Povestea Mea: Despre Cum Mi-am Transformat Viata

Vreau să îți spun ceva despre mine, o poveste pe care am păstrat-o secret ani de zile. Nimeni nu știe acest lucru despre mine. Este poveste vieții mele: despre cum mi-am transformat total viața.


Acum 5-6 ani de zile, prin liceu, îmi era frică să chem o fata la suc. De fapt, îmi era atât de frică să îmi recunosc sentimentele încât am decis să mă închid în mine. Deși unele fete încercau să vorbească cu mine, eu eram speriat. Nu știam ce să spun și ce să fac. Aveam probleme mari cu încrederea în mine și țin minte cât de tare mi-a bătut inima atunci când am ieșit în oraș cu o colegă. Două nopți înainte nu am dormit și mi-am făcut în minte un milion de scenarii. Îmi era frică să spun “îmi placi” îmi era frică să recunosc că sunt atras, îmi era frică să le chem în oraș, îmi era frică să respir. Îmi era frică de propia umbra.

Cum am reușit să scap de toate aceste lucruri? În primă fază m-am înregistrat pe un forum de așa zis “seducție”. O idee foarte proastă, pentru că acolo femeia era tratată ca un număr, ca un simplu obiect sexual, ca un alt nume pe lista noastră, bărbaților între ghilimele adevărați. Am început să citesc zeci de cărți despre seducție și mai aveam puțin și mă îmbrăcam în clovn, doar pentru a putea să impresionez femeile (inexistente) din viața mea. Mi-am cumpărat chiar și chitară. Mi-am lăsat și părul lung. Am învățat să fac trucuri cu carți de joc. Am făcut orice îmi stătea în putință să îmi găsesc o prietenă. Crezând că acesta este momentul abosolul al existenței mele. Crezând că nu valorez nimic ca persoană și că trebuie să fac pe clovnul pentru a putea să fiu demn de a discuta cu o femeie frumoasă.

Mai apoi anii au trecut și cred că pe o perioadă de 3 ani de zile, deși citeam, aveam părul lung și cântam la chitară, nu-mi găsisem prietenă. Eram frustrat, trist, nervos. Am început să mănânc mult și prost, am început să mă depărtez de mine, am început să fiu trist și neînțeles de nimeni.

Însă într-un moment mi-am zis că trebuie să fac ceva și am făcut. Am acționat. Am început să spun ceea ce simt chiar dacă îmi tremura vocea. Chiar dacă îmi era frică de moarte. Chiar dacă aveam să fiu plesnit. Am spus cred că unele dintre cele mai tâmpite, imature și cretine lucruri femeilor pe care le-am întâlnit. Însă le-am spus cu scopul de a îmi învinge frica.

După alți ani de ieși cu zeci de femei la întâlniri și diverse experimentări am realizat că pentru a fi bărbat nu trebuie să te culci cu 50, 100, 500 de femei ci că trebuie să respecți persoana care este lângă tine, să respecți omul pe care-l privești și căruia îi spui “cât de frumoasă ești astăzi”.

După ani de zile am realizat că nu am nevoie de cineva pentru a mă face fericit. Pentru că eu sunt singura persoană de pe această planetă care mă poate face fericit. Și dacă mă fac pe mine fericit, pot face fericit la rândul meu și alte persoane. Așa că am decis că nu mai vreau nimic de la femei. Și lucrurile au început să curgă. Am început să cunosc femei cu adevărat interesante.

M-am detașat de dorința mea de a vrea neapărat pe cineva lângă mine și am început să ofer lucruri necondiționat. Am început să spun ce vreau și am primit exact ceea ce mi-am dorit. Am început să respect oamenii, doar pentru că am început să mă respect pe mine. Am început să mă iubesc, să mă prețuiesc, să am mai multă grijă de mine și abia atunci am putut să ofer iubire necondiționată oamenilor din viața mea.

Concluzia?

Ce vreau să spun cu toată această poveste pe care doar eu o știam despre mine este următorul lucru: oriunde te-ai afla acum, vreau să te uiți în interiorul tău și să găsești care este cea mai mare problemă pe care o ai. Probabil este greutatea, probabil este încrederea în tine, probabil nu poți să te exprimi așa cum simți, probabil îți este rușine să-ți exprimi dorința sexuală, probabil îți este frică să vorbești în public, orice ar fi vreau ca în primul rând să-ți recunoști această problemă.

Pasul următor este să o rezolvi. Să lucrezi zi de zi, oră de oră, să faci lucrurile care te sperie, să acționezi constant, chiar și atunci când corpul tău îți spune că mai bine hai să stăm pe canapea și să ne uităm la televizor, să faci tot ce îți stă în putință să crești! Tot! Să citești, să acționezi, să experimentezi!

 

Și să realizezi un singur lucru, că oricât de mult crezi că poți crește, tot timpul se poate și mai mult, doar că se simte extraordinar de bine să te uiți în spate și să vezi cât de prostești erau problemele tale de acum 5 ani.

Din când în când mă amuz de mine, cel de acum 5 ani, acel om obez, speriat și antisocial. Mă amuz pentru că astăzi pot spune că prin multă muncă sunt un alt om și toți cei care mă cunosc de acum 5 ani și mă știu de acum pot să spună asta despre mine.

 

Nu uita: evoluția este un proces permanent!

 

Mult succes!

Cristi F. ȘtefanPS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: