4 Pasi Prin Care Sa-ti Transformi Chiar Acum Visul In Realitate!

1

Vreau să-ți scriu pe scurt despre un concept interesant pe care după ce l-am descoperit (da, și aplicat), viața mea s-a îmbunătățit semificativ.

Eram la o masă cu mai mulți prieteni. Urma să ne plănuim viitorul, să visăm, să trecem pe foaie și să acționăm. Am făcut toți acei pași, mai puțin unul, care rămânea la responsabilitatea fiecăruia dintre noi.

Peste 3 luni ne-am întâlnit și fiecare era în următoarea situație:

X nu făcuse nimic.

Y a avut treaba

Z  începuse ceva și nu avea timp acum.

Cristi al vostru terminase un proiect uriaș la care lucrase și mai începuse unul.

Am avut timp sa beau si o cafea.

Nu că sunt eu mai bun, mai deștept sau mai harnic, ci doar că îmi place să mă țin de ceea ce spun și pentru că am realizat că acțiunea determină rezultatele pe care le am.

În acest moment mi-am dat seama că mulți oameni iau decizii să-și îmbunătățească viața, își planifică viitorul, își doresc mai mult, însă uită să și acționeze.

Uită sau le este frică. Uită sau spun că nu au timp. Uită sau adaugă alte scuze care îi determină să rămână la același nivel. Eu spre deosebire de ceilalți îmi aduc aminte.

Așa că în continuare urmează să citești, pas cu pas, cum să faci dacă ești în situația în care: (a) ai deja un plan și (b) ai cam uitat/amânat/nu ai avut timp/”inserează scuză aici” să mai și acționezi.

Dar înainte să începi, promite-mi că o să aplici ceea ce-ți voi scrie mai jos.

Ok, oricum nu trebuie să-mi promiți nimic, o faci pentru tine, nu pentru mine.

2

Pentru cine nu a mai scris o carte, a scrie o carte este o muncă nebună. Pentru că din nimic construiești mult text, pe care apoi îl ordonezi într-o formă cât de cât logica, îl faci să arate bine și să fie ușor digerabil de cititor.

Nu mai vorbesc de greșelile de scriere, design, font, paginație, design copertă, logo, promovare, marketing, vânzări, distribuție, contracte, furnizori, taxe și impozite.

Dacă atunci când aș fi început să scriu cele două cărți m-aș fi gândit la rezultatul final, cred că m-aș fi speriat și nu aș mai fi scris nicio carte.

Concluzia: După ce-ți faci un plan clar împarte-l în bucățele mici. Astăzi voi scrie 1000 de cuvinte, mâine 1000, poimânie 1000 și tot așa. La finalul celor 60 de zile de scris voi avea 60.000 de pagini din care voi edita și voi ajunge la 45-50 ok. Ține minte, cartea Relații Remarcabile are în jur de 68.000-75.000 cuvinte.

3

După ce ți-ai împărțit foarte clar acest mare proiect, pe mai multe bucățele ușor digerabile, atunci urmează să… uiți să acționezi.

ZzZzzZzzzz.

Da, știu cum e să ai impresia că timpul trece repede, că ai obosit, că e greu. Normal că e greu, dacă era ușor făceau toți. Și toți aveau succes și tot ce își doreau.

În plus de asta. Notificări. Mesaje peste mesaje. Sute de mailuri. Tab-uri care strigă spre tine “AI UN MESAJ NOU! AI UN MESAJ NOU! AI UN MESAJ NOU!”

Doar un om bolnav la cap poate să se concentreze 100% în timpurile în care trăim folosind această tehnologie care pe atât de frumoasă, pe atât de dăunătoare este uneori.

Stai. Ce am zis. Atât de frumoasă.. dar. Aaaaa ok. Pai, hai să răspundem la întrebarea din titlu.

Folosindu-te de tehnologie. Cum? Uite așa. Printezi un calendar și aplici metoda Seinfeild. Apasă aici și vezi video cum. Este o metodă simplă, dar de efect. Așa cum te-am obișnuit.

Folosești aplicația Coach.Me ,pe scurt e un site unde notezi zi de zi dacă ai făcut ce ți-ai propus. Acolo poți să-ți inviți prietenii, să le dai high five dacă au făcut o treabă bună sau să îi cerți dacă nu au făcut ceea ce au spus că au de făcut.

Contul meu este acesta, apasă aici, aștept să mă încurajezi sau să mă cerți!

Concluzia: Te folosești de tehnologie și te determini astfel să acționezi. Fără greș. De fiecare dată.

4

Pasul trei este să realizezi că doar acționând o să ajungi la un răspuns. Nu este de ajuns să îți dorești ceva.

Toți ne dorim ceva. Dar oare câți acționăm spre acel ceva? Foarte puțini.

Fii tu unul dintre acei foarte puțini care acționează și îi inspiră și pe ceilalți să acționeze.

5

Am lasat acest pas la final special pentru toti cei care nu s-au plictisit să citească 800 de cuvinte (adică nici măcar o pagină). Pentru că îi respect și îi apreciez enorm pe cei care investesc în ei și dau 100% în tot ce fac.

Nu doar pe cei care vin și citesc titlul, apoi subtitlurile și pleacă. (Da, am un sistem care analizează asta și sunt mulți care stau 2-10 secunde pe site.)

Hai să-ți zic un mare adevăr, pe care când l-am aflat, mi-a oferit un avantaj față de acei oameni de care-ți spuneam mai devreme.

Ești pregătit.

Ești sigur?

Bine.

Drum roll please.

brbrbrbrbrbrbrbrbrbrbrrbrb.

Adevărul este că deciziile pe care le iei, le iei de fapt prin acțiunile tale nu prin ceea ce spui că o să faci.

Hai să mă fac mai înțeles. Dacă tu vrei să ai o viață liberă și să nu mai stai într-un loc de muncă pe care-l urăști, decizia o iei fix în momentul în care găsești o soluție să faci asta și o faci.

Nu când spui. Aia nu e o decizie. Aia e o dorință. Adu-ți aminte. Mulți oameni visează, puțini acționează.

Pasul

Pe bune, acum ai cam tot ce-ți trebuie. Puteam să-ți cer bani pe asta, să numesc tehnica “vizurele jucăuș care termină to do listul repejor” și să fac o lansare, să-ți zic că te costă 495 euro, dar pentru că ești aici acum, costă de fapt 49 de euro. O reducere de 446 euro dacă participi în primele 24 de ore.

Dar nu am făcut asta.

Ți-am oferit-o gratuit.

Și poate e mai bine sau mai rău. Pentru că s-ar putea să crezi că dacă e gratuit, nu e valoros. După principiul, ieftin, dar prost.

Însă eu nu sunt așa. Livrez valoare chiar și când o fac fără vreun interes financiar în joc (da știu, greu de crezut în ziua de azi, unde fiecare încearcă să-ți vândă câte ceva).

Dar îmi permit măcar atât să-ți spun:

Să-ți fie mare rusine dacă nu aplici ce ți-am scris aici. Mare rușine. Pentru că ai deja tot ce îți trebuie pentru a acționa, bazându-te pe visul tău.

Îți mulțumesc pentru că ai citit și pentru că urmează să și aplici ce ți-am spus aici, nefiind un loc unde lecturăm nuvele de dragoste, ci unde aplicăm și ne schimbăm viața în mai bine.

Dacă ți-a plăcut, te rog dă un share acestui articol. Astă e modul tău prin care poți să contribui la ceea fac aici. Mulțumesc!

PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: