Cum Poti Ajunge Cel Mai Bogat Om Din Lume?

Vreau să te port printr-o călătorie, o călătorie prin mintea mea și lucrurile frumoase care-mi inundă fiecare neuron în acest moment. Ești pregătit să experimentezi cea mai tare călătorie din viața mea, o ocazie unică de a-mi pătrunde în minte pentru câteva minute urmată de 2 idei geniale care o să-ți permită să devii cel mai bogat om din lume? Sună bombastic, abițios? Perfect!

 

Îmi imaginez cât de frumos este să-mi iau de pe internet un bilet de avion spre Roma, Paris sau un alt orășel liniștit și plin de romantism, pe străzile căruia se simte acea atitudine boemă, plină de inspirație și relaxare. Să-mi comand un taxi și să mă îndrept spre aeroport. Acolo să nu mai stau la coadă și să trec foarte repede prin toate măsurile de siguranță și să fiu poftit de cele mai frumoase însoțitoare la zbor în primul rând, zburând first class și fiind tratat precum un rege.

 

Îmi imaginez cât de frumos ar fi să stau la o masă, printr-un astfel de orășel de care-ți spuneam mai devreme, să-mi comand cea mai bună cafea pe care banii o pot cumpăra și să nu mă interesez cât am dat pe ea, pentru că și așa trăiesc într-o stare de abundență infinită. Apoi să renunț pentru un moment la toate gândurile care mă cuprind și să mă bucur cu toate simțurile de locul în care sunt și de viața luxoasă pe care o trăiesc în fiecare secundă. Apoi îmi închid ochii și când îi deschid sunt pe un Vespa și mâinile ei subțiri mă cuprind în timp ce ne plimbăm cu viteză și cu multă inconștiență printre străduțele liniștite, înainte ca noi să ajungem acolo și agitate după ce noi am trecut, ale Romei.

 

După această aventură să-mi închid ochii și să mă trezesc pe o plajă însorită, undeva prin Tailanda, încojurat de toți oamenii inteligenți pe care îi cunosc și pe care i-am zburat acolo, fără să le cer nimic în schimb. Seara să fiu într-o altă parte a lumii și să mă bucur împreună cu una dintre cele mai frumoase femei pe care le-ai văzut în viața ta și pentru care cele mai mari case de modă ar da milioane pentru a putea să apară într-o poză cu ale lor creații.

 

Acest film se derulează acum în mintea mea și simt că-l pot avea, dar de fapt, tot ceea ce caut eu acum este simplă hrană pentru ego. Sunt simple lucruri pe care vreau să le fac în speranța că o să obțin ceva mai măreț decât ceea ce simt acum. În speranța că o să fiu mai fericit.

 

Dar… nu cumva este vorba despre ego?

Însă ego-ul mă minte. Vocea din mintea mea mă minte. Nu zic că nu este frumos să merg la braț cu un supermodel prin Veneția însă asta este doar simplă hrană pentru ego. Și ego-ul este flămând. Și ego-ul o să mă distrugă de viu. O să mă facă să lucrez pentru el 24/7 și tot nu o să fie satisfăcut, tot o să-mi spună: poți mai mult! Mai mult! Mai mult! Tot timpul, oricât și orice ai face, tot poți mai mult!

Apoi stau și mă întreb, oare acestă bogăție care se petrece în mintea mea și care mă face să vreau să ajung acolo cât mai repede, să nu ratez nici măcăr un moment și să mă bucur de cele mai frumoase lucruri și persoane pe care universul le-a văzut, oare acestă bogăție, fiind la o simplă cădere de cortină, desconspirată. Toate hainele aruncate de pe această dorință îți permite ție și mie să ne dăm seama că este pur și simplu o hrană pentru ego-ul flămând care zace în fiecare dintre noi. Oare toate aceste lucruri înseamnă să fii bogat sau poți să obții cele mai mari bogății ale vieții chiar acum?

 

Și așa a început o conversație de duminică cu un prieten de-al meu care tot timpul mă uimește cu a lui înțelepciune și căruia i-am spus că-l consider a fi mai bogat decât multe dintre persoanele care au în cont sute de milioane de euro.

 

2 Metode Prin Care Poti Sa Ajunge Cel Mai Bogat Om De Pe Pamant

Și l-am întrebat care sunt cele mai eficiente 2 metode testate de el prin care poți să experimentezi toată bogația pe care ți-am relatat-o mai devreme, prin care poți să simți acum, că ești acea persoană spre care vrei să ajungi, și mi-a răspuns astfel: meditația și reamintirea că ai mai mult decât suficient.

 

1. Meditația.

Meditația este viață și viața este meditație. Bogațiile cele mai mari din lume se ascund în tine, nu în exterior. Și tot ceea ce crezi tu că poți obține din exterior poate fi de fapt obținut doar din tine. Cele mai frumoase femei din lume, pe cele mai luxoase paturi inundate de cele mai scumpe sticle de șampanie, nu o să te facă mai fericit până când nu-ți rezolvi problemele pe care încerci să le acoperi cu acești stimuli externi. Meditația te face să realizezi că viața este abundentă, că viața ta este destul și te face să privești evoluția din cea mai sănătoasă perspectivă posibilă: ești perfect, dar tot timpul poți să devii mai bun.

 

2. Conștientizează că ai destul!

Reamintindu-ți că ai destul, constant, realizezi că, de fapt, chiar ai. Ai viață, ai lumina ochilor, ai un loc și un pat în care să dormi în fiecare noapte, ai mâncare și ai apă. Ai tot ceea ce ai nevoie și oricât de puțin ai avea acum, tot ai destul. Și orice s-ar întâmpla tot vei avea destul. Și până la urmă cel mai rău lucru care se poate întâmpla care este? Și până la urmă tu oricum ai o putere absolut enormă care se numește percepție. Tu stabilești ce e rau și ce e bine și poți să transformi realitatea într-o secundă, doar printr-o schimbare de mentalitate și percepție. Creierul nostru este cel mai genial lucru pe care-l avem și tocmai al meu creier m-a făcut să scriu asta.

Aceste 2 lucuri, practicate moment de monent, o să-ți arate, peste ani și ani, că tot ceea ce ți-ai dorit ca stimuli externi sunt doar un bonus la adevăra fericire și abundență care se află în interiorul tău.

Și încă un lucru, riscând să intru în religie și de aici riscând să strânesc foarte multe discuții, însă tot o zic: Dumnezeu sau orice altă forță supremă în care tu crezi nu este cineva cu o barbă albă, aflat undeva în cer, ești de fapt tu. Acestă forță supremă se află în fiecare dintre noi și consider că scopul vieții și al dezvoltării persoanle (pe bune, nu lucruri fără sens și noimă) este să te ajute să te descoperi cu adevărat și să faci ceea ce E.E.Cumming a spus perfect:

 

 

Să-ți ofere curajul să-ți permiți să devii ceea ce ești cu adevărat.

 

Dacă acest articol te-a făcut mai bogat, împarte din această bogăție nelimitată și prietenilor tăi. O să-ți mulțumească și vei face din acestă lume un loc mai bogat, începând cu tine!

 

 

 PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: