Exercitiu Simplu Pentru Cresterea Încrederii În Sine

Acum ceva vreme am scris un articol care a avut un impact uriaș asupra multor oameni. La un moment dat a fost cel mai citit articol de pe site, iar acum se regăsește în top 10 articole de aici, este vorba despre: “Articolul acesta sper că îți va schimba viața

După această reacție minunată m-am gândit să te mai port printr-o călătorie care să te facă să îți dai seama că ești deja un om încrezător, doar că poate nu te privești cu ochii potriviți și că tu ești singura persoană din lume care știe ce este mai bine pentru tine.

Dacă treci printr-o situație de impas, printr-un eveniment dificil, dacă nu poți alege răspunsul corect pentru tine, atunci te invit să participi la acest exercițiu. Iar ori de câte ori simți puțină nesiguranță și nu știi de unde să începi mai treci o dată prin acest exercițiu. O să observi că o să-ți ofere o nouă perspectivă.

Exercițiul pentru creșterea încrederii

1. Înainte să începem am să te rog să-ți concentrezi atenția asupra respirației tale, să simți cum aerul îți intră prin nări și cum acesta iese. Să-ți simți senzațiile corpului, căldura, greutatea, fiecare bătaie a inimii tale.

2. Vreau să-ți imaginezi că pe lumea această exiști tot tu, doar că într-o variantă mult mai bună, poate mai frumoasă, inteligentă și înțeleaptă. Există o persoană, un tu din viitor care a ajuns exact unde vrei tu să ajungi.

3. Vreau să-ți imaginezi un loc în care o să întâlnești această persoană. Vreau să-ți imaginezi toate detaliile posibile, lumina, sunetele de acolo, cum se simte aerul când îți atinge părul sau fața, este cald sau rece și modul în care arată persoana respectivă până la cel mai mic detaliu?

4. Imaginează-ți fiecare mic detaliu care construiește locul respectiv… apoi vreau să observi cum persoana respectivă, versiunea ta mai bună din viitor, vine spre tine. Vreau să îi observi mersul, îmbrăcămintea, mirosul, modul în care părul îi este aranjat, ce haine poartă și cum le-a asortat, accesoriile, postura, limbajul trupului, fiecare emoție pe care o transmite prin fiecare gest subtil pe care-l face.

5. Vreau să te privești pe tine, din viitor, acea persoana care a ajuns exact unde îți dorești să ajungi și care a trecut prin toate lucrurile prin care urmează ca tu să treci. A trecut cu succes, a reușit, chiar dacă toți spuneau că nu o să ajungă acolo și chiar dacă nimeni nu credea în forța sa. Tu din viitor ești exemplul care se abate de la regulile impuse de societate.

6. Iar în momentul în care se așează lângă tine, să faci o pauză de câteva secunde. Să îi simți respirația, bătăile inimii, ochii și să-l întrebi un lucru, orice îți dorești tu să descoperi de la această persoană, acest tu din viitor mult mai avansat, inteligent și înțelept.

7. Apoi așteaptă răspunsul la întrebarea adresată și folosește-te de acest răspuns în drumul tău spre cea mai bună variantă a ta.

Concluzia exercițiului

Cel mai probabil ai avut o întrebare, la care ai primit un răspuns. Păstrează pentru tine acest lucru și acționează folosindu-te de această informație. Pun pariu că viața ta o să se îmbunătățească dacă ai practicat acest exercițiu și mai apoi ai aplicat ceea ce ți-ai spus tu ție cu ajutorul lui.

Iar ori de câte ori întâmpini o problemă, te regăsești în fața unei intersecții, fii liber să încerci acest exercițiu și să primești răspunsul pe care-l căutai de mult, pentru că tu ești singura persoană care știe exact ceea ce este cel mai bine pentru tine.

Totul se află deja în tine… doar că îți trebuie răbdare să descoperi.

Ți-a fost de folos acest exercițiu? Sunt foarte curios de modul în care te simți după ce l-ai făcut? Lasă-mi te rog un comentariu în secțiunea de mai jos!

Cu drag,
Cristi F. Ștefan

PS: Dacă ți-a plăcut exercițiul și ți-a oferit valoare ajută-ți cât mai mulți prieteni să-l descopere, doar așa putem să construim împreună o lume mai bună, plină de oameni încrezători care fac zilnic ceea ce iubesc și trăiesc viața în cel mai frumos mod posibil. Ofer și se va întoarce înzecit!PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: