Despre Cum Mi-am Schimbat Viata si Cum O Poti Face Si Tu In 7 Pasi

Suntem ceea ce facem în mod repetat. Excelenţa, prin urmare, nu este un act, ci o obişnuinţă.” – Aristotel

 

Prima dată când am citit ceea ce a spus Aristotel am rămas fascinat. Pentru că este adevărat: suntem ceea ce facem într-un mod repetat, viața noastră este formată din obiceuri și acele obiceiuri ne formează ca indivizi.

Știind acest lucru am început să-mi schimb viața. Nu printr-o minune, nu printr-o pilulă secretă, ci prin multă muncă, perseverență, chin și disciplină.

Povestea mea. Acum 2 ani

Eram obez, dependent de mâncarea nesănătoasă, sedentar, dezorganizat, împrăștiat, nefericit, îmi era frică să vorbesc cu persoane necunoscute, eram delăsător, nu alergasem decât după metrou, eram timid și rușinos și toate celelalte probleme care-ți trec prin minte.

Nu puteam să fac schimbările oricât de mult aș fi încercat și mi-aș fi dorit din toată inima să fie cineva acolo care să mă tragă de mână, să-mi dea un șut în fund și să mă întrebe: ce faci cu viața ta? De ce o irosești?

Doi ani mai târziu…

De acum doi ani și până acum am decis că pot să-mi schimb viața împlementând zi de zi, lună de lună, cu pași mărunți, mici obiceiuri, astfel de acum doi ani și până acum am:

 • construit împreună cu voi acestă comunitate
 • slăbit peste 25 de kg
 • început să citesc 2 cărți pe săptămână
 • obținut o bursă de studii, în valoare de 2500 lei, pe parcursul anului 3 de facultate
 • organizat un workshop și am vorbit în fața a câteva zeci de persoane într-o manieră calmă și relaxată, oferindu-le valoare prin prisma lecțiilor extrase din experiențele mele
 • explorat meditatul și spiritualitatea, practicând chiar o provocare de 50 de zile de meditat
 • m-am antrenat și am alergat un maraton, și alte câteva concursuri și semi-maratoane
 • eliminat mare pare a lucrurilor nefolositoare din viața mea și am învățat să trăiesc cu esențialul
 • atras în viața mea oameni frumoși, inteligenți și inspiraționali
 • mi-am schimbat perspectiva asupra relaționării, am început să cresc semnificativ pe partea de inteligență emoțională, în special în ultimul an
 • adoptat un stil de viață sănătos

 

Per total mi-am schimbat viața dramatic. O întorsătură la 180 de grade și dacă mă uit în spate nu-mi vine pur și simplu să cred, cum acel copil speriat să spună ce simte s-a transformat în bărbatul de acum și de aici drumul este lung spre următorul nivel, însă călătoria contează cu adevărat, nu destinația.

 

 

Cum am reușit? (și cum o poți face și tu)

 

Dacă ți-aș spune că este simplu probabil nu m-ai crede și ai închide acest articol. Dar, adevărul este că: este simplu, dacă știi cum să o faci, cele mai bune recomandări pe care le pot da, din cei 2 ani de experimentări sunt:

 

1. Alege o singură schimbare în fiecare lună și concentrează-te pe aceasta, ignorând restul problemelor pe care le ai.

2. Alege o fereastră de timp în care să faci acestă schimbare, zi de zi, fără scuze, pur și simplu o faci.

3. Înlocuiești un obicei negativ cu unul pozitiv și astfel o să adaugi un +2 de valoare în viața ta, elimind un obicei negativ. Sau cum se spune, împușcând doi iepuri dintr-o lovitură.

4. Fă-o ca pe un experiment de 30 de zile, în care nu există eșec sau succes, ci pur și simplu rezultate. Astfel te detașezi de rezultat și te concentrezi pe obiectivul respectiv.

5. Începe cu puțin și crește gradual intensitatea. Dacă vrei să citești mai mult începe cu 5 minute de citit zilnic, apoi în a doua săptămână crește la 10 minute, ajungând într-un final să citești 1-2 cărți pe săptămână.

6. Găsește pe cineva care să te tragă la răspundere dacă nu reușești să finalizezi ceea ce ți-ai propus. Pune o miză în joc, astfel te motivezi să dai tot ce este mai bun din tine.

7. Proiectează imaginea despre tine peste un an, cum o să te schimbe schimbarea aceea mică pe care ai ales-o acum, cât de multă fericire, resurse, bunăstare o să-ți aducă. Astfel când o să vrei să renunți o să-ți fie greu să renunți la visul tău.

 

Dar oare dacă s-ar putea să existe un mediu care să-ți ofere o structură clară, testată și eficientă, pentru a te ajuta să-ți schimbi obiceiurile, să adopți unele noi și să faci din anul 2014 cel mai bun an de până acum?

Ce să vezi, chiar există, să vedem despre ce este vorba:

 

Ce reprezintă programul Doisprezece

Dacă vrei să faci acestă schimbare sau trecea la următorul nivel al vieții tale te invit să participi la programul Doisprezece.

Vom realiza câte o schimbare pe lună, precum  organizarea eficientă, încrederea în sine, vorbitul în public, alimentația, spiritualite simplitate și multe altele.

O să primești mai multe beneficii (apasă aici pentru a afla care sunt acestea) și o să-ți prezint cele mai bune idei, sugestii și lecții pe care eu le-am tras în urma experimentărilor mele, menite să-ți te determine să-ți îmbunătățești viața.

Mai știi cum spuneam la început că mi-aș fi dorit să existe cineva care să mă tragă de mână, să-mi ofere un spațiu menit să mă ajute să mă schimb sau să mă dezvolt și toate acestea la un cost exagerat de mic (1 leu pe zi)?

Ei bine, tot ceea ce n-am avut eu vreau să vă ofer vouă, vă aștept să vă înscrieți apăsând aici. Înscrierile sunt deschise doar între data de 27 și 7.

 

Cu drag,

Cristi F. Ștefan

 

 

 

 

 

 

 

 PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: