Cel Mai Mare Cadou Pe Care Poti Sa Il Primesti

Inainte sa citesti articolul citeste aceasta fraza: ce vreau sa spun prin acest articol este ca nu trebuie sa privesti saracia ca pe un lucru negativ, un lucru care sa te traga in jos ci un lucru care sa te ridice! Din saracie inveti multe lucruri pe care alte persoane nu le invata. A nu se intelege altceva. Multumesc.

Cel mai important cadou pe care poti sa il primesti pe lumea asta.. este sa fii sarac. 

Si cand spun sarac, ma refer ca parintii tai sa castige sub salariul mediu pe economie, salariu din care sa platesti taxele, sa platesti toate cheltuielie fixe si sa ai ce sa iti iei de mancare si o data pe an sa iti poti cumpara un tricou. La asta ma refer cand spun sarac.

Aceste este cel mai mare cadou pe care poti sa il primesti vreodata. Cel mai mare cadou!

Inainte sa incepem, prieste acest video:

Daca ai citit pana aici, poate crezi ca am luat-o razna, insa te asigur ca nu-i asa. Gandirea mea este poate mai diferita, insa o sa vezi ca am dreptate in ceea ce spun si am sa argumentez.

De ce sa fii sarac este cel mai mare cadou?

A fi sarac inseamna sa intelegi cum sta treaba. Sa intelegi cum se fac jocurile. Atunci cand esti sarac pretuiesti totul mai mult. Pana si o inghetata de un leu are o valoare foarte mare pentru tine.

Atunci cand iti cumperi un tricou (1-2 pe an, pentru ca mai multe nu iti permiti) este cel mai frumos tricou din lume, chiar daca ai da doar 19 lei pe el. Il vei purta cu placere, il vei atinge si il vei aranja si strange frumos dupa fiecare utilizare. Il vei pune peste celelalte 10 tricouri pe care le-ai cumparat sau le-ai primit (in cel mai realist caz) de la oameni cu o situatie financiara mai buna.

Vei aprecia fiecare masa pentru ca stii ca este singura masa pe ziua respectiva. Vei aprecia si ii vei multumii lui Dumnezeu, pentru fiecare inghititura, pentru fiecare strop de apa.. pentru fiecare bucatica de mancare.

Vei aprecia viata mai mult. Te vei bucura atunci cand cineva te apreciaza, atunci cand vezi ca.. desi ai o situatie financiara foarte proasta, esti mai inteligent/a ca 95% dintre prietenii tai.

Foamea. Nesiguranta. Durerea. Golul din stomac produs nu din cauza fricii, ci din cauza faptului ca nu ai ce manca. Frica. Toate aceste lucruri te vor ajuta sa reusesti.

Toate aceste lucruri te vor ajuta sa inveti mai mult, sa cunosti mai mult, sa citesti mai mult, sa te ridici deasupra celorlalte pesoane.

Foamea se va transforma in motivatie, pentru ca alta varianta mai buna nu ai. Ai de ales intre doua lucruri. Sa mori sau sa reusesti. Alta varianta nu exista. Ai doar o singura sansa si tu realizezi asta, pentru ca nu ai nimic de pierdut.

Ce poti sa pierzi? Ce poti sa pierzi.. spune-mi? Nimic. Pentru ca nu ai nimic. Nu ai telefon, nu ai laptop, nu ai hrana, nu ai haine… nu ai nimic. Nu ai ce risca.

Acest lucru te va propusa. Acest lucru iti va da putere sa reusesti, daca esti inteligent si realizezi asta. Daca.. doar daca.

Foame, duredea, nesiguranta, frica, frigul.. te vor ajuta in viata. Nu vei avea nevoie de motivatie, pentru ca motivatia te loveste in fata atunci cand deschizi frigiderul, atunci cand vezi ca o persoana lasa bacsis 15 lei pentru o masa de 30. Atunci cand vezi ca oamenii egali cu tine, au tot ceea ce isi doresc, doar atunci realiezi ca tu ai mult mai mult. Tu esti sarac. O oportunitate pe care cei cu o stare financiara buna nu au au. Ei nu inteleg cum este sa nu ai nimic.. ei nu inteleg cu este sa muncesti, sa transpiri, sa te lupti pana iti da sangele pe nas si apoi sa te lupti si mai tare pentru un lucru. Ei primesc totul gratuit.. pentru ei nimic nu are valoare..

Asa ca nu uita.. cel mai mare cadou de pe lumea asta este sa fii sarac..

PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: