Cum Sa Te Concentrezi Ore In Sir

Am pentru tine un truc foarte simplu pentru a te concentra foarte multe ore. Citește în continuare pentru a afla cum poți face asta, durează doar 53 de secunde să citești tot articolul, dar beneficiile sunt mai mari decât costurile.

Să presupunem că ești în spatiul tău de lucru și citești ceva. Cuvânt cu cuvânt, literă cu literă, începe să îți placă și intri în starea aceea, calmă, relaxată. Ești chiar mândru de tine că ai reușit să te concentrezi mai mult de 10 minute pe un lucru și începi să te feliciți în minte.

             Momentul acela pentru mine se transformă într-o satisfacție imediată și primul lucru care îmi vine să îl fac este să ma ridic de la masă, să ma uit pe geam, să beau un pahar cu apă.

Caut diverse motive pentru care nu ar trebui să ramân în acea stare, poate mă deshidratez și mor în 10 minute. Îmi spun: trebuie să îți tai unghiile, aranjează-ți parul, etc. Dacă și tu pătești așa, iată soluția.

Cum să ne concentrăm?

 

Aceste gânduri ce ne vin în minte trebuie privite ca valuri. Valuri care vin și pleacă, vin și pleacă. Nu trebuie să le ignorăm, ci trebuie să le acceptăm, să le ascultăm și să observăm cum dispar.

Asta este tot trickul, trebuie să observăm gândul cum apare și cum dispare. Nu trebuie să ne supunem. Noi îl controlăm pe el, nu el pe noi.

Bonus

Ca un bonus, am să îți spun un alt truc interesant pentru a elimina gândurile și pentru a te putea concentra pentru o perioadă foarte lungă de timp.

Când valul vine, când gândul îți intră în minte și își face simțită prezentă, acceptă-l și notează-l pe o foaie de hartie. Astfel, nu te vei mai gândi la acesta și te vei putea concentra multe ore pe un singur lucru.

 

Tu ce alte trucuri mai cunoști petru a te concentra

mai mult timp pe un singur lucru?

Scrie-mi răspunsul tău într-un comentariu!

PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: