Blestemul Frumusetii. 10 Idei Care Te Vor Face Mai Inteligenta

Acest articol este despre cât de rară este frumusețea acompaniată de inteligență și dacă-l citești vei afla 10 idei care te vor face mai inteligentă, independentă și frumoasă, în adevăratul sens al cuvântului.

Luna noiembrie trebuie marcată de un prim articol. Un început nou. Despre lucrurile de zi cu zi, despre ideile care-mi vin în minte în drum spre casă, despre femei și despre frumusețe. Despre acel blestem al frumuseții.

Dacă stai puțin să te gândești, cu cât ești mai frumoasă cu atât șansele de auto-distrugere sunt mai ridicate. Frumusețea te poziționează pe o treaptă superioară, într-o lume superficială, ca a noastră.

Când ești frumoasă, nu mai trebuie să muncești prea mult. Când ești frumoasă, ai două căi spre succes. Una mai grea: munca intelectuală, independeța financiară și libertatea din toate punctele de vedere și a doua cale, una simplă. Calea în care te folosești de darul naturii. Dar acest dar vine și cu un blestem. Ei bine, acel blestem se numește blestemul frumuseții. 

 

Să ne orientăm spre lume. Ce se întâmplă în Africa. În Africa se găsesc unele dintre cele mai frumoase daruri ale naturii, diamantele. Ai fi tentat să spui că odată cu acest dar, cu frumusețea, vei atrage și altele, însă aici apare paradoxul.

Africa este una dintre cele mai sângeroase locații. Războaie, conflicte, mulți oameni care mor nevinovați, de la femei până la copii de vârste mult prea mici. Toate pentru și mai multe diamante. Pentru și mai mult frumos.

 

Frumusețea și inteligența

După o vreme, observi cum un pattern comportamental începe să se schimbe. Începi să te ridici, să crești, să-ți placă să absorbi informație și alegi să te distrezi în moduri care-ți aduc beneficii viitoare dar și satisfacția prezentă.

Dar dacă ai deja un dar foarte mare, acest lucru este greu de obținut. Pentru că ai de ales o cale mai simplă, spre tot ceea ce îți dorești. Acel fast lane, acea scurtătură, ruta cea mai simplă și cea mai ușoară. Dar ruta asta înseamnă auto-distrugere.

Dacă ești femeie și calitatea pe care-ți bazezi toată viața este frumusețea, mai așteaptă 20 ani. Chiar dacă ai gene bune semnele bătrâneții o să apară, te asigur. Și atunci ce ai să faci? Pe ce ai să te mai bazezi? Acum vezi, că prin frumusețe, dacă nu acționezi, ești sortită distrugerii, auto-distrugerii.

Și multe femei aleg calea spre auto-distrucție zilnic. Renunțând la scopurile intelectuale și obiectivele inteligente și alegând calea mai simplă, viața rapidă.

 

 Frumusețe + Inteligență = Sexy

Frumusețea și inteligența, în combinație, sunt atât de rare încât am ajuns să mă îndrăgostesc de ea. Pentru că, dorința oricărui bărbat, și ține minte, am zis bărbat nu băiat, atunci când vede o femeie este ca aceasta să dețină și câteva cunoștințe, să aibă un scop și un vis, să se îndrepte spre ceva și să muncească cu pasiune, zi de zi, pentru a-și atinge obiectivul. Orice bărbat adevărat va accepta în viața sa doar femei de calitate, pentru că știe că nu există toc atât de lung pentru a compesa lacunele donșoarei.

Așa că femeie, mesajul meu pentru tine este următorul: Te rog din suflet, dacă ești frumoasă, alege să fii și inteligentă. Pentru că inteligența este fucking sexy. Nu e nimic mai atrăgător, interesant și dacă vrei exicitant atunci când o femeie frumoasă are și ceva în cap.

 

10 Idei pentru a fi mai sexy, în adevăratul sens al cuvântului 

Vrei să te conectezi la un nivel înalt cu un alt gen de bărbați? Cu acel gen care nu se lasă împresionat de frumusețe și care nu vrea de la tine doar o noapte, pentru a te trece în carnețelul său imaginar, lăudându-se prietenilor, la o bere?

Și dacă mă întrebi, dragă femeie care mă citești, ce naiba să fac să fiu mai inteligentă, să aleg combinația asta fatală, să ies din blestemul frumuseții, ei bine, am o listă cu 10 idei pentru tine:

 

1. Alege independeța: financiară și emoțională. Nu te lega de nimeni pentru bani, pentru satisfacerea unor nevoi psihologice sau fiziologice. Mai târziu o să-mi dai dreptate, dar o să fie prea târziu

2. Nu reacționa, doar răspunde. Reacția se bazeză pe emoții, emoțiile nu vin din intelect, din acea gândire lentă despre care ne vorbește Kahneman. Emoțiile sunt baza gândirii rapide.

3. Frumusețea este un plus, dar este un mare minus dacă nu vine acompaniată și de inteligență. Așa că bazează-ți viața, imaginea și reputația, pe mai mulți piloni. Atunci când unul pică, vei avea o plasă de singurață.

4. Preferă ca oamenii atunci când spun numele tău să le vină in minte cuvinte precum: inteligență, fină, cultivată, o minte frumoasă și o imaginație sexy, pe lângă un aspect fizic impecabil.

5. Frumusețea nu = valoare. Pentru că este o sursa nesustenabilă de valoare. Frumusețea este efemeră. Inteligența este precum o floare, crește, apoi își aruncă semințele și se creează o grădină. Atât timp când există ploaie (sursa de creștere a inteligenței) grădina se mărește.

6. Citește draga mea, citește. Și nu de ochii lumii. Și nu titlurile picante de pe revistele de doi bani. Și nu pentru a impresiona. Citește pentru tine. Pur și simplu, pune-ți întrebarea: ce valoare-mi oferă cartea asta? Mă ajută să cresc. Da! Ok, atunci hai să o citesc.

 7. Abundență. Privește lumea ca fiind o sursă nelimitată de resurse. Cuvântul este abundență. Abundență în orice, de la relații, în sensul că dacă un bărbat nu se potrivește cu tine, nu-l alege, la profesie, dacă nu te potrivești cu un job, nu-l alege.

8. Creează-ți propiul viitor. Realiziează că tu ești creatoarea propriului tău viitor, prin acțiunile prezente. Și dacă nu crezi asta, fă experimentul următor: alege să stai degeaba pentru 6 luni de zile și vezi unde ajungi. Apoi pune-ți întrebarea: oare sunt creatoarea propriului meu viitor? Răspunsul o să te plăească cu putere (peste fund, pardon, ceafă).

9. Stârnește imaginația unui bărbat, fără să-i arăți prea multe. Prea multe = sâni, fund, forme, din prima. Adică toate chestiile astea superficiale după care se dau în vând băieții și alege să-i arăți integența ta, din prima. Apoi restul.

10. Respectul. Singurul lucru pe care ar trebui să-l vrei de la un bărbat este respectul acompaniat de iubirea lui. Și nu-l vei obține până când nu decizi să treci la următorul nivel. Trecerea la următorul nivel se face prin tine: ai mai multă grijă de aspectul interior cât și de cel exterior. Te iubești sincer și-ți accepți toate defectele la care nu mai poți lucra. Te prezinți așa cum ești, tu, sinceră.

Alege să fii frumoasă în adevăratul sens al cuvântului. În sensul că, frumusețea fără inteligență este doar un blestem. Dar ești pe drumul bun, pentru că citești asta în loc să pierzi timpul. Ești mai aproape decât crezi, te asigur!

 

Te îmbrătișez,
Cristi

 

 PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: