5 Recomandari De Filme Pe Care Trebuie Sa Le Vezi

Nu îmi place să fac recomandări de filme. Consider cumva că trebuie să mențin un anumit standard al calității articolelor, deși cel mai probabil îmi tai șansele de a fi citit de foarte multă lume.

Însă filmele pe care o să le recomand sunt mult prea valoroase și așa mă scot într-un fel, fără alte introduceri dintre miile de filme pe care le-am văzut iată care sunt cele 5 pe care trebuie să le vezi:

 

1. Into the wild

 

Când am fost în Brașov vara trecută mi-am cumpărat cartea. Eram la munte, citeam cartea și în mine s-a trezit acel spirit aventurier. Acel sentiment de libertate, de dorință, de cunoaștere a necunoscutului. Dacă vrei să cumperi cartea, click aici.

Filmul este genial. Povestea este una adevărată. Trebuie să fie pentru voi o lecție importantă de viață, o lecție care să vă determine să călătoriți, să fiți mai spontați, mai curajoși, să nu mai stați închiși. Să explorați, atât exteriorul cât și interiorul vostru.

Pe scurt: În film este vorba de up tip, Chris. Care face parte dintr-o familie bogată. Toată viața lui a făcut ceea ce părinții și-au dorit ca el să facă. Așa că într-o zi se decide să ardă toți banii pe care îi avea plece într-o aventură în Alaska, doar cu un ghiozdan în spate și cu provizii pentru câteva săptămâni.

 

 

2. Fight Club

 

Filmul meu preferat, asta spune tot. L-am văzut cred că de 10-15 ori, am citit cartea și am scris chiar și un articol cu învățături din acest film.

 

Este interesant pentru că multă lume îl privește ca pe un film cu bătăi și eșuează să înțeleagă că este mai mult de atât. Este vorba despre societatea bazată pe consum în care trăim. Este o capodoperă și este o adevărată inspirație pentru mine.

Nu ai cum să ratezi acest film, trebuie neapărat să-l vezi și să te concentrezi pentru a putea înțelege cu adevărat mesajul transmis de Palahniuk.

 

 

3. Schindler’s List


Al doilea război mondial. Hitler. Lagărul de concentrare de la Auschwitz. Și un om, Schindler, care a rămas în istorie.

 

Un film cutremurător, un film… care sigur o să te pună pe gânduri, pentru că este bazat pe o poveste reală de viață și de moarte. A câștigat 7 Oscar-uri.. și asta spune cam tot ce aveam eu de spus.

 

4. 127 Hours


Filmul ăsta este incredibil. O să te facă să prețuiești viața mai mult decât o faci în acest moment. Pentru că este bazat pe o poveste adevărată.

Este cumva asemănător cu Into The Wild, însă aici lucrurile nu se termină așa de trist. Este mai mult o poveste de supraviețuire și asta îl face un film cu adevărat valoros.

 

5. The Intochables

 


Dacă vrei un film care să te învețe ce înseamnă să ai o atitudine pozitivă acesta este alegerea perfectă. O să te facă să privești viața altfel și o să te învețe să te bucuri mai mult de ceea ce ai.

 

 

Tu ce film ai văzut și te-a marcat,

te-a influențat într-un mod pozitiv?

Aștept comentariul tău.

 

 

 

 

 PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: