Ce Inseamna Eficienta

Astăzi am să îți predau o lecție foarte importantă, dar mai întâi să încep cu o mică poveste.

Citisem pe undeva de un tip care în fiecare seară bea câte o bere și în fiecare seara se întalnea cu acceași persoană pe care o saluta. Acest lucru se întampla în sesiune, obosit de la orele depuse pentru studiu ieșea în fața căminului ca să se relaxeze cu o bere rece.

 

La final de sesiune, persoana a fost întrebată. Ce note ai luat la examen? El spunând că a luat note între 9 și 10, o medie undeva pe la 9,50. Persoana fuse uimită și îi spuse – dar te-am văzut în fiecare seară cum stai și bei, cum de ai făcut asta? Cum de te poți distra seară de seară și totuși poți să iei și note foarte mare? Când ai timp să mai înveți?

Care este ideea?

Nu știu dacă ai înțeles ideea principală, dacă nu ți-o zic eu: există o mare diferență între a părea că lucrezi (înveți) și a învăța.

Când intri în biblioteca facultății tale ce vezi? Foarte mulți elevi conștiincioși care învață, corect? Nu! De fapt ei par că învață, însă 85% dintre ei pierd timpul. Doar notează pe calendar încă 3 ore de bibliotecă.

Greșit! Trebuie să înveți de acum înainte să delimitezi aceste două lucruri. Una este să înveți cu adevarat și alta este să pari că înveți.

Tu de care parte ești?

Scrie-mi răspunsul tău într-un comentariu!

PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: