[Recenzie] Economia Thank You, Gary Vaynerchuk

Am auzit prin 2008 de Gary, atunci când i-am privit un talk pe care l-a dat la o conferință pe marketing. Instant am simțit energia pe care o transmite și pasiunea cu care-și conduce afacerea, oamenii și grija lui exagerată pentru clienți.

Apoi i-am citit prima carte, Dă lovitură! Acum e momentul să faci bani din pasiunea ta și am rămas fascinant de energia lui. Recomand cu mare căldură să-i citiți prima carte, dacă vreți să găsiți acel ceva care să vă pasioneze și cum să o faceți.

 

Acum mi-am cumpărat cartea Economia Thank You! Și am rămas a 2-a oară fascinat de felul în care-și conduce afacerea. Afacerea sa a

avut încăsări de milioane de dolari, anual, chiar și mai mult decât Wine.com sau Costco.

Cartea asta este pentru oricine deține propria afacere sau vrea să-și deschidă una, pentru oricine care inspiră un grup pe oameni, pentru oricine vrea să conducă, pentru oricine lucrează în publicitate, în special social media și pentru oricine vrea să reziste pe piață cu afacerea sa mai mult de câțiva ani. Pentru toți cei care vor să învețe care trebuie să fie relația șef-client-angajat și pentru toți cei care încă nu și-au dat seama potențialul uriaș al social media.

 

3 Idei din cartea Economia Thank You!

1. Trebuie să-ți peste mai întâi de clienți, nu de vânzări. Manierele adevărate = arătăm că ne pasă de sentimentele și experienețele celorlalți atunci când se află lângă noi.

2. Bunul renume și onestitatea înving orice. Oamenii pot să miroasă fățărnicia chiar și într-un golf plin de petrol.

3. În acest joc câștigă cel care are cele mai adevărate relații.
Astea sunt doar 3 din sutele de idei, povești și învățăuri pe care Gary ți-le prezintă în carte. Te îndemn cu mare căldură să o citești!

Pentru că este Black Friday în România, văd că Elefant are o reducere de 86% pentru acestă carte. Așa că o poți cumpăra cu doar 6 lei în loc de 50 de lei cum am dat eu pe ea.  Nu știu sigur câte mai găsiți pe stoc, așa că zic să vă grăbiți Apasă pe butonul de mai jos pentru a profita de ofertă!

Buton Cumpara

Dacă nu o mai găsești la 6 lei, poți toți să o cumperi de aici cu o reducere de 20%, tot pentru o perioadă limitată, apasă pe titlu: Gary V. – Economia Thank You

 

Click aici pentru a reveni la lista de carti.

 PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: