3 Idei Simple Despre Viata

 

Trei idei ce mi-au venit în timp ce m-am oprit și am început să gândesc. Poți încerca asta, să te oprești, din când în când. Liniștește-ți mintea, descoperă mai multe lucuri, adâncește-ți gândirea. Oprește-te din cursa nebună și gândește. Avem nevoie de oameni care să descopere în interiorul lor lucruri care să inspire și alte persoane.

1. Nu mai căuta!

 

Nu mai încerca să cauți, să alergi, să găsești metoda, să ai ceva ce crezi că îți lipseste, pentru că tot ce crezi că-ți lipsește este deja în tine.

Tu trebuie doar să te oprești din această cursă nebună pentru secrete, răspunsuri, metode și să realizeză că ai tot ceea ce îți trebuie pentru a face tot ce vrei!

Nu există metodă perfectă. Nu există perfect. Pentru că orice sfat e alterat de propria gândire a celui care-ți oferă sfatul, a experiențelor sale.

Folosește sfaturile ca simple linii directoare care-ți dezvoltă gândirea, nu ca linii și drumuri pe care să mergi.

Pune la îndoială orice ți se spune!

2. Renunță la așteptări!

 

Nu poți controla nimic în afară de acțiunile tale. După cum zicea și William James. Restul este o iluzie. Iluzia că suntem în control asupra lucrurilor exterioare.

Nu poți controla reacțiile altor persoane, nu poți controla rezultatul, nu poți controla nimic! Așa că nu te mai atașa de ele, dacă afară plouă începi să plângi? Nu. Pentru că nu poți controla asta. Poți însă, după cum zicea Nietzsche, să dansezi în ploaie.

Singurul lucru asupra căruia ești în control 100% sunt acțiunile tale. Restul lucrurilor se întâmplă ca un efect al deciziilor pe care le iei cu viața ta.

Probabilitatea ca un eveniment să se întâmple este uriașă. Și faptul că tu te aștept ca ceva să se întâmple într-un mod din 1 milion de moduri, este o probabilitate de care nu vrei să-ți atașezi fericirea.

Nu putem controla exteriorul și cine-ți spune că poți se înșeală amarnic.Controlează acțiunile tale, restul o să vină de la sine. Cele mai bune lucruri se întâmplă atunci când nu te aștepți!

Renunță la așteptări, lasă ca lucrurile bune să vină spre tine!

 

3. Întâmplător? Sau poate că nu.

Lucrurile care se întâmplă în jurul nostru chiar dacă sunt aleatoare, este mai interesant să privești că s-au întâmplat cu un motiv anume.

Mie-mi place să cred că nimic nu-i întmplător și că totul este calculat să se întmple așa. Poate-i o nebunie, însă asta-i vizunea mea asupra vieții. Lucurile prin care am trecut m-au construit, m-au făcut omul care sunt acum. Fără de ele eram gol. Nu aveam să fiu aici, în fața ta și să-ți scriu aceste cuvinte care poate te vor ajuta în drumul tău. Deci, îmi place să cred, că nimic nu-i întâmplător.

Eu cred în red string of fate. În destin și în toate cele. Dacă este menit să se întâmple, se va întâmpla. Nu forța tu lucrurile. Nu te împortivi. Lucrurile o să se întâmple așa cum trebuie.

 

Dacă totul nu este ok, cel mai probabil nu este sfârșitul. Totul o să se rezvolte într-un final!

 PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: