Ce Poti Invata Despre Viata De La O Casiera?

articole-dezvoltare-personala-motivatie-romania
Am văzut că vă plac poveștile din viața mea, așa că vă mai spun una de astăzi, de la magazin. Nu, nu era să mă bat cu casiera, ci e ceva mult mai interesant de atât.

În mod normal, când nu am ce să mănânc, mă duc să-mi cumpăr. Și de unde să-ți cumperi mâncare dacă nu de la celebrele magazine care sunt în tot Bucureștiul.

Cobor, cu o pungă, nu pentru că sunt zgârcit ci pentru că nu am ce face cu 500 de pungi în casă, cu banii și cheile în mână.

Cumpăr ce aveam de cumpărat, pentru cine e curios mi-am făcut cea mai smecheră omletă cu ciuperci si ardei gras.

La caserie când să plătesc, o femeie pe la 50 de ani, cam cât are și mama. În fața mea o femeie cu un copil în cărucior.

Femeia de la casă, zâmbește la copil, îl face să radă, spune diverse complimente și pare foarte fericită.

Vine rândul meu. Face conversație cu mine, zâmbim, râdem, vorbim, îmi spune că și ea are un băiat de 25 de ani și că pentru mame un copil o să fie până când o să fie ele în viață. Mă întreabă ceva. Râdem. Nu-mi mai cere 20 de bani și plec.

Apoi pe drum în timp ce traversam mă gândesc la un lucru important, motiv pentru care scriu acest text (nu pentru că n-aș avea ce face la 10 dimineața), și anume că:

Noi ne construim realitatea noastră.

Noi suntem creatorii tristeții sau bucuriei noastre.

Noi atragem lângă noi oameni veseli sau triști.

Femeia asta deși la 50 de ani era casieră, care nu mă înțelege greșit este un job ok, doar că există și job-uri mai bune, se bucura de viață și zâmbea, râdea, făcea conversație cu oamenii, pentru că așa este ea. Un om bun, zâmbitor, vesel. Și ce să vezi, așa sunt și toți oamenii din jurul său.

Dacă pui urmăr la umăr pe această femei cu o altă femeie de la casă ambele o să-ți spună o poveste diferită despre clienții acelui magazin.

Una o să-ți spună că sunt nesimțiți, nu au mărunt, nu vorbesc, se uită urât. Femeia din poveste o să-ți spună că toți sunt veseli, fac conversație, râd, se bucură și chiar dacă nu au rest, le las de la mine.

Pentru că lumea este o oglindă a ceea ce noi suntem pe interior.

Nimic mai mult.

Vrei o viață fericită, lucrează la interiorul tău. Vrei o lume mai bogată, lucrează la interiorul tău. Vrei oameni de calitate, fii tu un om de calitate. Vrei relații frumoase, începe să ai o relație frumoasă cu tine.

Lumea din jurul nostru este o oglindă perfectă a sufletului nostru. Ai grijă care este reflexia în care te uiți toată ziua.PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: