10 Idei Despre Viata In 2 Minute

Trăim în era vitezei, a lucrurilor rapide, a relațiilor de scurtă durată, a atenției deficitare, dorind să facem totul mai repede, mai bine, mai mult. Iar eu mă adaptez la aceste timpuri și scriu pentru tine, drag membru al acestei comunități frumoase, 10 idei simple despre viață, ce pot fi citite în două minute.

1. Sensul vieții nu există într-un mod colectiv

Când te întrebi “Ce sens are viață?” faci o greșeală pentru că viața nu are un sens multiplu, colectiv, ci individual, subiectiv. Ce sens are viața pentru tine este întrebarea corectă. Iar când găsești acel sens, acea vocație, acel lucru pentru care te trezești în fiecare dimineață, atunci viața ta o să fie minunată. Citește despre cum să-ți găsești vocația aici.

2. Comparația este o greșeală

Atunci când te compari, matematic vorbind, greșești. Pentru că nu poți compara X cu Y, fiind diferiți. Nu te poți compara cu o altă persoană, pentru că sunt milioane de lucruri care vă diferențiază. Încetează să te mai compari.

3. Alege să nu te conformezi

Vrei să știi principiul după care oamenii funcționează în anul 2014? Bine, acesta este: monkey see, monkey do. Oamenii imită oameni. De mici facem asta. Doar că ajungem la finalul vieții să realizăm că ne-am irosit viața pentru că am făcut ceea ce toți ceilalți au făcut, nu ceea ce am simțit. Nu te conforma, fă ceea ce iubești, acum, timpul pe acest pământ este limitat!

4. Iubirea nu este ceva care există…

..dacă nu oferi tu primul! Înainte să-mi sari în cap, ascultă-mă. Iubirea nu există. Iubirea ești tu. Dacă nu o oferi în primă fază, nu ai cum să o primești. Oferă iubirea ta autentic și apoi primește lucruri frumoase de la cel sau cea iubit/ă. Iubirea nu există dacă nu oferi tu primul! Citește mai multe despre iubire aici.

5. Autenticitatea contează enorm

Observ că, odată cu acest curent al dezvoltării personale, ne transformăm în roboței care aplicăm idei și uităm de fapt că ideea ce mai tare este autenticitatea: te exprimi așa cum ești și cine te place bine, cine nu, și mai bine. Autenticitatea în orice contează enorm. Autenticitatea îți oferă satisfacția la final de viață pentru că ai trăit într-un mod sincer cu tine, autentic, iar acest lucru o să te înalțe.

6. Meriți

Motivul pentru care nu ai tot ce îți dorești este că tu crezi că nu meriți. Pentru că nu crezi asta, nici nu muncești spre visul tău. Adevărul este că dacă tu crezi că meriți ceva atunci ai dreptate, iar dacă tu crezi că nu meriți acel ceva, atunci cel mai probabil ai dreptate și de această dată. Alege-ți gândurile în concordanță cu ceea ce vrei să ajungi, apoi acționează spre visul tău. Citește mai multe despre acest subiect aici.

7. Legea atracției este o prostie…

…dacă nu acționezi. Foarte populara lege a atracției este populară dintr-un singur motiv: oamenii nu vor să muncească ci doar să-și imagineze lucruri. Dar nu așa funcționează. Dacă nu muncești pentru visul tău (acel lucru pe care ți l-ai imaginat în primă fază) atunci nu ai cum să primești nimic din cer. Nimeni nu a atras succesul doar pentru că s-a gândit și a stat în fund.

8. Nu eşti hainele tale, nu eşti contul tău din bancă

Pe măsură ce cresc, încep să-mi dau seama de valoarea acestor vorbe din Fight Club. Nu ești ceea ce cumperi, pentru că tendința de a te asocia cu produsele din magazine este una uriașă atunci când simți că nu valorezi nimic. Tricoul cu căluț este foarte frumos, dar nu ești acel tricou cu căluț. Ești mult mai tare de atât și nu are sens să te ascunzi în spatele unor branduri. Citește mai multe despre consumerism aici.

9. Nu ai nevoie de nimic

Adevărul este că nu ai nevoie de aceste 10 idei, nu ai nevoie de toate articolele de dezvoltare personală, nu ai nevoie de sfaturi, nu ai nevoie de nimic. Tot ceea ce trebuie să faci este în tine. Aceste idei pot fi folosite pentru a-ți eleva gândirea și pentru a putea să judeci dintr-o poziție mult mai înaltă, observând priveliștea în ansamblu. Însă la urma urmei tu ești cel care decide ce face cu viața sa, tu ești acela care alege și este responsabil pentru alegerile sale.

10. Dacă așteptai un semn, acesta este

Semn! Acesta este semnul pe care-l așteptai. Ai nevoie și de permisiune? Ai permisiunea mea! Fă ceea ce iubești, zilnic, ajută, împărtășește, nu are sens să duci o viață chinuită și să aștepți după un semn!

Aceste este un semn! Unul mare de tot! Acționează, acum! Nu este prea târziu, pentru că prea târziu este o scuză mult prea mare, pentru că îți este frică. Știm, tuturor ne este frică. Ce îi diferențiază pe cei care reușesc și pe cei care se dau bătuți înainte să înceapă, este faptul că primul timp de om nu se lasă doborât de frică și decide să acționeze oricum! Citește mai multe despre cele două tipuri de persoane aici.

Mult succes,
Cristi F. ȘtefanPS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: