6 Defecte Care Imi Plac La O Femeie

 “Humans are attracted to each other’s rough edges.” -Robert Glover

 

Nu suntem perfecți, nu există persoana perfectă. Asta se întâmplă pentru că nu ne plac aceleași lucruri. Noi oamenii suntem diferiți, avem gusturi diferite, concepții și gândiri diferite, din fericire. Eu nu mai caut perfecțiunea și vreau să vă explic cum de am ajuns la concluzia asta.

Acum ceva vreme am întâlnit o persoană care mi-a spus că nu există persoană perfectă și daca tot timpul o să caut perfecțiunea o să fiu veșnic nemulțumit, pentru că tot timpul o să observ defectele unei tipe și o să fug de ea.

Asta m-a pus pe gânduri. Se explică acum și de ce am fost așa de selectiv (și încă mai sunt într-o măsură) cu femeile care îmi plac, de ce am fugit de unele, de ce nu m-am atașat de așa de multe, de ce după prima întâlnire nu le-am mai căutat a doua oară,  pentru că le-am văzut defectele și am fugit de ele, am vrut să plec, să scap, să ies și să nu le mai văd niciodată.

Pentru că eu căutam femeia perfectă (din mintea mea) și cautând am dat cu piciorul multor tipe care poate că m-ar fi făcut mai fericit și de la care aș fi învățat multe lucruri.

Așa că m-am gândit să scriu pentru tine  6 defecte care îmi plac la o tipă. Poate citind aceste rânduri să le regăsești la tine și să nu mai încerci să le ascunzi atât de tare pentru că nu asta ne atrage la tine.

 

 

Defectul nr. 1.  Este insistentă

 

Eu sunt un om relaxat, care nu insistă foarte mult.  Dacă o persoană îmi spune că nu, o mai întreb o dată apoi nu mai aduc vorba. Singurele momente în care sunt insistent sunt atunci când vreau să enervez pe cineva, să fac teasing, să glumesc cu o persoană.

 

Dacă îmi place de o tipă destul de tare uneori am tendința să nu mă atașez așa de repede și nu o să fiu insistent cu ea.. și dacă și ea e ca mine, chill, relaxată, nedorind să mă deranjeze sau să pară că are nevoie de mine… nu știu ce o să iasă.

 

De asta îmi place ca o tipă să fie insistentă cu mine. Îmi place să îmi dea câteva mesaje pe zi, să mă sune, să îmi spună să mă văd cu ea, să îmi propună ea ceva. Îmi place o tipă care nu mă lasă în pace, care se bagă mai tot timpul cu mine în seamă, care îmi răspunde chiar și atunci când nu o întreb. Îmi place ca o femeie să fie insistentă cu mine.

 

Deși sunt momente în care o să mă enerveze asta, este bine ca tipa să fie mai insistentă, ca tipa să nu mă lase așa de ușor să scap, să nu îmi dea prea multe căi de plecare.. pentru că asta o să mă facă să o plac și mai tare.

 

Defectul nr. 2. Este copilăroasă

 

Ador asta la o femeie, atunci când este copilăroasă dar totuși serioasă atunci când vine vorba de job-ul ei, studii, de viitorul ei.

 

Îmi place tare mult inocența pentru că mult prea multe persoane și-au pierdut-o, mult prea multe persoane sunt serioase mai tot timpul, vorbesc de job, de lucruri de oameni mari, de treburi, probleme, datorii, etc.

 

Pentru că printre atâtea femei serioase la costume ce au target-uri de indeplinit și deadline-uri de atins un zâmbet și un gest care arată cât de copil ești este tare drăguț…

 

Cum spunea și Frank Sinatra în melodia sa, young at heart: “Farytales can come true, it can happen to you/ If you’re young at heart. For it’s hard, you will find to be narrow of mind. If you’re young at heart.” Ascultă toată melodia aici, îmi place foarte tare.

 

Defectul nr. 3  Este workaholic

 

Îmi place când tipa este hotărâtă. Are treaba ei, învață, citește, este pasionată de ceea ce face… este workaholică. Când nu doarme nopțile pentru că iubește ceea ce face, nu pentru că are de dat un examen de dimineață și învață în ultimul moment.

 

Iubesc asta la o femeie, atunci când face un lucru cu pasiune, cu atenție maximă, cu toată inima. Iubesc când o femeie are un vis, se îndreaptă spre ceva și mai ales când visul acela nu este impus de societate sau de părinți ci de ea, pentru că așa vrea ea!

 

Ambiția este tare sexy la o femeie.

 

Defectul nr. 4 Este rușinoasă (sau foarte încrezătoare)

 

Amandouă îmi plac.

 

Ce-i mai sexy ca o tipă care este intimidată de prezența ta? Sau ce-i mai sexy ca o tipă care te domină?

 

Deși ultima parte nu prea am întânit-o și cred că nu-i din vina mea, pentru că eu sunt calm, liniștit, nu simt nevoie să domin pe nimeni. Singura persoană pe care încerc să o domin este pe mine. Atât. În rest nu am nici o nevoie de dominare. Probabil că tipele s-au intimidat în prezența mea dar am ieșit și cu tipe care erau destul de hotărâte să mă domine, să îmi domonstreze ele mie cine sunt :)) tare amuzant.

 

 

Defectul nr. 5 Greșește mai tot timpul

 

Nu știu care-i explicația.. dar îmi place. Îmi place o tipă care-i mai aiurită așa, care greșește, care o dă în bară, care spune o glumă și nu-i amuzantă. Mă amuză tare mult o tipă care greșește.

 

Pentru că asta îi arată că nu îi pasă, așa este ea, spune ce simte, dacă eu râd bine dacă nu iar bine. Ea a spus gluma.

 

Și pentru că eu nu sunt așa de aiurit, sunt destul de calculat, de metodic, de calm și este tare distractiv să vezi o persoană care o dă în bară mai tot timpul. Uneori o dau și eu în bară și mă amuza tare mult.

 

Defectul nr. 6: Îi place riscul

 

O tipă care în unele momente are mai mult curaj ca mine și face lucruri pe care eu nu le-aș face este amazingly hot! O tipă care are tupeu, care nu înțelege ce-i ăla risc, îmi place foarte tare.

 

Îmi place inconștiența, pentru că și eu sunt inconștient de cele mai multe ori. Nu gândesc prea mult înainte să fac ceva.

 

Îmi place o tipă care este deschisă să facă ceva nou, să încerce ceva ce nu a mai încercat până acum.. pentru că nu îmi place o tipă închisă, căreia îi este frică și nici nu vrea să treacă peste frica respectivă, care gândește doar în cutiuța ei, care nu vrea să simtă care sunt limitele ei.

 

Cred că îmi place o tipă căreia îi place riscul pentru că și eu sunt destul de aiurit și îmi place să risc. Poate că odată cu trecerea anilor m-am mai cumințit puțin, mai m-am maturizat, dar am trecut prin niște lucruri destul de nebune, pe care nu știu dacă aș mai vrea să trec încă o dată, sau? Ba da!

 

 

Concluzia

 

Mesaj pentru femei:

Stai linistită, nu ne atrage perfecțiunea ta ci defectele tale. Lucrurile care ție nu îți plac la tine, alea ne atrag pe noi. Ce poată să fie mai frumos ca un bărbat care să iubească la tine ceea ce tu urăști?

 

Așa că nu mai încerca să pari perfectă, fără nici un defect.. pentru că riști să se îndrăgostească de tine persoanele care caută asta.. adică eu de acum 2-3 ani, care aveam în minte o femeie perfectă și o tot căutam și dădeam cu piciorul la tipe în stânga și în dreapta. Crede-mă nu îți dorești să întâlești o persoană cum eram cu acum 3 ani :)) eram destul de imatur și nu știam ce-i cu mine…

 

Mesaj pentru bărbați:

Dacă ești în situația în care eram eu acum 2-3 ani, dacă încă mai ai gândirea aia cu femeia perfectă, care să nu facă aia, aia, aia și aia, care să fie de un metru și 75, care să fie genială, inteligentă, frumoasă, bogată, să bla bla și bla bla.. îți sugerez să te oprești puțin.

 

Își sugerez să pui pe o foaie defectele pe care nu le placi la o tipă și să te uiți mai atent la ele.. ce crezi.. sunt defectele pe care le urăști la tine. Un mare psiholog a descoperit asta, pe numele lui Carl Jung. Sigmund Freud a vorbit despre asta în lucrările sale.

 

Ceea ce observăm la alte persoane sunt defapt caracteristici pe care noi le avem.. altfel nu le-am putea observa. O tipă bea prea mult, mănâncă prea nesănătos, înjură prea mult… probabil că și tu bei cam mult, mănânci sau te zbați să mănânci sănătos și vorbești destul de urât. În plus de asta.. pe bune.. tipa perfectă? Hai să fim serioși, între bărbați așa. Eu am dat cu piciorul la zeci de relații pentru că eram imatur, pentru că mi-am dorit tipa perfectă.

 

Tipa perfectă nu știu dacă există, eu nu am întâlnit-o.. toate femeile cu care am fost aveau ele un defect acolo, un lucru care nu îmi plăcea.. însă le-am placut pentru ceea ce sunt cu tot cu defectele lor, la rândul meu nefiind perfect.

Sper să îți schimbi gândirea și să începi să ai mai multe relații mișto.. este ok să ai reguli, cum am eu că nu îmi place o tipă care fumează sau care-i alcoolică, însă unele reguli sunt chiar supide. Toți avem defecte, asta e.. trebuie să le acceptăm sau să lucrăm la ele.

 

Cum nici tu nu ești perfect nici ele nu sunt perfecte și trebuie să iubești la ele aceste defecte, acele lucruri pe care ele le urăsc la ele… cam asta-i cel mai interesat lucru pe care îl poți face pentru a avea o relație fericită cu o femeie.

 

 

Cu drag,

CristiPS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: