5 Idei simple care te vor face mai seducător

 

Nu știu ce înțeleg alte persoane prin artă, dar eu înțeleg o perfecționare permanentă și cu fiecare 10.000 de ore petrecute perfecționând-o ajungi să înțelegi cu adevărat că tot timpul poate fi mai bine și că niciodată nu poți să spui că ai înțeles exact ce și cum poți face.

Așa că iată 5 idei care cresc dorința și amplifică puterea seducției, nu sfaturile obișnuite pe care le găsești pe net de la puști de liceu:


1. Valori personale solide. Sa nu te lasi influentat de stari, vreme, mediu si persoane.

2. Atentia intermitenta. Zile cu super multa atentie si iubire urmata de zile in care nu esti de gasit (pentru ca faci ceva cu viata ta, nu pentru ca ai 10 ani).

3. Faptul ca esti dorit de multa lume dar nu accepti pe oricine in viata ta. Orice element iti ridica statutul social ajuta. Oamenii sunt atrasi de oamenii care sunt mai (frumosi, inteligenti, bogati) decat ei.

4. Ai un vis si iti dai viata in fiecare zi pentru a ajunge acolo. Viziune. Potential. Amazing work ethics. This is sexy.

5. Sinceritate si autenticiate. Tot ceea ce spui sa fie in concordanta cu ceea ce gandesti. Sa spui ce vrei, ce simti, ce te atrage, ce-ti place, ce-ti doresti, fara rusine.

6. Bonus: oamenii vor sa fie placuti si cel mai mare afrodiziac este sa spui cuiva cat de mult te atrage, respectand regula nr 5. Oamenii vor sa auda lucruri frumoase despre ei, toti fiind intr-o masura sau alta egocentrici.

 

Pentru mai multe idei, recomand o lectura lunga, dar faina: Robert G. – The Art of Seduction.

Pentru lucruri frumoase, pe care sa le oferiti in dormitor, recomand orice de David Shade, pentru ca este indicat sa invatam despre sexualitatea femeilor, corpul lor si cum reactioneaza acesta la stimuli externi, interni și psihologici.

 

Pentru binele nostru si placerea lor, zic. Să facem o lume mai frumoasă împreună,

CristiPS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: