Produse

COACHING: Întâlniri unu la unu, cu planuri de acțiune personalizate pe nevoile tale.

 

Mă tot gândeam cum pot face să ofer valoare maximă prin ceea ce fac și am ajuns la concluzia ca website-ul nu este destul…

Un workshop este o experiență interesantă, un text bine scris din care înveți este o lectură plăcută și o carte este un prim pas în dezvoltarea ta, însă am ajuns la concluzia că metoda cea mai bună este coaching-ul unu la unu.

Citește mai multe despre acest lucru, apăsând aici.

 

 

SIMPLU: Idei și concepte simple pentru o viață mai bună, calmă și liniștită.

 

Află cei spun cei care au citit cartea: Apasă aici!

Simplu este o carte (pdf și epub) care adună sute de idei și concepte menite să te ajute în drumul spre dezvoltarea ta personală. Nu conține secrete, rețete sau idei care îți vor schimba viața, pentru că acestea nu există. Conține doar idei simple despre viață, calm, cunoaștere, psihologie, logică, motivație și așa mai departe.

Este poate cea mai matură și sinceră carte despre dezvoltare personală pe care ai citit-o vreodată, pentru că ideile de acolo sunt gândurile mele obținute din urma experimentărilor  și trăirilor pe care le-am avut de-a lungul anilor.

Această carte este realizată pentru a te ajuta să te cunoști mai bine, să te înțelegi mai bine, să înțelegi mai mult din ceea ce se întâmplă în jurul tău și cum poți face, ca prin simplitate să duci o existență mai bună.

Prețul este: 27.00 17 LEI!

Buton Cumparasau Află mai multe

 

 

 

 

GHIDUL STUDENTULUI ÎN SESIUNE: Cum să înveți orice, nu doar dacă ești student!

 

Acest ghid nu este doar pentru studenți, deoarece învățarea este un proces permanent și nu se termină odată ce ai terminat facultatea.

Cine are impresia că învățatul s-a terminat dacă școala s-a terminat probabil face cea mai mare eroare din viața lui. Pentru că fără studiu, fără învățare permanentă, nu ne putem dezvolta ca indivizi, unici și frumoși ce suntem.

Acest ghid este pentru toți cei care vor să învețe, să se dezvolte și aici îți voi prezenta într-un mod foarte simplist toate informațiile de care ai nevoie pentru a excela într-un domeniu, pentru a ajunge în top 5%, pentru a avea un avantaj la start față de celelalte persoane care nu ai citit ghidul.

 

Prețul este: 0+ LEI!

Buton Cumpara

sau Află mai multe