Vreau sa fiu din nou copil!

 

Fugim atât de tare de copilăria noastră, de inocența și sinceritatea cu care ne exprimam când eram mici, de culorile în care vedeam lumea, de bucuria pe care o simțeam atunci când ne vedeam prietenii, de felul în care toată lumea se purta cu noi, de grija zilei de mâine, de lipsa noțiunii timpului, de jucării, de joc, de joacă, de relaxare, de fericirea autentică pe care o simțeam atunci când în ziua de Crăciun deschideam cadourile încât ne simțim insultați dacă cineva ne asociază cu ideea de copil.

Lumea nu s-a schimbat, noi ne-am schimbat. Pentru că realitatea este percepție. Noi modelăm lumea, prin gândurile noastre. Ceea ce vedem este ceea ce gândim.

Am crescut și tragem de noi să ne maturizăm, să creștem mari, să fim oameni serioși, cu job care să ne ocupe 90% din timp și cu din ce în ce mai puțin timp de joacă, de fericire, de bucurie, crezând că într-un viitor apropiat vom putea să ne bucurăm.

 

Însă eu vreau să fiu din nou copil. Să mă bucur atât de tare pe cât mă bucuram când eram mic, de cele mai mici lucruri din lume. Să nu mă îngrijoreze viitorul și să nu mă supere trecutul. Să iubesc oamenii. Să cunosc oameni noi. Să fiu tot timpul cu zâmbetul pe buze. Să nu-mi fac griji și probleme inutile din orice.

Pentru că a fi copil înseamnă a fi tu cel adevărat, nu egoul. Înseamnă să te exprimi într-un mod sincer și autentic. Înseamnă să nu-ți pese de părerea altora și să te exprimi așa cum ești, fără să-ți fie frică dacă cineva te place sau nu. Înseamnă să nu te mai uiți la ceas, să nu te mai gândești la ce a fost și să nu te mai îngrijoreze ceea ce o să vină.

 

O poezie, despre copilărie:

În orașul ăsta zgomotos,

cu oameni la costum

și femei

îmbrăcate serios

unde toată lumea alergă spre mai mult

spre maturitate și un loc de muncă plăcut

în care toți vor să devină

oameni mari

cu case mari

eu vreau să fiu acel om

cu un vis umil

care vrea să devină

din nou copil

 

:)PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: