Cum Poti Face Din Anul 2015 Cel Mai Bun An De Pana Acum?

res

Vreau să-ți propun astăzi un exercițiu de imaginație. Mai știi ce făceai, acum un an, pe vremea aceasta? Cum arătai, ce s-a schimbat la tine, ce ai îmbunătățit, ce fel de obiceiuri negative ai eliminat, cât de mult ai evoluat de fapt?

Vreau să-ți propun astăzi un exercițiu, ca de final de an, care te va ajuta să realizezi cât de mult ai evoluat în acest an ce tocmai trece pe lângă noi cu o viteză foarte mare, dar mai întâi vreau să-ți spun povestea mea.

Povestea începe când…

Acum un an mi-am scris un mail, cu o aplicație (îți spun despre care este vorba la final) pe care l-am programat a fi trimis astăzi, pe data de 9 Decembrie. Îți arăt imediat și ce mi-am scris atunci, dar vreau mai întâi să-ți spun cum se desfășura viața mea, pe scurt:

  1. Scrisesem cartea Simplu, dar aceasta nu ajunsese la foarte mulți oameni. Eram însă foarte bucuros și recunoscător pentru că mai mult de o persoană citea ceea ce eu scriam.
  2. La acel moment, pe 6 decembrie 2013, nu aveam mai mult de 50-100 lei în buzunar și aici vorbesc pe bune și eram 100% dependent financiar legat de părinți.
  3. Nu înțelegeam eu prea bine impactul pe care cuvintele mele îl au asupra cititorilor. Nu înțelegeam de ce oamenii citesc articolele de aici și credeam că e doar o întâmplare, precum un turnuleț din cărți care stă să cadă la cea mai mică adiere de vânt.
  4. Aveam eu în minte să fac un program de dezvoltare personală, dar nu știam că o să iasă precum a ieșit Doisprezece, prin care by the way, au tot trecut vreo 1000 și ceva de oameni pe tot parcursul anului.

Însă totul era în mintea mea. Viziunea și munca zilnică mi-a transformat gândurile în acțiuni și acțiunile în rezultate clare, în realitatea pe care astăzi o trăiesc și experimentez cu toată inima.

Acum câteva zile deschid emailul și citesc acest mesaj, trimis de mine, acum un an, tot spre mine. Nu pot să-ți descriu cât de emoționant a fost acel moment pentru mine…

Mesajul pentru viitorul eu

Îmi place să cred că trecerea mea prin această viață, aplecându-ne asupra anului 2014, nu a fost chiar nesemnificativă, și sper din tot sufletul să fi ajutat prin ceea ce fac cel puțin un om.

Iar acum, mesajul pe care mi l-am scris acum un an, pe data de 08, Decembrie, 2013…

“Dragă viitorule eu,

Tot ceea ce fac acum: cititul de articole, scris notițe, citit cărți, programat articole și scris articole, te ajută pe tine să devii o persoană mai bună, mai prosperă, mai sănătoasă, mai deșteaptă!

Te poți baza pe mine, nu voi lăsa tot greul pe tine!

Cu drag,

– Cristi”

Exercițiul de final de an

Propunerea mea este simplă, vreau ca anul următor să-ți promiți că vei da 100% din tot ceea ce poți pentru a ajunge acolo unde ți-ai dorit și vreau ca această promisiune să nu mi-o faci mie, nici ție din prezent, ci persoanei tale de anul următor.

Așa că intră pe acest website www.futureme.org și scrie-ți o scrisoare ție pentru finalul anului 2015 și promite-ți că tot ceea ce faci acum, este în spre binele viitorului tu, că într-o zi o să ajungi acolo unde ți-ai propus, pentru că acum tu ai grijă să muncești zilnic, pentru ca viitorul tu să se bucure și relaxeze pe o plajă însorită.

Vrei să faci din anul 2015 cel mai bun an de până acum?

Vreau să închei acest an cu un anunț foarte important. Tot anul 2014 am lucrat cu aproximativ 200 de persoane, lună de lună, în cadrul programului Doisprezece.

Aceștia mi-au spus că programul le-a schimbat viața, le-a îmbunătățit existența, i-a făcut să fie mai buni, pasionați, calmi, să citească mai mult, să iubească mai mult, să fie mai autentici și încrezători.

Momentan înscrierile sunt închise, însă pe data de 27 decembrie, până pe 5 ianuarie, le voi deschide pentru această perioadă limitată și te invit și pe tine să participi și să-ți schimbi viața începând cu noul an.

Acum poți să privești cursul video gratuit format din cele 4 videoclipuri și să primești foarte multă valoare.

Iar de pe 5 ianuarie, trecem la treabă, începând cu luna Managementul Timpului, în care te voi învăța cele mai frumoase tehnici pe care eu le aplic de ani de zile pentru a putea să mă organizez într-un mod eficient. Ne vom seta obiectivele pe noul an și ne vom transforma în persoane care nu aplică scuza “nu am timp” ci realizează că secretul este în organizarea timpului, nu în numărul de ore pe care ziua le are.

Apasă aici și descoperă mai multe despre acest proiect care o să-ți schimbe viața pe tot parcursul anului 2015!

Ne vedem înăuntru,

Mulțumesc!

PS: După ce ți-ai scris scrisoarea pentru tine cel din viitor, sunt curios să o citesc și eu, dacă nu este prea personală, te invit să o notezi în secțiunea de comentarii și astfel să îi inspiri și pe ceilalți să facă același lucru. Mulțumesc

PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: