20 De Citate De La Nelson Mandela Care Te Vor Inspira

Nelson Mandela a fost și va rămâne un om remarcabil, care a inspirat milioane de oameni prin cuvintele și acțiunile sale.  Din păcate, s-a stins din viața, la vârsta de 95 de ani. M-am gândit să sărbătorim libertatea împărtășind cele 20 de citate care sper că te vor inspira:

1. “Orice pare greu până când ajungi să-l finalizezi.”

2. “Nu are sens te mulțumești cu o viață mai puțin prosperă decât ceea ce poți avea.”

3. “Dacă nu ne schimbăm, nu creștem. Dacă nu creștem, nu trăim.”

4. “Pentru a fi liber nu este suficient să te eliberezi de lanţuri, trebuie să respecţi şi să susţii şi libertatea altora”.

5. “Nimeni nu se naşte urând alte persoane pentru culoarea pielii lor sau pentru religia lor. Oamenii învaţă să urască, iar dacă pot învăţa ura, pot învăţa şi iubirea, care este un sentiment mai apropiat de inima omului.”

6. “Curajos este nu cel ce nu are frică, ci acela care ştie să-şi învingă frica sa.”

7. “Când am ieşit pe uşa care mă purta spre libertate, am ştiut că dacă nu las ura şi amărăciunea în spate, voi continua să fiu în închisoare”.

8. “Să elimini sărăcia nu este un act de caritate, ci un act de dreptate. Ca şi sclavia sau apartheidul, sărăcia nu este o stare naturală. Este provocată de om şi poate fi eradicată de acţiunile oamenilor”.

9. “Se spune că nu cunoşti cu adevărat o naţiune, până nu ai stat într-una din închisorile ei. O naţiune nu ar trebui să fie judecată după cei mai sus-puşi cetăţeni ai ei, ci după cei mai umili”.

10. “Uneori ne întrebăm cine sunt eu ca să fiu strălucitor, superb, frumos, talentat, fabulos? De fapt, cine eşti tu ca să nu fii”?

11. “Nimic nu este alb sau negru”.

12. “Cunoaşte-ţi duşmanul şi află care este sportul lui preferat”.

13. “Le datorăm copiilor noştri, cei mai vulnerabili cetăţeni ai oricăriei societăţi, o viaţă lipsită de violenţă şi teamă”.

14. “Dacă vrei să faci pace cu duşmanul tău, trebuie să lucrezi cu el. Atunci va deveni partenerul tău.”

15. “Teama noastră cea mai mare nu este că nu suntem la înălţimea unei situaţii. Cea mai mare teamă a noastră este că suntem cumplit de puternici. De lumina noastră ne temem, nu de întuneric.”

16. “Educaţia este cea mai puternică armă pe care voi o puteţi folosi pentru a schimba lumea.”

17. “Că ai căzut nu are nicio importanţă, deoarece numai modul în care te ridici contează.”

18. “Nimic nu e mai interesant decât să te întorci într-un loc unde nimic nu s-a schimbat, doar ca să vezi cât de mult te-ai schimbat tu.”

19. “Dacă îi vorbeşti unui om într-o limbă pe care o înţelege, cuvintele tale vor ajunge la mintea lui. Dacă îi vorbeşti în propria lui limbă, cuvintele ajung la inima lui.”

20. “Când oamenii sunt hotărâți, pot obține orice!”

Sper că v-au inspirat!

Sunt curios care dintre cele 20 de citate ți-a plăcut cel mai mult? Sau poate vrei să împărtășeșți cu noi un alt citat preferat? Așteptăm răspunsul tău în secțiunea de comentarii. 
Care este citatul tău preferat?PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: