5 Recomandari De Carti + Recomandarile Cititorilor

 

Văd că a prins tare bine articolul cu cele 10 cărți pe care trebuie să le citești astfel, m-am decis să scriu despre ultimele 10 cărti pe care le-am cumpărat, dar nu am apucat să le citesc pe toate. Dacă nu ai citit articolul, fă-o dând click aici – http://crististefan.com/10carti

Fără alte introduceri, ultimele cărți pe care le-am cumpărat sunt:

1. Steve Jobs, de Walter Issacson

 

Click aici pentru a cumpăra cartea.

Am înteles că această carte este valabilă și la chioșcurile de ziare, la un preț mult mai mic, așa că dacă o găsești cumpără de acolo!

Am prins cartea la o ofertă destul de bună, am cumpărat-o atunci când a apărut cu Ziarul Financiar. Este o carte pe care mi-am dorit să o citesc de când a apărut, însă nu am avut bugetul necesar pentru a o cumpăra.

Am auzit foarte multe păreri despre acestă carte și am cumpărat-o până la urmă. Este o carte ce nu trebuie să lipsească din biblioteca voastră daca sunteți fani Apple.

Steve Jobs este un exemplu de antreprenor și creator al timpurilor noastre, poate unul dintre cei mai remarcabili.

Autorul, ne spune că, a scris cartea pornind de la peste 40 de interviuri cu Steve Jobs, pe parcursul a 2 ani, precum și intervievarea a sute de apropiați lui Jobs, prieteni, competitori, adversari sau colegi.

Pe lângă asta, conține și câteva fotografii din colecția familiei Jobs. Recomand această carte cu mare căldură, urmează să o citesc și eu.

 

2. Fight Club, de Chuck Palahniuk

 

Click aici pentru a cumpăra cartea la doar 15 Lei!

 

Dacă nu ai citit cartea asta, trebuie să o faci!

Eu am văzut filmul, cred că de peste 6 ori. Recunosc, am citit 150 de pagini din cartea în engleză, însă am vrut să am și în română, dar și în format fizic.

Fight Club este un film legendar, și după cum se spune nu judeca o carte după filmul ei, asta nu poate să însemne decât că această carte este ună de top, excelentă.

Iubesc acest film, este un film plin de întelesuri ascunse, un film care mă motivează și mă pune pe gânduri, recomand cu mare căldură această carte și dacă nu ai văzut încă filmul, te rog să o faci cât mai repede!

 

3. Yakuza Moon, Memoriile unei fiice de gangster, de Shoko Tendo

 

Click aici pentru a cumpăra cartea la doar 23 Lei!

 

Fiind foarte atras de cultura japoneză (am învățat japoneza în clasele 5-8) am vrut să aflu mult mai multe despre acestă țară, pe lângă istoria ceaiului.

Așa că am aflat de celebra mafie, Yakuza. Am găsit un documentar foarte interesant, în care apare și această tipă Shoko Tendo, care  vorbeste despre ceea ce se întâmplă în interiorul Yakuza și cam despre asta este vorba și în acestă carte.

Shoko Tendo este fiica unui șef yakuza, a crescut în Japonia în anii 1970-80. Tatăl ei dă faliement și ajunge să fie dator, astfel fica lui alunecă pe calea delicvenței juvenile, face închisoare, ș.a.m.d. După ce este eliberată începe să își administreze, cel mai puternic drog, shabu o combinație între metamfetamine și heroina. Cartea acesta este o autobibliografie și un fenomen cultural!

Trebuie să citești această carte dacă ai puțin interes față de Japonia, Yakuza, dar și dacă îți place acțiunea și vrei să cunoști ce se întâmplă în locurile la care au acces foarte puține persoane.

 

 

4. Inteligența emoțională în Leadership, de Daniel Goldeman

 

Click aici pentru a cumpăra cartea cu doar 22 Lei!

 

O carte recomandată de foarte multe persoane, o carte care te ajută să ajungi un lider mai bun. În carte se găsesc multe experiente ale multor lideri cu o inteligentă emoțională deosebită.

Pe spatele cărții scrie:

  • Cum ar arata viata noastra, daca institutiile in care lucram ar fi conduse de lideri care ne inspira? Cum ar fi scolile in care invata copiii nostri, daca profesorii ar pune accent pe dezvoltarea inteligentei emotionale? si ce s-ar intampla, daca ne-am folosi cu inteligenta emotiile in familie si in comunitate?
  • In paginile cartii de fata se regasesc experientele multor lideri cu o inteligenta emotionala deosebita. Din cercetarea acestor cazuri, au iesit la iveala raspunsuri la intrebari vitale privind conducerea bazata pe inteligenta emotionala. De exemplu, ce resurse le sunt necesare liderilor, pentru a fi eficienti? De unde isi trage forta launtrica un lider? Cum ii inspira pe cei din jur? Cum creeaza un climat favorabil inventivitatii, performantei si relatiilor interumane?
  • Iar raspunsurile sunt esentiale, pentru ca dimensiunea emotionala a activitatii de conducere – uneori invizibila, alteori ignorata – determina cat de bine vor functiona toate celelalte aspecte organizationale. Altfel spus, actiunile liderilor si starile lor de spirit au un impact covarsitor asupra celor pe care ii indruma.
  • Conducerea bazata pe inteligenta emotionala inspira si stimuleaza pasiunea si entuziasmul; de asemenea, sustine motivatia si devotamentul. Cei care si-au dezvoltat abilitatile emotionale au inceput sa se cunoasca mai bine, sa manifeste mai multa empatie, sa dea dovada de mai multa stapanire de sine si sa beneficieze de relatii interumane mai armonioase. in final se dovedeste ca maniera in care relationam cu noi insine si cu ceilalti, numita de Daniel Goleman „inteligenta emotionala“, garanteaza reusita in viata intr-o masura mai mare decat acumularea de titluri si diplome.

Chiar m-a făcut curios acestă carte, nu am prea multe să spun despre ea pentru că nu am citit-o încă, însă eu zic că merită!

 

5. Cartea ceaiului, Kakuzo Okakura

 

Click aici pentru a cumpăra cartea la doar 21 Lei!

Eu sunt  pasionat de ceai, beau ceai in fiecare zi! Dupa ceva timp de baut ceai, m-am prins ca este o artă, nu este doar un lichid fierbinte. Astfel, am început să mă documentez, să citesc, să caut.

M-a prins. Sunt prins. Beau ceai verde în fiecare zi, datorită beneficiilor extrem de puternice asupra sănătații dar și datorită ritualului care mă calmează și mă ajută să mă concentrez asupra lucrurilor importante.

Această carte este un must have pentru orice aspirant și pasionat de ceai.

Autorul s-a nascut în anul 1862 și cartea a fost scrisă în anul 1906. Este o bucățică din istoria Japoneză și ne prezintă felul în care se bea ceaiul, informatii despre ceai, ritualuri, ș.a.m.d.

Trebuie neapărat să ai cartea asta în biblioteca ta!

 

O să mai urmeze astfel de articole.

 

Recomandari de la cititori

1) Secretele succesului. Cum sa va faceti prieteni si sa deveniti influenti, de Dale Carnegie  (Click pe text petru a cumpăra, reducere 20% la doar 20 lei)

2) Cum sa vorbim in public, de Dale Carnegie (click pe text pentru a cumpăra cartea cu o reducere de 20%, la doar 20 lei)

3) Rețete de jocuri. De ce să te joci cu copilul tau, de Lawrence Cohen (click pe text pentru a cumpăra cartea cu o reducere de 20%, la doar 31,20 lei)

4) Dezvoltă-ți abilitațile de comunicare (idei simple pentru prezentări de succes), de Roz Townsend (click pe text pentru a cumpara cartea la doar 14,4 lei.

5) Marea teorema a lui Fermat-Simon Singh – Povestea unei enigme care a contrariat cele mai luminate minti ale lumii vreme de 358 de ani, de Simon Singh (click pe text pentru a cumpăra cartea cu doar 26.26 LEI)

6) Crimele lui Van Gogh – Jose Pablo Feinnmann (click pe text pentru a cumpara cartea cu doar 7.5 lei!)

7) Cianura pentru un suras, de Rodica Ojog-Brasoveanu (click pe text pentru a cumpara cartea cu doar 25.43 LEI) 

8) Tehnici de a vinde, de Dale Carnegie (click pe text pentru a cumpara cartea cu o reducere de 30%, de la 30 Lei la doar 21 LEI!)

9) Cum sa scrii scrisori de vanzari care vand – secretele unui direct mail de succes, de Drayton Bird (click pe text pentru a cumpara cartea la doar 35.63 cu o reducere de 5%)

10) Cele cinci rani care ne impiedica sa fim noi insine, de Lise Bourbeau (click pe text pentru a cumpara cartea cu o reducere de 25% la doar 15 LEI)

11) Cum sa dai viata visurilor. Descopera cum sa devii o persoana implinita, de Alain Losier (click pe text pentru a cumpara cartea cu o reducere de 25%, la doar 20.63 LEI)

12) Cartea despre ego, de OSHO (click pe text pentru a cumpara cartea cu o reducere de 35% la doar 18.85 LEI!)

13) Noile reguli de marketing si PR, de David Meerman Scott (click pe text pentru a cumpăra cartea cu o reducere de 5%)

14) Descopera-ti punctele forte cu testul Clifton (Strengthsfinder), de Marcus Buckingham, Donald O. Clifton (click pe text pentru a cumpara cartea cu o reducere de 25%, la doar 33 lei!)

15) Manual de dezvoltare personala continua, de Jim Clemmer (click pe text pentru a cumpara cartea la doar 18 lei, reducere 30%)

16) Steve Jobs. iLeadership pentru o noua generatie, de Jay Elliot, William S. Simon (click pentru a cumpara cartea cu o reducere de 5%)

17)  Alte motive pentu a zambi, de Zig Ziglar (click pe text pentru a cumpara cartea cu o reducere de 30%, la doar 14 lei)

18) Persuasiunea, arta de a-i influenta pe ceilalti, de James Borg (click pe text pentru a cumpara cartea cu o reducere de 25%, la doar 22,43 LEI!)

19)

Scrie într-un comentariu – ce cărți îmi recomanzi să mai cumpăr/citesc? Și am să le trec în acest articol!

 

Multumesc!

 

 

 

 PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: