5 Reguli Dupa Care Sa-ti Ghidezi Viata

 

Am scris două parți până acum, citește prima parte și a doua apoi revino la acest articol. Toate regulile sunt scrise pentru a putea să le revăd la o perioadă de timp și m-am decis să le împărtășesc și cu voi, poate așa vă inspir, cine știe.

 

Probabil tonul este puțin diferit, mai de sus, însă totul este pentru ca aceaste idei să fie transmise mai bine atunci când le citești.

 

 

1. Ești responsabil pentru viața ta

 

Ești trist? Nu îți convine situația ta? Nu ai prieteni? Nu ai bani? Totul este responsabilitatea ta, așa că taci din gura și mișcă-ți fundul la treabă. Nu te mai plânge, nimănui nu îi pasă de problemele tale. Este viața ta, nu a lor.

 

Viața este precum o mașină, tu ai volanul. Nu da vina copac că te-a accidentat, tu ai intrat în el. Acum repară ce era de reparat și mergi inainte. E vina ta, putea fi mai rău, treci peste, move on, nu te mai plânge, mai bine fă ceva!

 

 

2. Ești awesome și cine nu vede asta nu te merită

 

Încetează să te mai vezi cu persoanele care nu văd cât de tare ești, cât de frumos și cât de inteligent ești. După cum spunea și Gruco Marx,  de ce ai vrea să faci parte dintr-un club care nu te vrea ca membru?

 

Nu văd cât de tare ești? Atunci nu îți petreci timpul cu persoanele respective. Simplu.  Nu permite nimănui să-ți spună că ești ceea ce nu ești! Nu lăsa pe nimeni să te definească, nu lasă pe nimeni să te facă să te simți prost. Nu ai nevoie de nimic de la nimeni și în special nu ai nevoie de validarea lor.

 

Pe cine vrei tu să impresionezi? Pe cei care nu vă cât de tare ești? Hai să-ți spun un secret, persoanele care te plac așa cum ești nu au nevoie să faci lucruri tari pentru, să-i duci în locuri mișto sau să te comporți într-un fel super tare. Nu au nevoie, pentru că te plac așa cum ești tu! Nu trebuie să produci un show pentru nimeni! Nu mai încerca să impresionezi nimeni! Ești perfect așa cum ești și cine nu vede asta clar este un idiot ce nu te merită!

 

Ține minte: tu îți setezi propria valoare. Tu te definești pe tine ca persoană! Tu știi cine ești și cât de awesome ești, cine nu vede asta la tine nu merită atenția și timpul tău. Punct. Nu mai pierde timpul cu astfel de persoane!

 

 

3. Nu te mai plânge

 

Lasă dramele, nu ești o victimă, nu te mai plânge. Acceptă situația așa cum e și treci peste. Nimănui nu îi pasă de necazurile tale, nu te mai plânge, fă altceva mai constructiv cu timpul tău.

 

Tristețea nu există decât atunci când ai prea mult timp pe mână și te plictisești. Fă ceva, lucrează, citește, învață, creează ceva, atunci nu vei mai avea timp să te plângi și să observi toată nedreptatea asta ce te înconjoară.

 

Pe bune, asta este modul în care vrei să-ți petreci timpul? Plângi că nu știu ce s-a întâmplat. Acceptă lucrurile așa cum sunt, nu încerca să le mai schimbi, be like water, apa nu opune rezistență, ea se așază și se pliază pe orice situație, ia forma situației, nu respinge nimic.

 

4. Nu te mai judeca!

 

Cred că dacă ar exista un om ca tine, care ți-ar spune că nu ești de ajuns, că ești urât, că ai nu știu ce grăsime aici și că aici ai un coș și că și că, probabil i-ai da un pumn în față.Probabil că l-ai calca în picioare și nu ai accepta. Însă mintea aia de vocea ta care îți tot spune că nu ești de ajuns vad că o lași să te maltrateze în felul ăsta. De ce?

 

Mulți oameni sunt controlați de mintea lor, le este frică să facă și acționează la 10% din adevăratul lor potențial, pentru că au prea mare încredere în vocea aia și se supun minții lor. Mintea poate fi servantul tău sau poate să te domine, tu alegi ce faci! Eu zic să renunți la a te mai asculta așa de tare și să faci chiar dacă îți este frică, nu te mai lasă controlat de minte.

 

5. Crede-mă, nu ai probleme!

 

Vreau să mă crezi că nu știi ce înseamnă să ai probleme. Faptul că nu știi parola de la wifi nu este o problemă. Faptul că ți-a furat cineva telefonul mobil nu este o problemă reală. Faptul că ai pierdut niște lucruri sau ai un tricou rupt nu este o problemă.

 

Problemă este să fie nevoie să dormi sub cerul liber. Problemă este să nu ai ce mânca și să simți că mori. Problemă este atunci când toată lumea te lovește și tu nu te mai poți ridica de la pâmânt. Problemele tale sunt glume pe lângă nedreptatea ce se întâmplă în lume, milioane de copii nu au apă potabilă, foarte mulți oameni mor nevinovați în războaie politice și familii dorm sub cerul liber, în timp ce tu treci pe lângă ele și începi să înjuri pentru că bateria de la noul tăi iPhone 5 este iar la 8%.

 

Vezi cât de penibilă este situația asta? Sunt persoane care o duc de milioane de ori mai rău ca tine și nu se mai plâng atât de mult! Vreau să mă crezi că nu ai motive să fii supărat, nu ai… pur și simplu nu ai! Cum spunea un prieten, avem tendința să facem din 2+2 o problemă de algebră complicată, când răspunsul este tot 4!!

 

Privește și video-ul ăsta, cred că suferi de FWP.


Atât. Nu mai căuta secrete, nu mai căuta răspunsuri, respectă regulile de mai sus și fața aia tristă a ta o să se transforme într-una fericită, pentru că realizezi că nu ai motive să te simți așa cum te simti!

 

Embrace your inner badass!

Cristi

 

 PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: