Cele Mai Sexy Fete Sunt Cele Care Merg Pe Bicicleta

Îmi plac fetele. Îmi plac și mai mult fetele pe bicicletă, cu o fustă mai scurtă sau mai lungă, îmbrăcate mai de vară, cu pantofii asortați cu ținuta lor lejeră și liberă.

Liberă de minutele pe care le aștepti până când autobusul vine în stație. Liberă de prețul pe care-l plătești pentru o călătorie. Liberă de problema locurilor de parcare. De orele pe care le petreci în trafic, pe scaunul confortabil al mașinii tale care poluează tot orașul și îl face mai gri și mai trist.

 

Îmi plac fetele care merg pe bicicletă pentru că le pasă de tot ceea ce le încojoară, dar și de sănătatea lor. Iar asta le face și mai sexy.

 

Astăzi în timp ce eram prin oraș nu am putut să nu mă pierd câteva secunde uitându-mă la picioarele frumoase ale unei fete care mergea pe bicicletă. Nu am putut să mă abțin și m-am uitat la modul în care vântul îi trecea prin rochie și părul ei frumos cu care picta prin aer și toată alura asta de modern, liber și sexy, toate combinate într-o fată frumos aranjată, cu o fustă mai scurtă, pe bicicletă.

 

Dacă mersul pe bicicletă ne face mai sexy, pe noi, cât și pe orașul din care facem parte, atunci ar fi indicat să mergem mai mult pe bicicletă. Așa facem dintr-un oraș gri și plin de fum, un oraș colorat, plin de fete foarte atrăgătoare care merg pe bicicletele lor zi de zi.

Iar astfel, mersul pe jos o să fie din ce în ce mai frumos, fiind înconjurați de astfel de momente, precum cel de astăzi, care să ne facă să realizăm cât de frumoase și seducătoare sunt femeile.

În special cele care merg pe biciclete. În fustă.

 

Spune-mi, tu ce părere ai? De câte ori mergi pe bicicletă într-o săptămână?

PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: