5 Greseli Pe Care Probabil Le Faci Daca Esti Femeie

Mă tot uitam pe statistici și nu am putut să nu observ că sunt citit de 84% femei. Majoritatea articolelor pe care le-am scris au venit dintr-o perspectivă masculină, astfel a fost un pic mai greu să le personalizați și pentru voi așa că m-am gândit să scriu un articol special pentru voi, cititoarele care vor să învețe și să se dezvolte, here it goes.

Până acum am socializat cu multe persoane și pe rând le-am observat calitățile dar și greșelile pe care le fac, așa că aici vreau să-ți prezint cele mai întâlnite 5 greșeli la o femeie, în speranța că le vei conștientiza și nu le vei mai face pe viitor:

 

1. Nu sunt destul de frumoasă

 

Nu încerc să fiu șarmant dar multe dintre voi nici nu aveți idee cât de bine arătați. Văd foarte multe persoane care consideră că nu sunt destul de, care au dubii, care nu sunt sigure de ceea ce pot și au și care trebuie să se aranjeze 2 ore în oglindă pentru a putea să se simtă confortabile cu ele.

 

Vreau să-ți spun un lucru, draga mea, dacă nu o să te iubești pe deplin vei atrage oameni de slabă calitate in viața ta personală. Pentru că-ți vei spune nu sunt destul de frumoasă pentru el și îl vei alege pe un altul, care nu poate să-ți ofere atât de multe, însă pe el simți că-l poți avea. Sunt singur că starea asta nu este congruentă cu principiul: vreau ce este mai bun pentru mine.

 

Învață să te iubești așa cum ești și realizează că ești perfectă. Până la urmă perfecțiunea este subiectivă, frumusețea este subiectivă și părerea cea mai importantă de pe lumea asta este părerea ta despre tine. 

 

Cum corectezi greșeala: Așează-te (dezbrăcată) în fața oglinzii și întreabă-te dacă-ți place ce vezi. Nu te concentra pe lucrurile care nu-ți plac la tine, sunt sigur că poți să găsești “câteva”, ci concentrează-te pe lucrurile care-ți plac.

 

Dacă nu îți place nimic și mai ai de lucrat la tine, atunci realizează asta și iubește-te mai mult. Fă mai multă mișcare, mănâncă mai sănătos devenind acea persoană care se iubește în totalitate și atunci când se așează în oglindă nu poate să se abțină din complimente.

 

Este singurul mod în care poți avea tot ceea ce îți dorești ca femeie pe acest pământ. Te iubești făcând lucrurile care-ți oferă un plus de încredere (mâncat sănătos, mișcare, grijă la aspect) și ajungi să arăți și super sexy.

 

Dar înainte să începi vreau să te întrebi dacă nu cumva exagerezi puțin cu frumusețea asta pe care ți-0 dorești. Uite o idee – pleacă în evoluția ta spre mai bine din poziția: sunt deja perfectă, dar tot timpul pot să fi și mai și.

 

 

2. Pui prea multă importanță pe frumusețe

 

Să te aranjezi în oglindă, să-ți alegi lucrurile cu grijă și să le asortezi, să te parfumezi și să-ți vină să te iei în brațe când te vezi în oglindă nu este un lucru negativ, ce este negativ este accentul prea mult pus pe frumusețele.

 

În lumea asta frumusețea o să te ducă nu prea departe. Inteligența o să-ți ofere independența de care ai nevoie, faptul că ești curajoasă, puternică, o femeie care citește și se dezvoltă constant, asta o să-ți ofere oportunitatea de a ajunge oriunde-ți dorești.

 

Cineva spunea: a well-read woman is a dangerous creature  și mare dreptate avea.

 

Inteligența nu provine doar din cărți. Ea provine și din faptul că ai pus în practică acele idei. Din faptul că ai experimentat, ai călătorit, ai avut inima frântă și ai frânt la rândul tău alte câteva inimi. Din faptul că nu ai obținut ce ți-ai dorit și nu te-ai dat bătută, din faptul că ai avut curajul să spui da, chiar dacă vocea-ți tremura.

 

Asta te face o femeie puternică, deciziile pe care le iei zi de zi cu viața ta. În fiecare zi având de ales între: confort sau evoluție. Tu, ce alegi?

 

Cum corectezi greșeala: Trebuie să ajungi la un nivel de conștientizare că frumusețea este efemeră. Dacă te-ai atașat de aceasta ești moartă. Pentru că la 40-50 de ani nu vei mai arată ca acum. Însă… inteligența, înțelepciunea, experiențele, independeța, puterea, toate o să rămână, ba chiar se vor amplifica.

 

Realizează că frumusețea este trecătoare și acceptă asta. Știu că este un pas uriaș, care poate să dureze ani de zile, dar este cel mai bun lucru pe care-l poți face… faptul că renunți la atașamente.

 

Lucrează la tine, la inteligența ta zi de zi, citind cărți bune, foarte bune sau chiar geniale. Aplică informația, experimentează cu viața ta, alege evoluția în schimbul confortului.

 

3. Mentalitatea ta privitor la relații. Dilema căsătoriei

 

Dacă ai trecut de o vărstă, să zicem magica vârstă de 25 de ani, probabil vrei să te așezi la casa ta sau cel puțin să găsești o relație stabilă cu cineva. Însă majoritatea bărbaților care au trecut de acea vârstă, ultimul lor gând este acesta. Și ți-o spun pe cât de sincer pot.

 

Multe studii susțin faptul că bărbații nu pot să stea cu o femeie toată viața lor, pentru că nu sunt făcuți pentru o relație monogamă. Suntem făcuți să oferim iubire și atenție mai multor femei, până când ne indrăgostim de una sau cum zice un prieten “ne pune capac”, but she has to be pretty amazing for that to happen. 

 

Și aici ne întoarcem la punctul nr. 1. cel cu încrederea în sine. Dacă nu te iubești foarte mult, atunci nu poți să pui capac nimănui și nu prea poți avea (știu că sună dur și categoric, însă dacă vrei nu mă asculta) relații super bune calitativ.

 

Logica este următoarea: toate insecuritățile tale o să se resfrângă asupra relației tale. Uite un exemplu banal: nu ai încredere în tine, ce vei face: gelozia. De ce nu m-ai sunat? De ce nu mi-ai răspuns la mesaj în 3.5 secunde? De ce oare nu-mi răspunde, oare ce o face? Sau alte astfel de gânduri de grădiniță, pe care însă le-am întâlnit la multe dintre voi dragelor femei din lumea-ntreagă.

 

Cum corectezi greșeala: Trebuie să înțelegi un singur lucru: bărbații văd relația cu o femeie diferit fața de cum o vezi tu.

 

Ei au nevoie de lucruri diferite de la tine și doresc să-și satisfacă anumite nevoie psihologice în primă fază. La tine este invers, mai întâi vrei să-ți satisfaci nevoia de conexiune cu cineva la un mod pur mental, emoțional, apoi să treci la partea fizică. La bărbați funcționează fix pe dos: nu putem să ne îndrăgostim (conexiunea emoțională) dacă nu o avem pe cea fizică, if you know what I mean. 

 

Asta e. Așa funcționează. Dacă vrei să te superi și să te frustrezi, punându-ți mânile-n sân, poți alege asta. Însă nu cred că este calea corectă. Învață să accepți asta și realizeazi că așa ne funcționează creierul privitor la relații. Nu avem ce face, putem doar să găsim o cale de mijloc.

 

Atunci când nu ți-ai reparat foarte bine greșeala nr. 1 vei atrage în viața ta bărbați care vor doar lucruri fizice de la tine și care nu au nici cea mai mică idee de ce înseamnă o conexiune emoțională și nici nu vor avea mulți ani de acum încolo.

 

În plus de asta, unde naiba te grăbești cu măritușul? Ca fata mare? Stai liniștită, o să vină și vremea ta, o să găsești pe cineva care să te merite cu adevărat și alături de care să te simți de 10x mai frumoasă, inteligentă și minunată. Graba, știi tu.. strică treaba. Take it slow. Prințul tău o să vină, dar trebuie să fii deschisă și să nu te blochezi în tine, crezând că nu ești destul de.

 

Femeie inteligentă care mă citești, chiar crezi că apogeul existențial este să te căsătorești? Exact. Te-aș lua în brate acum (dacă ai răspuns cu un mare NU) 🙂

 

 

4. Crezi că bărbații au idee despre ceea ce fac

Societatea în care tărim este ca o matrice, ca un sistem. Sistemul spune că bărbatul trebuie să fac asta, asta și asta.

 

Dar ce crezi? Mulți nu au idee despre ceea ce fac. Nu știu atât de multe pe cât credeți voi că știu. Așa că cut us some slack. Nu îi mai judecați la fiecare greșeală și nu vă mai așteptați de la ei să facă totul perfect.

 

Nu există perfect, toți greșim. Viața nu este un film, mai exact The Notebook, în care ei își spun vorbele perfecte și ea râde, și el nu greșește și apoi se așează pe șosea și își spun: What happens if a car comes? We die.  și apoi toți se transformă în Ryan Gosling și fac dragoste cu voi.

 

Viața bate filmul. În viață nu avem un scenariu după care să ne luăm, nu știm ce trebuie să spunem în continuare și nu tot timpul o să spunem lucrurile care trebuie. Și este ok, doar că poate faptul că ai prea multe dezamăgiri în viața ta este că te-ai așteptat la prea multe de la cei din jur, nu crezi?

 

Nu vreau să te fac să te simți prost, vreau doar să te fac să realizezi anumite lucruri despre tine și despre noi și uneori adevărul doare…

 

Cum corectezi greșeala: Realizează pur și simplu că mulți dintre bărbați nu au nici măcar o idee despre ceea ce fac și ce trebuie să facă. Mulți o să fie speriați în preajma ta, pentru că.. nu știu de ce, dar o să fie. Mulți o să încerce să te jignească, pentru că așa au citit ei prin cărțile de seducție.

 

Mulți o să încerce să te impresioneze și foarte puțini o să fie sinceri cu tine și o să se expună așa cum sunt. Pentru că este mult de lucru să ajungi la un nivel de realizare în care nu vrei să mai impresionezi pe nimeni.

 

Trebuie să realizezi că deși suntem datori într-un fel să ne comportăm într-un mod anume, nu tot timpul o să ne comportăm așa și este ooook. Viața nu este un film, viața mai are și defecte în ea. Nu mai judeca așa de tare pe toată lumea.

 

 

5. Îți e rușine să recunoști ceea ce vrei

 

Societatea, fir-ar societatea ei, iar v-a spălat pe creier și de data asta cu o chestie uriașă: rușinea sexuală.

 

Dacă o femeie dorește o conexiune fizică (vezi ce frumos poți spune sex) de la un bărbat este o blasfemie. Un blestem. O nenorocire!!! Toată lumea o va pune la zid și va striga către ea că este o femeie de moravuri ușoare (vezi ce frumos poți spune curvă).

 

Dar trebuie să fii bolnav “la cap” să gândești așa. Este perfect normal să te atragă un bărbat și să vrei să te conectezi cu el și la un nivel fizic, este okay! Stai liniștită! Știu, știu, societatea ți-a spus că nu trebuie să te exprimi, altfel vei fi catalogată ca fiind o tipă ușoară, dar asta este o mare prostie.

 

De câte ori ai spus unui bărbat: te vreau, acum. De câte ori ai spus ce ai simți atunci când te-a sărutat pe gât? De câte ori i-ai spus ce se întâmplă cu organismul tău atunci când vă sărutați și vă strângeți tare în brațe?

 

Cel mai probabil ai ținut în tine. Nu te-ai exprimat. Aici s-a manifestat rușinea sexuală.

 

Mulți dintre bărbați nici nu știu că voi este posibil să vă gândiți la sex :)) pe bune, este de râs și nu prea, dar felul în care v-a spus societatea să vă comportanți a adus la acest lucru. Mulți sunt fascinanți atunci când o tipă recunoaște că se simte într-un anumit fel când vede un bărbat de care se simte atrasă. Pentru mulți această descoperire este ca și cum ar descoperi America, dar America era chiar sub nasul lor ascunsă sub o ceață grosă numită programare socială.

 

Cum corectezi greșeala: Observi când ești în preajma unui bărbat și când simți ceva, și când el te întreabă ce, nu-i răspunzi cu nimic ci îi spui exact ce simți. Că vrei să-l “te conectezi cu el la un nivel fizic” de nu o să mai știe cum îl cheamă.

 

Concluzia

 

Now, that is power! Asta da putere. O femeie frumoasă, care pune multă importanță pe inteligența sa, care nu se grăbește la măritiș ca fata mare, care realalizează că bărbații sunt speriați de ea și care se poate exprima într-un mod clar, sincer, autentic, fără rușine sexuală.

 

Cât de multă putere, nu? Parcă și tu o simți? Mie mi se cam face pielea de găină doar când mă gândesc că există o astfel de femeie acolo și aș vrea să o întâlnesc și “să-mi pună capac”.

 

 

Sper să te folosești de toată informația de aici. Tot ceea ce am scris rezultă din experiența mea limitată de viață și din observațiile realizate în drum meu, sper să-ți fie de folos. Dacă ți-a plăcut ceea ce ai citit, dă acest articol și prietenelor tale, astfel ajuntându-le și pe ele să se descopere!

 

Cu drag, al tău,

Cristi

 PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: