De Ce Sa Citesti Cartea Simplu? 6 Motive Bine Intemeiate!

Probabil că am fost destul de puțin transparent atunci când am făcut prezentarea cărții SIMPLU, însă nu m-am gândit că dacă vă spun mai detaliat tot ce conține, acest lucru s-ar putea să vă facă mai curioși.

Așa că m-am gândit să-ți prezint 6 motive bine întemeiate. Vreau să iei această detaliere care pe o serie de motive pentru a citi și aplica lucrurile prezentate în carte, dar și pentru a vedea dacă prin această carte o să îți răspund la înterbările și nelămurilele pe care le tot ai.

 

Motivul #1 – Cele 71 de capitole

 

1. Introducere aici vă vorbesc puțin despre de ce am ales acest titlu și de ce am ales să scriu acestă carte.

 

2. Ego aici vă prezint puțin din copilăria, evoluția mea și vă discut despre cum am ajuns să scriu pentru acest website.

 

3. Începe din interior este o introducere scurta la capitolele ce vor urma, care vă vor ajuta să începeți schimbare, chiar din interiorul vostru.

 

4. Cum să-ți crești încrederea în tine este un capitol în care te învăț chiar asta, cu lucruri testate de mine.

 

5. Prețuiește viața, aici încerc să îți induc ideea că viața este ceva valoros și că trebuie prețuită, însă noi uităm să facem asta de cele mai multe ori.

 

6. Cum să finalizezi ce ai început, încă un mic truc dacă vrei, prin care îți explic cum să termini ceea ce ai început.

 

7. Minimalism, aici îți vorbesc despre simplitate și despre de ce nu este chiar un lucru indicat să ai foarte multe lucruri, posesiuni materiale.

 

8. Perfecțiunea în imperfecțiune este un capitol care te va aduce la o realizare, dacă vrei la o schimbare de mentalitate asupra conceptului de perfecțiune legat de tine și de evoluția ta.

 

9. Scapă de frică, aici îți prezint un alt mod în care să privești frică, cum să treci peste ea și cum să acționezi chiar dacă îți este frică.

 

10. Ce faci cu viața ta, este un articol care vreau să fie primit ca un șut în fund, vreau să te fac să realizezi punctele de mai sus și îți vorbesc pe un ton mai autoritar și te întreb, te pun pe gânduri, pentru că avem nevoie de cineva care să ne mai facă un reality check din când în când.

 

11. Tu ce vrei? Este un capitol care te va învăța o lecție foarte importantă, pe care dacă o aplici viața ta o să devină mai bună, o să duci o existență mai sinceră.

 

12. Ce cred ei despre mine? Aici îți arăt, că de fapt, multe lucruri nu sunt chiar așa cum crezi tu că sunt. O schimbare de mentalitate ce se va produce în tine, pentru a putea să ai mai mult de câștigat de pe urma existenței tale.

 

13. Tendința de a complica lucrurile, titlul spune cam tot, însă acolo îți prezint idei pentru a nu mai complica lucruri și de unde provine tendința asta a noastră.

 

14. Nevoie și dorință. Acesta este un capitol esențial, dacă vrei să duci o viață mai bună. Pentru că este o diferență între cele două cuvinte, te las pe tine să o afli citind cartea.

 

15. Începe acum! Este de fapt o mantră, un lucru pe care eu îl aplic atunci când simt că pierd timpul degeba.

 

16. Observă. Aici încerc să îți prezint cât de interesant este să trăiești în momentul prezent și să nu te atașezi de trecut sau de viitor.

 

17. Încurajează-te. Încă un lucru pe care să-l faci pentru a putea să reușești pe lumea asta, un lucru esențial chair.

 

18. Ai tot ce îți trebuie! Acest capitol se leagă foarte bine cu nr. 15, doar că aici îți prezint o poveste reală, o problemă de care m-am lovit eu atunci când am început să scriu la cartea asta și cum a trecut peste ea. Dacă nu aplicam lucrurile pe care le-am prezentat acolo, cartea asta nu ar fi existat.

 

19. You do not need that fancy shit este un capitol în care îți arăt cât de mare este impactul markertingului și publicității asupra vieților noastre și cum să facem să le evităm.

 

20. Cea mai rentabilă investiție, este un capitol îți care îți prezint o zonă în care tu trebuie să investești pentru a avea de câștigat pe termen lung, în timp.

 

21. Feedback-ul negativ. Este iar un concept esențial (de supraviețuire) dacă vrei să te dezvolți într-un mod frumos. Este o idee preluată de la fondatorul Paypa, Tesla și multe alte companii uriașe.

 

22. Criticile nefondate, aici îți prezint de ce unele persoane se poartă urât, de ce atât de multă frustrare și durere, pentru că trebuie să înțelegem asta dacă vrem să duce o viață mai bună.

 

23. Fă! Acest capitol își dorește să fie al doilea șut în fund, după numărul 10, și sper să reușesc să țintesc bine.

 

24. Validarea. Un concept foarte interesant pe care l-am învățat din psihologie și care are mare legătură cu lumea în care trăim. Dacă vrei să devi o persoană mai bună, atunci trebuie neapărat să cunoști acest concept și dublul sens pe care îl are acesta.

 

25. Comparația. O greșeală imensă pe care o facem. Este sursă a 90% din nefericirile ce apar în viața noastră. Trebuie neapărat să citești acest capitol, o să își prezinte o explicație logică (matematică simplă) care să susțina ideea că a te compara este probabil cea mai mare eroare pe care o faci.

 

26. Experința. În drumul nostru spre acumulare de cunoștințe uităm care este de fapt cel mai important aspect, eu aici îți reamintesc.

 

27. Ce pierzi? O întrebare menită să te pună pe gânduri. Îți arăt de fapt orice crezi tu că ai pierde, de fapt… câștigi ceva. Un articol care sper să-ți deschidă puțin mintea.

 

28. Corelația și cauzalitatea. Aici îți prezint o eroare de logică pe care mulți dintre noi o facem, apoi pe baza acesteia ne formăm o terior, care implicit este falsă.

 

29. Gândirea profundă. Este un capitol care îți arată că nu trebuie tot timpul să faci ceva, uneori ai nevoie de spațiu pentru a te putea gândi, pentru a putea crea și te învăț cum să faci asta.

 

30. Momentul prezent este un concept pe care nu îl luăm în seamă, de asta țin neapărat să citești acest capitol.

 

31. Un singur lucru este o idee care îți fa crește productivitatea. Ideea se bazează pe studii științifice, așa că nu o putem contrazice ci doar ne putem bucura de acest mic secret, dacă vrei.

 

32. Fullscreen este o idee tare mișto care o să-ți dubleze productivatea. O să vezi tu acolo în carte despre ce e vorba.

 

33. Frumusețea este peste tot, îți explic o idee bazată pe conceptul de prezență, momentul prezent, pentru a duce o existență mai zen.

 

34. Fără scop este un capitol care o să-ți schimbe puțin gândirea.

 

35. Nu trebuie să faci nimic. Când am auzit prima dată acest concept au fost străpus de o realizare uriașă, pe care am împărtășit-o cu tine acolo.

 

36. Despre simplitate conține un exercițiu care o să te învețe să prețuiești mai mult viața.

 

37. Toată lumea minte este un capitol care o să te facă să înțelegi anumite lucruri despre societatea în care trăiești și astfel să poți duce o viață mai liniștită, mai bună.

 

38. Persoanele populare, aici îți explic de ce vedetele sunt ușor de abordat și cum să o faci.

 

39. Monetizează-ți pasiunea este un capitol care încearcă să te ajute să îți găsești pasiunea și să îți prezinte o soluție, chiar dacă ai deja un job, prin care să începi să faci bani din pasiunea ta.

 

40. Slow down… este un concept interesant, inspirat din cultura zen.

 

41. Nu am timp, aici îți prezint una dintre scuzele pe care ți le spui tu pentru a evita să faci anumite lucruri și cum să treci peste aceasta.

 

42. Ieși din zona de confort, aici îți explic, prin exemplul personal, de ce este indicat să faci asta, fără acest concept nu poți obține evoluția.

 

43. Ești inteligent! Aici îți prezint o idee care probabil o să te surprindă în primă fază, nu pentru că este departe de adevăr ci pentru că tot timpul te-ai gândit la asta, doar că nu ai avut curajul să realizez acest lucru. Sper ca acest capitol să te aducă la o realizare.

 

44. Greșește, este ok! Aici îți explic de ce este bine să greșești, cum am greșit eu și ce am învățat din asta.

 

45. Nu poți să te faci de râs este o idee, tot la fel, pentru a putea duce o existență mai bună.

 

46. Durerea este în creier, este un capitol în care îți vorbesc după ce am simțit o doză destul de mare de durere și te învăț cum poți trece peste anumite bariere din mintea ta.

 

47. Cititul te face mai inteligent, aici vreau să te determin să începi să citești (și mai) mult.

 

48. Nimic personal, este un alt concept de viață, ce te va ajuta să treci prin viața asta și să nu te mai frustreze multe lucruri. Vei înțelege viața mai bine.

 

49. Cum să citesc și să rețin? Aici îți explic metoda pe care eu o aplic atunci când citesc, pentru a putea ca peste 2, 3, 5 sau chiar 10 ani să-mi aduc aminte conceptele citite dintr-o carte. Pentru că nu are niciun sens să citești o sută de cărți și să nu-ți mai aduci aminte nimic.

 

50. Organizarea, este un capitol în care îți prezint felul în care eu îmi organizez documentele, pentru a putea fi mai productiv.

 

51. Nu am chef azi, este o idee care probabil nu ți-a trecut prin minte până acum și tot timpul ai folosit ideea asta în potriva ta, ei bine, acum o să te învăț cum să folosești acest concept pentru a avea de câștigat.

 

52. Nimic nu este întâmplător, este o idee care poate o să-ți adânceacă gândirea și înțelegerea.

 

53. Cum să elimini un obicei negativ, după ce am citit câteva cărți de (400+ pg) pe acest domeniu și după ce am testat, prin cele două provocări, pe aproape 1.000 de oameni ideile, îți voi prezenta varianta mea pentru a elimina un obicei negativ. A funcționat pentru aproape 1.000 de persoane, așa că probabil o să funcționeze pentru tine.

 

54-60 Valori aici îți prezint un set de valori pe care trebuie să-l aibă fiecare om în parte, pentru a putea să obțină orice își dorește pe lumea asta, dar și pentru a putea să ducă o viață mai bună.

 

61-65 Mituri, aici îți prezint 5 mituri din zona dezvoltării personale și nu numai, care o să te ajută să înțelegi mai bine lucrurile, o să-ți schimbe mentalitate, sper. Ca de exemplu, de ce afirmațiile pozitive sunt o mare prostie sau de ce cartea The Secret este cea mai mare minciuna a dezvoltării persoanale, afirmații bazate pe idei clare și dovezi. Abia aștept să citești acest capitol și să nu te mai lași păcălit de toate lucrurile acestea mărețe (în aparență) care care nu își aduc niciun plus de valoare.

 

66-71 Ritualuri, reprezintă o serie de ritualuri care o să-ți schimbe felul în care trăiești, inspirate din cultura zen. De ce avem nevoie de ritualuri? Pentru a ne elibera mintea de lucrurile ce nu sunt esențiale astfel putând să ne concentrăm pe ceea ce este cu adevărat important.

 

Motivul #2 – Întrebarea ta

Aici am răspuns la o serie de întrebări primite de la cititori, acestea sunt:

 

1. Se spune că nu este bine să rămâi mult timp în tristețe. Este mai bine să-ți trăiești tristețea, să o recunoști, să plângi, apoi să te ridici?

2. De ce pare atât de ușor să fii simplu, cand de fapt e atât de greu? A fi un om simplu înseamnă a fi un om sofisticat?

3. Ca autor al cărții de dezvoltare personală consideri că te-ai dezvoltat îndeajuns încât să îi poți ajuta pe ceilalți? Îți asumi responsabilitatea?

4. În ce măsură dezvoltarea personală îți oferă un plus la angajare, la interviu sau la locul de muncă?

5. Crezi că fericirea depinde de gradul de ignoranță sau prostie? Poate să fie un om deștept fericit?

6. De ce aleg oamenii să fie pesimiști?

7. Când simți că nu ești motivat, când tot eșuezi și nu mai ai puterea să mergi mai departe, ce e de făcut?

8. De ce te temi tu cel mai mult și ce faci pentru a invinge teama asta?

9. Cum te poți place pe tine?

10. Crezi că fericirea depinde de gradul de ignoranță sau prostie? Poate să fie un om deștept fericit?

11. Cum reușești să ai mereu acea doză de energie? Sunt momente în care nu faci nimic din ceea faci cu pasiune? Pierzi timpul?

12. Ai nevoie de consiliere dacă nu te poți impune în fața cuiva?

13. Cum reușesc să nu mă intreseze ce fac alte persoane ci doar ce fac eu?

14. Îți poți recupera încrederea? Cum?

15. Mintea poate modifica limbajul trupului, dar limbajul trupului poate modifica mintea? Și doi, situații în care puterea înseamnă vulnerabilitate?

16. De ce oamenii ignoră evoluția pe plan spiritual în defavoarea evoluției pe plan material?

17. Crezi că prin asocieri mai puțin ordonate, ajungi la concluzii ceva mai ordonate sau poate la fel de dezordonate

Așa că dacă vrei să citești răspunsul meu bine gândit la întrebările de mai sus, o poți face citit cartea Simplu.

 

Motivul #3 – Cel mai bun sfat pe care îl poți da este?

 

Aici am luat o serie de oameni care au făcut și fac în continuare lucruri incredibile cu viața lor și le-am adresat această întrebare. Vei află citind carte, cele mai bune sfaturi date de următoarele persoane:

 

Motivul #4 – Lista exercițiilor practice

 

Aici am inclus o serie de 54 de exerciții, pe care tu le poți face începând de acum, astfel mă asigur că vei aplica ideile și conceptele prezentate în carte.

Pentru că de multe ori citim lucruri și uităm să le aplică, procesul cel mai imporatant pentru a consolida ideile în mintea noastră, altfel este doar o simplă lectură a unor idei pe care le vom uita peste o perioadă.

 

Motivul #5 – Pentru că e scrisă din suflet, cu scopul de a te ajuta!

 

Dacă nici acum nu te-ai convis că această carte merită citită, nu știu ce îți mai pot spune.. este o carte scrisă din suflet, un manual în care am pus cele mai mișto idei pe care le-am învățat eu în viața asta, este făcută cu scopul de a te ajuta să te dezvolți și până acum feedback-ul a fost unul foarte bun!

 

Motivul #6 – Pentru că investenști în tine

Privește acestă carte ca pe o investiție în tine, în cunoaștere, în capitalul uman, în viitorul tău. Ideile de acolo o să te ajute să înțelegi mai bine lumea în care trăim și o să te facă o persoană mai bună, o să evoluezi și o să-ți eleveze gândirea!

Acei 29 de lei pe care îi dai pe această carte, înseamnă foarte puțin, o ieșire în oraș, ceva de mâncare, însă tu alegi să faci cel mai inteligent lucru cu acei bani, să îi investești în tine, în cunoaștere! Și asta este cea mai rentabilă investiție.

 

 

Vreau cartea!

Dacă în sfârșit ai ajuns la realizarea că este o carte care te va ajuta, că este o investiție în tine, atunci poți apăsa pe butonul portocaliu de mai jos, astfel vei putea să cumper carte cu orice tip de card, cu doar 27 17 lei.

Buton Cumpara

PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: