De Ce Iubesc Primavara?

Aveam un articol pe care nu știu de ce l-am șters. Însă m-am gândit să-l recreez, pentru că pot, pentru că amintirile sunt încă acolo și pentru că le pot atinge ori de câte ori mă gândesc la ele. Astfel am intrat în mintea mea, în gândurile mele și am scris următorul text.

Sper să rezonați. Să vă atingă. Să vă mângâie într-un fel.

Iubesc primăvara. Pentru că îmi aduce aminte de ceva anume… de ieșirile prin parc cu fata de care îmi plăcea. De sărutările pe care le ofeream și le primeam când ne așezam pe iarbă. Și razele soarelui îi pătrundeau prin păr și mă orbeau pentru o secundă. Și nu de la puterea soarelui, ci de la frumusețea pe care o aveam în fața ochilor. Pentru un moment toate lucrurile din lume nu mai contau. Nu mai conta ce note am, unde stau, ce urmează să mănânc. Aveam tot ce îmi puteam doream acolo, fix în fața ochilor. O aveam pe fata pe care o iubeam și cu care-mi petreceam zilele însorite, calde și liniștitoare de primăvară.

Și ori de câte ori primăvara apare la ușa mea, apar și acele amintiri, apare gândul libertății pe care îl simteam atunci, apare frumusețea aceea venită din lucrurile mici și simple. Apare în minte toate plimbările noastre. Felul în care îmi bătea inima. Modul în care o atingeam și sărutam. Vântul care ne atingea prin păr și pe care îl simțeam cu tot corpul nostru.

Uneori mă mai plimb prin acele locuri și îmi aduc aminte. Pentru că deși a fost, încă… mai este.

De asta iubesc primăvara. Pentru că înseamnă pentru mine un nou început. Ceva se declanșează în mintea mea și în corpul meu și parcă toate lucrurile încep să se lege din nou.

Amintiri noi sunt construite, gata pregătite să fie accesate peste ani și ani, când o să fiu bătrân și când toată iubirea din mine o să fie stoarsă. Când o să-mi aduc aminte, că într-o zi de primăvară, mă plimbam de mână cu fata pe care o iubeam.

 

 PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: