De ce majoritatea oamenilor nu au succes?

 

Astăzi am pentru tine un articol care conține sinceritate într-un mod brutal, pentru m-am săturat de mesaje precum: fii deschis către oportunitate, fii mai încrezător, fii mai degajat, fii mai puternic, fii mai inteligent. Nu ai cum să ajungi toate acele lucruri dacă pierzi din ecuație un element important: acțiunea!

 

De ce majoritatea oamenilor nu au succes? începe cu o poveste, în care un individ se filma și în spate avea o casă superbă, era îmbrăcat impecabil cu lucruri de foarte bună calitate și toți cei care îl priveau, sau mare parte a oamenilor, au lăsat în comentarii următoarele lucruri: “wow ce viață tare ai, cât de multe lucruri faine ai, wow ce casă, wow ce haine, wow ce lifestyle.”

 

După câteva zile omul care se filma le-a răspuns tuturor acestori oameni care priveau, își doreau bunăstarea, dar care nu făceau nimic în acest sens:

 

Oamenii văd doar lucrurile care se văd. Ceea ce nu văd este câte ore de muncă am depus zi de zi pentru a ajunge aici. Câte nopți nedormite. Câte momente proaste. Câți bani pierduți. Cât risc mi-am asumat.

 

Majoritatea oamenilor nu au succes pentru că iubesc beneficiile dar uită să iubească costurile care îi vor aduce spre acele beneficii. (dă share la această frază pe Facebook, face tot articolul) Majoritatea oamenilor citesc lucruri motivaționale, cărți, seminarii, cursuri dar nu acționează, dorind ca prin magie ca lucrurile să se întâmple. Oamenilor care participă la program le spun următorul lucru, ca un disclaimer:

 

“Hai să fac public “secretul” programului Doisprezece, de fapt este secretul vieții. Vrei? Bine, ascultă, secretul este:

Primești exact ceea ce oferi.

Dacă te implici rezultatele o să se vadă. Dacă te implici puțin, vei avea rezultate mici. Dacă te implici uriaș și te preocupi și faci fiecare provocare, te documentezi, aplici, acționezi și iar citești, o să primești exact ceea ce oferi.

Asta se aplică și în viața.

Viața nu ne aruncă lucruri spre noi. Toate lucrurile pe care le atragem sunt pentru că doar atât am oferit. Oferă mai multă energie, timp, motivație, acțiune, investește mai mult și o să primești exact ceea ce oferi!”

 

Cam asta înseamnă să ai succes, să iubești costurile și beneficiile vieții pe care vrei să o duci și să fii dispus să-ți miști fundul spre acțiune, nu să stai, să privești, să citești dar să nu faci nimic cu viața ta, plângându-te mai apoi că materialul nu te-a ajutat, că toată lumea este contra ta sau că viața este grea.

Știi ce? Da, viața este grea, dar vieții nu îi plac plângăcioșii. Plângăcioșii sunt cei care deși pot face mai mult aleg să se complacă în confort și să îi invidieze pe cei care au acționat zi de zi pentru a atinge succesul pe care îl au acum.

 

Tu alegi? O viață confortabilă și plină de tristețe și insuficiență sau o viață palpitantă, plină de acțiune și abundență. Și fără să-ți dai seama faci alegerea asta zi de zi, prin acțiunile tale. Astăzi ce alegi?

 PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: