Crema se va ridica tot timpul la suprafata

pexels-photo-25749-large
De aproape jumătate de an am început să-mi dezvolt mai multe proiecte care să-mi permită să devin liber cu adevărat, să fac ceea ce vreau, când vreau și să scriu ce vreau, fără să mă îngrijorez dacă voi avea bani de mâncare luna următoare.

Deși pot spune că a mea călătorie cu acest site a fost una prosperă, nu pot spune că m-am îmbogățit material (în sensul să-mi permit o casă, o mașină, 5 vacanțe pe an și alte lucruri pe care orice om cred că le dorește) din ceea ce am facut și fac aici. Însă sunt foarte recunoscător pentru că am reușit să ating și să influențez pozitiv foarte mulți oameni.

Primesc mesaje în fiecare lună, primesc mulțumiri în fiecare săptămână, ceea ce îmi umple sufletul de bucurie și îmi dă o energie atât de frumoasă care mă aduce și mai aproape de pasiunea mea.

Revenind la ideea de la care am plecat, de aproape jumătate de an am început să lucrez la alte proiecte ce nu au legătură cu site-ul și se duc mai mult spre zona de business. Și din zona respectivă am învățat o căruță de lecții pe care le aplic și în ceea ce fac cu acest site. Iar despre una dintre cele mai importante lecții vreau să-ți scriu astăzi.

De ce crema se va ridica tot timpul la suprafață?

Datorită consistenței.

Cum se aplică acest lucru în business și viață?

Dacă ești cel mai bun din domeniul tău o să te faci remarcat, inevitabil.

Dacă lucrezi atât de mult și de inteligent, atât de frumos și cu pasiune, atât de curat și onest, la ceea ce ești sau faci, imposibil să nu te transformi într-o cremă.

O cremă, necesită anumite ingrediente și energie.

Însă dacă ești dispus să investești ceea ce este nevoie, momentul în care vei fi aruncat în piață, tu sau produsul tău, te vei ridica inevitabil la suprafață.

Chiar dacă vor fi momente în care vei avea “concurenți” sau “competiție” crema se va ridica deasupra tuturor într-un final.

Una dintre cele mai importante lecții învățate din business este că tot timpul, dar tot timpul, este benefic să te concentrezi și să te întrebi cum pot tu să devii cel mai bun dintr-un anumit domeniu.

La nivel de calitate, la nivel de marketing, la nivel de branding, la nivel de preț, la nivel de experiență. La nivel de tot.

Cel mai bun. Și nu cel mai bun în comparație cu toată lumea, ci cel mai bun doar în pură comparație cu ceea ce ești tu cu adevărat și cu tine. Să livrezi doar cel mai bun lucru pe care-l poți livra.

În momentul acela, te transformi într-o compoziție de cremă.

Și indiferent de locul în care te vei afla, indiferent de câte alte produse sau brand-uri ca tine o să vină, tu o să te ridici în permanență, într-un final, la suprafață.

Pentru că în lumea aglomerată în care trăim, totul se bazează pe viteză, calitate îndoielnică, mult marketing (pentru că bagi bani și vezi rezultate), dar prea puțini mizează pe produse foarte bune, experiență de top, marketing onest, calitate, nu neapărat cantitate.

Alege să “te lupți” altfel, alege să “te vinzi” autentic și cu grijă pentru ceilalți, nu doar pentru profiturile tale.

Este drept,  profitul este egal cu venitul total – cheltuieli totale, însă pentru a putea să-ți crești profitul, cea mai înțeleaptă soluție nu este scăderea cheltuielilor, dacă înțelegi ce vreau să spun.

Nu fi limitat de teoremele pe care le înveți în școli. Regulile matematice sunt făcute pentru a fi reinterpretate și reinventate.

Evoluția vine din creativitate. Din onestitate. Din iubire și din pasiunea cu care faci ceva.

Momentul în care ai sufletul curat, cu o intenție bună, singurul lucru care poate să iasă este doar cel mai bun produs sau serviciu pe care-l poți face acum.

Ține minte doar, concentrează-te pe ceea ce foarte puțini se concentrează și fă ceea ce foarte puțini sunt dispuși să facă, pentru a putea să faci, în viitor, ceea ce foarte puțini își permit să facă.

Crema… se va ridica la suprafață, indiferent de situație.

Alege să fii o cremă, într-o mare de falsuri, oameni care se grăbesc, dornici de profitul rapid și câștigul peste noapte.

Mult succes în tot ce faci,

Cristi F. Ștefan

PS: Luna aceasta în cadrul programului Doisprezece ne ocupăm de Alimentația Sănătoasă. Dacă vrei să descoperi mai multe despre acest subiect intră aici – http://1schimbarepeluna.ro/alimentatia-sanatoasa/.

PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: