10 Lucruri Despre Cartea – Simplu

“Life is really simple, but we insist on making it complicated.” -Confucius

Buton Cumpara

 

 

Tocmai ce am finalizat cartea la care lucrez de câteva luni. Sunt foarte încântat și abia aștept să o citiți și să aflu care este părerea voastră.

Deși titlul este cărții este Simplu, nu a fost o carte deloc simplu de scris, pentru că am adunat un total de 216 pagini și aproximativ 35.000 de cuvinte.

 

 

Pe scurt, cartea Simplu în 10 lucruri înseamnă:

 

1) 71 de capitole.

 

2) La finalul a 54 de capitole aveți un sfat practic, care vă îndeamnă să faceți ceva, vă pune la treabă, vă pune să aplicați lucrurile despre care vă vorbesc în acel capitol.

 

3) 7 secțiuni diferite.

 

4) Prima secțiune este formată din 53 de capitole, ce se întind pe 128 de pagini. Fiecare capitol are câte un citat, care merge foarte bine cu ceea ce vreau eu să exprim acolo și un text foarte simplu, foarte clar structurat, cu cele mai interesante idei, lucruri pe care le-am experimentat și linii directoare pe care să le urmați în evoluția voastră personală.

 

5) A doua secțiune se numește Valori, și vă prezint 7 valori pe care trebuie să le ai, dacă vrei să te dezvolți, să fii un om puternic și înțelept. Pentru fiecare valoare ai și exercițiu practic, în care te pun să faci ceva, să aplici informația.

 

6) A treia secțiune se numește Mituri. Aici mi-am propus să vă explic de ce: nu funcționează afirmațiile pozitive, care este problema cu dezvoltarea asta personală (capitol denumit – În căutarea fericirii), apoi vă mai prezit câteva mituri și închei cu această mare păcăleală numită The Secret și de ce Legea atracției este un mare mit, o mare păcăleală.

 

7) A patra secțiune se numește Ritualuri și pe scurt pot să o descriu în felul următor. O minte plină este ca un pahar plin cu apă, nu mai poate să creeze ceva de valoare, nu mai poți adaugă apă în el. De asta avem nevoie de ritualuri. Pentru a ne elibera mintea de lucrurile ce nu sunt esențiale astfel putând să ne concentrăm pe ceea ce este cu adevărat important în viața noastră.

 

Aici am pentru tine șase ritualuri care te vor calma și te vor aduce într-o stare ce îți permite să gândește, să creezi, să aduci ceva nou în lumea asta.

 

8) A 5-a secțiune este răspunsul la întrebările pe care le-am primit. Am dat un răspuns clar și pe cât de bine am putut eu, astfel sper să fie de ajutor celor care m-au întrebat și să ajute și alte persoane care poate se confruntă cu probleme asemănătoare.

 

9) Mare surpriză. Aici mi-am înceract puțin norocul și văd că totuși a ieșit ceva, într-un timp atât de scurt.

 

Sunteți pregătiți? Aici m-am gândit să întreb pe unii dintre cei mai inspiraționali oameni pe care-i cunosc, următoarea întrebare: Dacă ar fi să dai un sfat, cel mai bun sfat al tău, care ar fi acela?

 

Puteți să citiți în carte, răspunsurile următoarelor persoane:

 

 • Gabriel Nechita – Fondator 1catepesaptămână (Cititul te face sexy) și care mai lucreazi și pentru Google, în Irlanda.
 • Adrian Soare – Speaker motivațional și fondatorul SuccesDublu.ro, cea mai mare comunitate de dezvoltare personală din România.
 • Ariel ConstantinofFondatorul Motivonti.ro, Tribul (primul serviciu de curierat pe bicicletă din București), a mai scris și o carte – Cartea asta se vinde ca pâinea caldă îi zice.
 • Pera NovacoviciFondatorul deja faimosului website de dezvoltare personală și psihologie – Personalitatea Afla.
 • Andrei Gligor – Atlet român, cu performațe foarte importante. A alergat pentru o cauză nobilă 3.600 kilometrii și a reușit să strângă câteva zeci de mii de euro.
 • Iulian Novac – Scriitor pentru Bărbatul Adevărat și Therealman.com, a alergat sute de kilometrii pentru a salva viața celor bolnavi de cancer și a reușit. Are o poveste de viață impresionantă și este un om incredibil de pasionat!
 • Andrei Roșu – Este Dublu IronMan! A terminat în 35 de ore și 8 minute un Dublul IronMan de la Florida (7.6 km inot, 360 km bicicletă și 84.4km) și asta este doar una dintre realizările acestui om pe plan sportiv! Este o adevărată inspirație!
 • Andy Szekely – Unul dintre cei mai importanți oameni din această mișcare a dezovltării personale din România. Speaker cu o experiență de peste 15 ani, antreprenor și autor!
 • Cristian Ciuberea – Co-fondatorul TopHabits.ro, unul dintre cele mai vechi website-uri de dezvoltare personală!
 • Mark Manson – Fondatorul website-ului PostMasculine.com
 • Gabriel Solomon – Ultramaratonist Român. A alergat 24 de ore fără oprire (220km) pe bandă pentru o cauză nobilă. Asta este doar una dintrele lucrurile incredibile pe care a putut să le facă acest om.
 • Mai urmează, mai aștept răspunsuri de la câteva persoane importante.

 

10) Cuprinsul arată cam așa:

 

 

Te-ai convins că merită?

Atunci apasă butonul de mai jos și citește cartea:

 

 PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: