Cum Sa Fii Mai Productiv? Ritual De Final De Zi

Durează 3 minute să citești acest articol. Vei afla o tehnică foarte simplă pe care o poți aplica imediat, pentru a putea fi mai productiv.

Ne este frică de moarte. Moartea este un cuvânt tabu. Un cuvânt interzis, dar adevărul este că murim puțin în fiecare zi. Ieri, mai aveam o zi pe care azi nu o mai avem. Gândește-te la asta puțin. Let it skin in. Acum un an mai aveam un an, acum nu-l mai avem. Nu vreau să te deprim, vreau doar să te trezesc la realitate.

Ca timpul să nu treacă pe lângă noi trebuie să ne asigurăm că ne îndreptăm spre un ceva anume. Fără claritate și viziune, munca este doar muncă în zadar, ca un șoricel care se învârte de ani de zile pe o rotiță crezând că schimbă lumea.

 

Ritualul de final de zi

Așa că pentru a mă asigura că fac ceva cu viața mea, că mă îndrept într-o direcție, mi-am făcut un plan clar, un punct în care vreau să ajung și în fiecare seară pratic ritualul următor:

 

Mi-am setat alarma la ora 22 fix și am numit-o: Ce ai făcut astăzi cu viața ta?

 

Apoi îmi iau carnețelul, îmi plac tare mult cele de la Moleskine, și-mi notez, cu puncte, lucrurile pe care le-am făcut în ziua respectivă.

Chiar dacă se întâmplă să ignor întrebarea, mintea mea este obligată să răspundă și automat o face. De multe ori o ignor dacă nu am făcut mai nimic, dar acele timpuri s-au cam dus, pentru că acum sunt o persoană mult mai calculată, care nu-și permite să mai piardă timpul și care se îndreaptă spre ceva anume, un scop, un țel și are la bază o credință: sunt creatorul propriei mele existențe, sunt creatorul viitorului meu prin acțiunile pe care le întreprind acum, în prezent.

 

De mâine aplică această tehnică zilnic, astfel productivitatea ta o să atingă tavanul. Și mai apoi o să-l doboare. Fii creatorul viitorului tău, asigurându-te că acționezi în fiecare zi într-un mod productiv, îndreptându-te cu pași mărunți spre ceva măreț, zilnic mai bun!

 

Tu, ce ai făcut astăzi cu viața ta? Răspunde în comentarii.

 PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: