5 Idei Care O Sa Te Ajute In Business Si In Viata

Se spune că cel mai bun mod de a învăța este din greșelile tale, însă cel mai rapid mod este de a învăța din greșelile altor, zic eu. Așa că vreau să-ți prezint astăzi cinci idei care o să te ajute în business și în viață.

 

1. Păstrează secret proiectele tale

 

Uite o lecție interesantă pe care am învățat-o din proiectele pe care le-am început și multe dintre ele și finalizat cu succes:

Când vrei să faci ceva nu mai spune nimănui. Lucrează din greu în liniște fără să știe nimeni. De multe ori oamenii o să-ți pună piedici, poate chiar și involuntar și tu dacă nu ești destul de încrezător o să te dai bătut sau o să găsești scuze.

Așa că nu te da bătut, lucrează în liniște, fără să știe nimeni ce pui la cale and let sucess make the noise.

 

2. Atrage altături de tine oameni geniali

 

Ani de zile am stagnat sau am crescut foarte puțin, apoi m-am întrebat de ce? Răspunsul nu mi-a venit imediat, însă m-am uitat în jur și am observat de ce fel de oameni sunt înconjurat. Atunci răspunsul mi-a venit imediat în minte.

 

Doi-trei ani mai târziu am început să atrag în viața mea oameni de la care am ce să învăț. Oameni inteligenți, care au propriile afaceri și care au obținut independența din toate punctele de vedere. Creierul meu o ia razna atunci când vorbesc cu aceste persoane, pentru că se umple de idei, de concepte și în tot organismul simt o energie fantastică. Astfel de oameni mă energizează și mă determină să dau tot ce este mai bun din mine.

 

Știi cum se spune, ești suma celor mai apropriați 5 oameni cu care te vezi. Care sunt cele mai apropiate persoane? Oameni care nu au legătură cu ceea ce vrei tu să faci? Atunci poate acest aspect ar trebui să te pună pe gânduri.

 

 

3. Nimic măreț nu se construiește singur

 

Site-ul ăsta nu ar fi fost posibil fără colaborare constantă cu alte persoane din acest domeniu. Acest site probabil ar fi fost vizionat de cel mult 50 de persoane pe zi.

Hai să-ți zic un super secret, multă lume o să-ți ia bani mulți pentru acest secret, te asigur, dar uite-l aici, gratuit: când am pornit la drum m-am uitat la care sunt cei mai tari oameni din domeniul pe care eu vreau să-l abodrez. Mi-am făcut o listă cu ei și i-am contactat. 80% dintre ei mi-au răspuns și 60% dintre ei m-au ajutat. Acum cu 60% sunt prieten, m-am văzut, am vorbit cu ei și chiar începem ca împreună să construim lucruri frumoase. Cine credea că voi face asta, acum un an? Nimeni!

 

Cel mai rapid mod prin care-ți poți crește afacerea este să te asociezi cu persoanele care sunt dispuse să te ajute, care văd ceva în tine, altfel procesul s-ar putea să fie foarte greu sau va trebui să oferi valoare uriașă prin ceea ce faci, făcând atât de mult zgomot încât să nu mai ai nevoie de colaborări.

 

 

4. Banii sunt efectul nu scopul

 

Probabil mulți dintre voi nu știu asta dar un an de zile am avut un website în engleză despre dezvoltare personală, scopul principal: să fac bani.

A mers? Clar nu. De ce? Am confundat efectul cu scopul. Scopul nu este să fac bani, scopul, în special în domeniul în care eu mă manifest, este să ofer valoare uriașă prin ceea ce fac.

Un an mai târziu mail-ul meu a început să bubuie cu oferte, întâlniri, propuneri pentru job și diverse colaborări. Am refuzat 80% dintre ele pentru că am vrut ca acest website să fie curat, fără publicitate pe el, până la urmă este un loc în care voi veniți pentru a afla idei mișto și pentru a învăța, nu un banner publicitar.

Așa că dacă vrei să faci ceva măreț zic eu că scopul tău trebuie să fie: cum naiba fac să ofer valoare uriașă prin ceea ce fac? și nu cum naiba fac să obțin mulți bani? Crede-mă pe cuvânt, banii o să vină dacă ceea ce creezi este calitativ.

 

Fii diferit, când toți sunt în goana de bani, fii tu cel care oferă valoare uriașă prin ceea ce face și obsevă ce se întâmplă pe termen lung.

 

5. Perfect nu există

 

Când am lucrat la cartea Simplu am trecut printr-o fază foarte tristă a vieții mele. Aveam impresia că nu este o carte perfectă, așa că am amânat, am mai scris, am mai tăiat, am mai întrebat, am mai căutat și într-un final am vrut să mă dau bătut. Pentru că nu era perfectă.

Apoi mi-am zis, perfect? Ce înseamna asta? Perfect este pur și simplu o scuză care te ține pe loc. Fuck it! Nu vreau perfecțiunea, vreau să ofer ceva calitativ, vreau să termin acest produs și lumea să se bucure de informația de acolo. Cui îi pasă dacă nu este perfect? Nimănui.

Perfect este cea mai mare prostie. Perfecțiunea și perfecționismul o să te îngreuneze foarte mult. Fă ceva, acum, scoate-l pe piața așa cum este. Învață pe parcurs cum stă treaba și ce trebuie să faci pentru următorul tău produs.

 

Asta am învățat eu după ce am scris cartea pe care era să nu o scot am publicat-o și a fost citită de foarte multe persoane! Let’s face it, perfect isn’t going to happen.

 

Concluzia: 

 

Cam atât am pentru tine. 5 idei simple care o să te ajute în business și în viața, asta dacă le aplici. Eu le-am învățat dupa ani de zile de lovituri mai mici sau mai mari, tu le-ai învățat după 5 minute.

Adevărata întrebare este, o să le prețuiești oare la fel de mult?

 

See ya,

Cristi

 PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: