Ce Gandesc Oamenii?

Te salut, astăzi am o recomandare de carte pentru tine. Este o carte ce te va ajuta să cunoști mai multe informații despre persoanele pe care le întâlnești în fiecare zi.

Este o carte foarte interesantă, foarte bună, pe care trebuie neapărat să o citești.

La ce o să te ajute această carte, te întrebi oare. Pai, mai întâi vreau să îți spun de cine este scrisă și cum se numește. Este scrisă de Paul Ekman. Paul Ekman este tăticul/părintele limbajului trupului. El a studiat pentru prima dată acest lucru, a fost plecat într-o expediție și a ajuns la o concluzie fascinantă.

Toate gesturile sunt universale, toată lumea, indiferent că ești un locuitor din Papua Noua Guinee sau ești o tipa într-un bar, toți avem aceleași gesturi, același limbaj al truplului, atunci când suntem atrași de o persoană, atunci când încercăm să evităm pe cineva, șamd. Și a mai descoperit ceva, acele micro expresii, despre care o să citești tu în carte.

Ideea este că omul a lucrat și a colaborat cu FBI, CIA, cu studioul de animație de la Pixar. Știai că există un expisod (show tv) care se inspiră din viața lui? Se numește Lie To Me, și dacă nu l-ai vizionat până acum, te invit o faci, dar înainte trebuie să citești cartea!

 

4 Motive simple pentru catre trebuie să citești cartea asta:

 

1. Te va ajută să afli atunci când o femeie/bărbat te minte.

2. Te va învăța cum arată în zambet real. Dacă persoana de care îți place ție este sau nu atrasă de tine

3. Te va ajuta să înțelegi cum să te impui prin limbajul trupului, cum să fii mai dominant.

4. Te va ajuta să înțelegi ce gândesc oamenii. (implicit femeile)

 

De ce să citești cartea asta?

Pai, dacă vrei să faci diferența între un zambet fals și unul real. Dacă vrei să știi care sunt sentimentele ascunse, ale copilului, partenerului sau de ce nu, șefului tău. Dacă vrei să afli dacă un om minte sau spune adevărul.

Paul Ekman, îți explică, după cercetări de zeci de ani de zile asupra emoțiilor și expresiilor faciale, cum să interpretezi diversele semnale (de pe fața unor oameni).

El și-a sintetizat toate rezultatele în acestă carte. Carte fiind plină de informații științifice, dar și de sugesti practice.

Pe scurt, el explică modurile de manifestare ale principalelor emoții umane – furie, dezgust, tristețe, bucurie, frică și surpriză, dar oferă și elemente pentru a comunita mai bine în familie, la serviciu și de ce nu, cu femeile.

Pe lângă asta, cartea include fotografii a zeci de fețe, pentru a îți arăta și a te învăța mult mai ușor cum să interpretezi limbajul trupului.

 

Interpretarea limbajul trupului. Exemplu

Hai totuși, ca să te fac mai tare să o citești să îți spun o fază super tare:

Atunci când o femeie/bărbat este atras(ă) de tine, pupilele ei/lui se dialtă. Asta înseamnă că te vrea, înseamnă că sentimentele sale pentru tine sunt reale și că te vede și dintr-un punct de vedere sexual.

Încearcă asta, sărută-ți prietena mai pasional și observă ce se întâmplă cu pupilele ei. O să observi că pupilele i se dilată, pentru că se excită și se gândeste la.. sex. Pentru că în creierul ei, se declanșează și se elimină diverse substanțe ce o fac să fie mai fericită, mai excitată, astfel pupilele se dilată.

Eu ți-am explicat într-un mod foarte simplist, mai multe detalii ai în carte.

Așa că, next time you kiss a girl, fii atent la asta.

 

 

Trebuie neapărat să pui mâna pe cartea asta, neapărat! Este o carte de bază în dezvoltare ta personală, o carte pe care trebuie să o citești, astfel vei alfa mai multe despre oameni, vei avea o abilitate pe care mulți nu o au, abilitatea de a cunoaște dacă persoanele ce discută cu tine, te mint sau spun adevărul.

Am găsit cartea pentru tine, cam așa am plătit și eu pentru ea, din magazin, însă livrarea se face în 24 de ore deci nu trebuie să te stresezi cu drumuri, cautări, etc.

Poți da click pe copertă pentru a profita de ofertă sau click pe acest text, și te va duce spre magazin.

Pentru alte recomandări de cărți, vezi și:

10 Carti Pe Care Trebuie Sa Le Citești

5 Recomandari De Carti

O zi bună îți doresc, și spor la citit,

 

Cristi

 PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: