[Recenzie] A vinde e omeneste – Daniel Pink

Durează 2 minute să citești acestă recenzie. Vei afla care sunt idei din carte și de ce A vinde e omenește este o carte foarte utilă, pe care nu trebuie să o ratezi!

Daniel Pink, autorul bestsellerului Drive vine cu o nouă carte, de data asta despre vânzări, arta influențării, a persuasiunii și despre care este adevărul surprinzător pentru a-i convinge pe ceilalți, toate într-o carte de aproximativ 300 p. denumită  A vinde e omenește.

Îmi place cartea pentru că arată bine, dar ăsta este ultimul motiv pentru care-mi place. Îmi place cartea lui Pink pentru că este o carte care oferă valoare, utilitate, toate livrate într-un mod simplu și clar de înțeles cu ajutorul multor exerciții pe care le regăsești la fiecare final de capitol.

Am citit-o în aproximativ 10 ore, fiind deci o lectură ușoară și plăcută.  Acum, după ce am citit-o, pot spune că am luat o decizie foarte bună atunci când m-am hotărât să investesc 10 ore din timpul meu. ROI-ul este de 4-5 ori mai mare, deja am aplicat și voi aplica pe viitor multe din informațiile de acolo.

De ce să o citești? Pentru că fie că realizezi, fie că nu, suntem în vânzări. Încercăm să ne vindem imaginea, încercăm să vindem produsele companiei pentru care lucrăm, încercăm să ne vindem timpul liber pe bani și dacă nu știm cum să o facem avem doar de pierdut. Astfel, citind cartea lui Pink, te vei situatia pe o pozitiție care-ți conferă un avantaj și vei învăța cum să vinzi mai bine.

Așa că iată 3 idei din sutele de idei utile, pe care o să le regăsești și tu citind cartea A vinde e omenește:

 

3 Idei din cartea – A vinde e omeneste

1. Jujitsu al persuasiunii. Înseamnă utilizarea unei slăbiciuni aparente ca punct forte. Începeți interacțiunile pornind de la ipoteza că vă aflați într-o poziție inferioară în raport cu persoana respectivă. Aceasta vă va permite să vedeți perspectiva celeilalte părți cu mai multă acuratețe, convingând-o mult mai ușor.

2. Puncte comune. Există șanse mai mari să fim convinși de către cei care ne plac și unul dintre motivele pentru care ne plac oamenii este că ne amintesc de noi. Așa că găsește puncte în comun cu persoanele pe care vrei să le câștigi de partea ta, acestea pot fi de la intervievatori, clienți sau potențiali clienți, șefi, șamd.

3. Scapă de anxietate, emoție atunci când urmează să prezinți ceva, participi la un interviu de angajare sau să oferi o prezentare. Când ești emoționat și simți anxietatea: te ajută dacă te gândești la situațiile apocaliptice și te pregătești mental pentru ce ar fi mai rău.

Întreabă-te: Ce ar fi dacă? Ce ar fi dacă totul ar merge prost? Ce ar fi dacă s-a întâmpla ceva neconceput? Ce ar fi dacă aceasta ar fi cea mai proastă decizie din viața mea?

 

Și ține minte, astea sunt doar 3 din sutele de idei pe care le vei alfa din cartea lui Pink. Merită citită, puțin spus! A fost o lectură pe cinste și nu aș face o recomandare de carte în care nu cred. Așa că pune mâna neapărat pe A vinde e omenește dacă vrei înveți cum trebuie să vinzi și să-i convingi pe ceilalți.

 

Apasa pe butonul de mai jos pentru a cumpara cartea cu o reducere de 5%

Buton Cumpara

Click aici pentru a reveni la lista de carti.

 

 PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: