Daca Vrei Sa Ai Succes Ar Fi Indicat Sa…

Să ce, să ce?

Ai puțină răbdare, o să-ți prezint un concept care te va face să excelezi în orice domeniu ești. Te va face să fii mai fericit, să te bucuri mai mult, să ai mai mult, să cunoști oameni mai frumoși și să fii cel mai bun.

Nu exclude partea de muncă, motivație și persistență, însă este un secret pe care dacă-l foloșești cu atenție o să te diferențiezi de 99% dintre cei care încearcă, dar nu reușesc, să ajungă unde și-au propus.

Sper că ți-am deschis apetitul spre acest subiect, așa că, îți propun să trecem direct la fapte.

Ești la biroul tău, te așezi pe scaun și începi să te gândești.

Urmează să iei o decizie importantă, o decizie care-ți va schimba tot restul vieții, ție și a multor persoane.

Doar gândul că o să reușești te sperie și te face să simți în corp foarte multă adrenalină, un gol în stomac și entuziasmul nelimitat pe care-l vei simți în momentul în care vei ajunge acolo.

Cred că ai fost până acum în cel puțin o situație care să te facă să te simți așa astfel știu că poți înțelege foarte clar despre ce vorbim. Dacă nu ai fost, nu este nimic, îți propun doar să încerci mai mult, să te pui în cât mai multe situații de acest gen, pentru că acesta este momentul în care evoluția masivă se produce în viața ta (când faci ceea ce te sperie, în afara zonei tale de confort, crești. Enorm)

Să revenim la momentul în care ești pus în fața unei decizii importante, care dacă urmează să se desfășoare în cel mai bun mod posibil o să-ți transforme total existența sau cel puțin o să te facă să evoluezi într-un mod semnificativ.

În acel moment realizezi un lucru important.

Înainte să apeși pe buton și să iei decizia finală, înainte să spui DA!, înainte să te decizi, realizezi un lucru foarte important.

Indiferent de cât de multe lucruri ai face, indiferent de câte decizii corecte ai lua, indiferent de cât de multe verificări, presupuneri, scenarii, întrebări sau răspunsuri, informații sau lucruri pe care nu le știi, indiferent de tot ceea ce poți face tu, există și un procentaj destul de important ce nu poate fi controlat.

Orice acțiune o întreprinzi acum, reprezintă doar 60% din ceea ce urmează să se întâmple.

Restul numește-l noroc, karmă, frumusețea universului care îi premiază pe cei curajoși, întâmplare, Dumnezeu, șansă.

Oricât de mult ai acționa există acel element pe care nu-l poți controla.

Iar acum știind acest lucru, nu te va face mai slab și mai fricos, ci mai puternic.

Mai puternic pentru că știi sigur că dacă vei da 100% din ceea ce poți da, atunci restul nu mai ține de tine. Pentru că nu te va mai speria viitorul, și așa vine totul mult prea repede. Nu vei mai fi paralizat de frică, pentru că știi că nu poți controla tot.

Poți controla doar acțiunile pe care le întreprinzi azi. Acestea te vor aduce mai aproape de succes, restul ține de altceva și ar fi indicat să accepți asta sau să rămâi paralizat în zona de confort, întrebându-te de cei care realizează lucruri remarcabili cu viața lor – ce fac oare de au atât de mare succes?

Au atât de mare succes pentru că realizează că nu pot controla tot, și sunt ok cu asta. Acceptă, acționează și se concentrează fix pe lucrurile pe care le pot controla.

Îți doresc să faci același lucru, să te concentrezi pe ceea ce poți controla și după ce ai făcut absolut tot ce ține de tine, să lași lucrurile să se întâmple.

Vei ajunge la realizarea că după ce ai dat tot ce ai putut, este nevoie doar de acest sentiment de lipsă de control pentru a putea să-i permiți vieții tale să îți arate unde vei ajunge.

Îți doresc să acționezi acum și să lași lucrurile să se întâmple așa cum se întâmplă ele.

Mult succes, om remarcabil,

Cristi F. Ștefan

PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: