cu toată forța ta, crezi în tine orbește, crezi în tine ca un nebun, crezi în tine chiar dacă nimeni nu crede și toți îți spun că nu o să poți face nimic!

 

Lecția nr. 3 – Oamenii cu care-ți petreci cel mai mult timpul au un impact uriaș asupra inteligenței, bunăstării și sănătății tale!

De ceva vreme am făcut tranziția spre un anturaj de oameni foarte tari, toți cu afacerile lor și toți extrem de pasionați de citit, de dezvoltare, de business, de marketing, de impărtășit idei. O conversație de 10 minute cu un astfel de om mi-a oferit de 500 de ori mai multă valoare decât o conversație de 5 ore cu un vechi prieten.

 

Ai grijă cu ce fel de oameni te înconjori. Sunt aceștia mai inteligenți decât tine? Sunt aceștia mai sus decât tine financiar? Au ajuns aceștia în locul în care vrei tu să ajungi? Pentru că dacă nu sunt, atunci te înconjori de oameni care te trag în jos, care-ți transmit fricile și nesiguranța lor, care îți spun că nici tu nu ești capabil să faci ceva cu viața ta, așa că nu mai încerca, hai să ne uităm la meci!

 

Orice acțiune, gând, vorbă, orice lucru pe care-l faci are două rezultate: ori te trage în sus și te ridică, ori te trage în jos. Tu alegi ce fel de persoane atragi alături de tine în funcție de locul spre care vrei să te îndrepți!

 

Nu uita: ești suma celor 5 persoane cu care îți petreci cel mai mult din timp. Ești suma lor la avere, la inteligență, la gânduri, la frici, la tot! Nu îți place locul în care ești acum? Schimbă-ți anturajul!

 

 

Ai primit valoare de pe urma acestui articol? Sunt curios să aud de la tine, așa că scrie-mi un mesaj mai jos!

Cristi F. Ștefan

 PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: