Cum Arata Femeia Perfecta?

Sumar: Un articol mai dur și foarte direct despre dependența de atenție care domină viața multor femei. Dacă te regăsești în acestă categorie citește-l și nu riposta, pentru că o să-ți vină să comentezi, să îmi spui că nu am dreptate sau să te legi că am greșit un cuvânt, uitând de fapt că te minți pe tine și nu pe mine trăind o viață bazată pe dependență. Un articol pentru femei cu adevărat puternice care realizează ce înseamnă să fii o femeie perfectă și nu pentru cele care își pierd viața într-o dependență constantă de atenție și iubire nesinceră.

Cum arată femeia perfectă? Este întrebarea pe care multe femei și-o adresează atunci când se uită în oglindă și realitatea le lovește: sunt imperfecte. Când își privesc imperfecțiunile de pe față comparându-se cu modelele din reviste inconștiente de faptul că acele modele sunt editate în Photoshop în așa mod încât să arate precum o fantezie, o perfecțiune, deși ele în realitate arată bine, nu arată chiar atât de bine.

Adevărul este că…

Femeia perfectă este imperfectă și iubește acest lucru la ea.

Femeia perfectă arată în felul următorul: realizează că are defectele și pe cele la care poate lucra le elimină, la cele unde nu poate lucra le îmbrățișează și le iubește cu adevărat, pentru că realizează că aceste mici “defecte” o fac unică, diferită, absolut minunată.

“Ești frumoasă? Și ce dacă?”

A spus acum ceva mult timp un prieten și foarte bine a zis. Pentru că există pe lumea asta prea multe femei dependente de atenție. Într-o măsură, putem aplica scuza că așa este din genele lor, să fie admirate și plăcute constant. Doar că aici apare o mare problemă.

Dependența asta de atenție, de “ce frumoasă ești”, de “cât de bine arăți” te pune pe o poziție destul de joasă. Pentru că, dacă nimeni nu te complimentează, încrederea ta e la pământ, dacă cineva te complimentează, încrederea ta e sus de tot.

Și care ar fi problema în asta mă întrebi? Problema este că îți bazezi încrederea pe ceva din exterior, pe care nu-l poți controla sau este prea scump să-l controlezi și o să te distrugă de energie.

Cui îi pasă dacă nu ești perfectă? Cui îi pasă dacă nimeni nu te place? Cui îi pasă dacă nu ai prieten?

Nici măcar ție nu ar fi indicat să-ți pese, pentru că dacă tu nu te iubești așa cum ești, nu o să găsești niciodată iubirea sinceră pe care o cauți.

Iubirea nu se găsește în bloguri și cărți

Cele mai citite bloguri de la noi sunt două-trei bloguri destul de siropoase. Nu prea ai cum să îți zici că îți place fără să faci puțin diabet. Înțeleg că femeile vor să audă ceea ce este mai frumos din lume și vor tot regatul la picioarele lor, doar că, nu citind bloguri siropoase pot face asta.

De ce? Pentru că se formează o dependență. Deși viața lor este una tristă, plină de fard pe față pentru a acoperi defectele naturale, nu pentru a îmbunătății calitățile pe care le au deja, fustele mult prea scurte și tocul mult prea mare, încercând să acopere durerea și defectele pe care le au. Apoi ajung acasă și citesc următorul articol de la acei “bărbați perfecți” care au relații perfecte cu femei absolut minunate și trăiesc pe un nor, cu un laptop în brațe, de unde vă scriu vouă, femeilor dependente de atenție.

Crezi că un nou articol o să te facă să te simți mai bine despre tine? Crezi că un nou articol siripos o să te învețe ce este iubirea? Crezi că un nou articol despre o poveste de dragoste, în care tu, te simți ca personajul principal, deși în viața de zi cu zi nu ești, o să te ajute cumva în viața? Sau doar o să-ți fure din timpul tău prețios în care chiar ai putea să faci lucruri care să-ți îmbunătățească existența?

Nu ai cum să pui mult sirop pe o ceapă și să muști din ea zicând că este un măr. Tot ceapă o să fie, o să usture și într-un final o să te facă să plângi.

Cum scăpam de dependența de atenție?

1. Nu ne opunem unei păreri polarizante, precum cea pe care o citești acum și ne punem întrebarea, poate băiatul asta chiar are dreptate și intenții bune? Chiar le am pe amândouă, doar că ultima contează cu adevărat.

2. Realizăm care sunt defectele pe care le putem schimba la noi și le schimbăm. Pe cele pe care nu le schimbăm învățăm să le iubim. Noi. Nu altcineva. Adică atenția să vină din interior, nu din exterior, pentru că nu-l poți controla și nu ai vrea să te bazezi pe ceva care poate să plece în secunda nr 2.

3. Încetăm să ne mai drogăm cu cărți, bloguri și articole romantice care ne fac să se simțim mai bine pe moment și începem să citim lucruri mai raw, care ne fac să creștem cu adevărat. Confortul nu o să-ți ofere schimbare. Confortul o să creeze o dependență. Dependența de ce frumoasă ești o să se transforme în depresie și apoi în sincidere chiar și la un nivel subconștient. O viață transformată într-un dezastru pentru că nu ai avut curajul să trăiești viața așa cum este, fără să pui mult sirop pe ea.

4. Nu ne îndrăgostim atunci când ne simțim singurele și dependente de atenție, lucrăm la noi, să arătăm mai bine (da, suntem superficiali în primă fază ca barbați, deal with it, cum nici ție nu o să-ți placă de un om transpirat și gras, cu mult păr la subraț) să gândim mai bine și să vorbim mai bine. Să ne iubim mai mult. Să realizăm că ești imperfectă și tocmai asta te face perfectă.

Concluzia:

Există în România o întregă industrie care se folosește de această dependență de atenție a femeilor pentru a vinde mai mult: haine, make up, cărți, articole siropoase cu povești de dragoste perfecte, și alte prostii care le fac pe multe femei să alerge după fericire sau relații, uitând că de fapt fericirea și relațiile sunt precum un fluture, dacă alergi după ele, o să fugă de tine, dacă însă te așezi liniștită, investești în tine, te dezvolți, ai grijă de aspectul tău, o să se așeze pe urmărul tău.

Atunci chiar o să trăiești o poveste de dragoste frumoasă, în realitate, nu în blog sau în cărți, atunci chiar o să te bucuri cu adevărat de viața ta, nu de viața celor din filmele siropoase pe care le vezi, atunci chiar o să realizezi că deși sunt dur cu tine acum, acesta este cel mai bun șut în fund pe care ți-l pot da și o să-mi mulțumești.

Tu cum alegi femeie să trăiești? Dependentă de atenție, de bloguri siropoase, de filme de dragoste, shopaholică, scăpând de realitatea în care trăiești sau investind în tine, reparând ce poți repara și apoi experimentând pe pielea ta toate lucrurile frumoase din lume?

Sper că răspunsul a venit de la sine,

Cristi

Am un articol fain rău de tot despre relații pe care poți să-l citești apăsând aici, poate ăsta să fie primul pas. Pun pariu că un astfel de articol o să te ajute mai mult în comparație cu articolele siropoase care îți aruncă dopamină în creier.PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: