Spune-mi ce urasti ca sa-ti spun ce nu poti avea

great-mountains-that-are-worth-to-conquer-them-artnaz-com-22

Am ajuns la o realizare pe care vreau să o împărtășesc cu tine astăzi și sper că dacă nu-ți dădeai seama foarte clar, acum să fie totul clar, iar dacă știai cumva în adâncul tău că așa este, aceste rânduri să te facă să crezi mult mai tare și să devii ceea ce îți dorești.

Ți s-a întâmplat vreodată să urăști pe cineva? Să invidiezi pe cineva? Sincer, mie da. De foarte multe ori.

Țin minte și acum cum mă uitam pe geam, când eram în liceu și îi vedeam pe mulți dintre colegii mei că au mașină și îmi venea să plâng. Mă simțeam mic, mă simțeam că nu pot face nimic și cel mai frustrant era că deși mă zbăteam să fac ceva, nu avem vreun rezultat.

Apoi alte momente erau când eu mergeam pe jos în ploaie, și nu aveam bani de taxi sau de mașină, ci trebuia să mă duc cu transportul în comun. Făceam vreo cinci minute de acasă, prin ploaie, îmi udam pantofii și îmi murdăream pantalonii, chiar dacă aveam umbrelă sau glugă, iar ochelarii îmi erau aburiți și uzi de picăturile care mă atingeau parcă numai să mă enerveze. Mă uitam la cei care treceau pe mine în mașini și îi uram, îi invidiam.

Apoi, țin minte acum ceva ani când încă nu aveam site-ul, mă uitam la nume mari din zona dezvoltării personale și vedeam cât de mulți fani aveau, cât de multe like-uri, share-uri, cât de populari și faimoși erau. Îmi doream și eu să fiu la fel, dar nu-mi imaginam vreodată că voi ajunge și că voi putea fi. Îi invidiam și mă supăram, mă frustram că eu nu fac nimic cu viața mea și că ei sunt acolo foarte sus.

Apoi vedeam oameni care publicau cărți, care aveau business-uri, care aveau relații frumoase, care făceau bani și mâncau în oraș, iar eu nu prea citisem cărți, dar să scriu cărți, nu știam cu ce se mănâncă un business, dar să am unul, îmi era frică să scot la o întâlnire o fată, dar să am o relație frumoasă, și de bani nici să nu mai vorbim. Mai mult de 10 lei nu-mi permiteam să dau pe un suc în oraș, și ieșeam de câteva ori pe lună, cel mult.

Apoi, acum, derulând timpul foarte rapid și ajungând la prezent, pot spune că m-am prins care era problema mea, care în același timp îmi oferea lipsa de rezultate de atunci.

Problema mea era că îi invidiam și uram pe cei care aveau ceea ce eu nu credeam că pot avea vreodată.

Deși îmi doream, deși știam că o să mă simt super fain când o să am, deși mă imaginam, cumva în interiorul meu nu mă gândeam că este posibil.

Așa că.. spune-mi ce urăști și pe cine urăști, ca să-ți spun ceea ce tu nu crezi că poți avea vreodată.

Lucrurile și oamenii pe care îi urăști sunt o reflexie clară a ceea ce tu crezi că nu poți avea.

Dacă-i urăști pe cei care conduc Porsche Panamera sau Macan, și tot timpul le găsești o greșeală, apoi tragi o concluzie generalistă de genul: “toți cei care conduc porsche sunt cocalari” cu certitudine tu nu o să ai niciodată în viața ta un Porsche, decât dacă vrei să fii cocalar.

Dacă îi urăști pe cei care au foarte mulți bani și se îmbracă frumos și le găsești explicații ilegale pentru care au ajuns acolo, cel mai probabil nu o să ai niciodată bani foarte mulți.

Lucrurile și oamenii pe care îi urăști arată foarte clar ceea ce tu crezi că nu poți avea niciodată.

Ce rămâne de făcut, mă întrebi?

Lucrurile stau foarte simplu. Pentru a putea să ai ceea ce îți dorești, îți recomand să parcurgi următorii pași.

1. Identifică lucrurile pe care ți le dorești de la viață. Fie ele și materiale și spirituale, pentru că ești făcut dintr-un corp fizic, deci ai nevoi fizice și dintr-un suflet, spirit, deci ai nevoi și spirituale.

2. Identifică oamenii și lucrurile pe care le urăști, ce te deranjează, ce te scoate din minți.

3. Leagă acele lucrurile de lucrurile pe care ți le dorești și observă dacă nu cumva există contradicții, ca în exemplele anterioare în care tu-ți dorești bogăție, dar îi urăști pe cei bogați.

4. Înțelege-te cu tine că vei renunța sau te vei surprinde imediat atunci când faci acest gest de ură spre ceilalți, pentru că știi că, de fapt, este un gest de descurajare către tine care-ți taie toată visurile și ține-te de promisiune.

5. Poate nu o să-ți iasă perfect din prima, nimănui nu-i iese. Secretul stă într-o practică permanentă.

Îți doresc să aplici, să funcționeze și să ai încredere că într-o zi o să ai tot ceea ce îți dorești, toate la timpul lor, la momentul potrivit.

Și nu uita… lucrurile și oamenii pe care îi urăști arată foarte clar ceea ce tu crezi că nu poți avea niciodată.

Cu mult drag,

Cristi F. Ștefan

PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: