Experiment 30 De Zile: Sunt Oare Creatorul Destinului Meu?

Aveam 120+ de kg. Am pășit în bucătărie și hotărât le-am spus părinților mei că voi alerga un maraton, peste 8 luni. Au început să-mi râdă în față, să mă descurajeze și să-mi spună că, să stau liniștit, pentru că nu voi alerga nimic. Au vrut să mă ducă la controale de inimă. Să mă oprescă să fac asta. Să-mi dea 194500594939 de motive pentru care o să mor, pentru care o să-mi dau viața acolo, pentru care sunt cel mai leneș om din lume, cel mai gras și prost pregătit alergător din univers.

Mi-aș fi dorit să am o cameră de filmat și să le filmez reacția. Apoi să fac un colaj, cu momentul în care am trecut linia de finish, după 5 ore de chin, de durere intensă până în cea mai mică fribră a muschiilor mei. Cu momentul în care am vrut să mă dau bătut, cu momentul în care aproape mi-a venit să leșin de durere, cu momentul în care un gras, slab pregătit, de 120 de kilograme, a slăbit 25 de kilograme și a trecut o zâmbetul pe buze, dar cu durere în picioare, corp și suflet linia de finish, după ce a alergat 42,195 de km.

 

Atunci părinții mei au început să creadă în mine. Să creadă că I mean business când spun că o să fac ceva. Motivația mea este una de fier. Sunt ca un leu într-o cușcă și cușca asta este o iluzie formată din toate limitările, gândurile și părerile altora despre mine.

 

Am învățat că dacă-mi setez mintea pot să obțin orice vreau. Orice vreau. Toată viața asta este în controlul meu. Eu sunt creatorul destinului meu. Tot ceea ce vreau o să obțin. Și indiferent de descurajările din jurul meu o să reuseșc. O să transpir, o să trag din greu, o să-mi lovesc tălpile pline de băsișici cu sânge de asfaltul care după kilometrul 35 devine din ce în ce mai tare și să o trec linia de finish, cu un spirt uriaș și cu un zâmbesc pe buze. Un zâmbet care-mi ascunde durerea.

 

Experiment. 30 de zile

Așa că vreau să fac un experiment cu viața mea. Un experiment de 30 de zile de chin, durere, forță, motivație și mai multă durere, în care mi-am propus să fac următoarele.

 

O să ating zilnic următoarele puncte:

1. Trezit < 8:00 dimineața

2. Alergat/Bicicleta 30m-1h

3. Citit 2h

4. Muncă 100% concentrată. În jur de 8 ore.

 

După am voie să mă relaxez. După o să socializez. După o să intru pe Facebook. Până atunci o să fiu ceea ce sunt eu cu adevărat pe interior, un adevărat luptător.

Fac acest experiment pentru că vreau să văd dacă dau tot din mine, dacă dau 100% din tot potențialul meu, oare o să obțin ceea ce-mi doresc? Oare o să apară rezultatele? Oare să ajung acolo unde părinții mei nici nu-și vor imagina, acolo unde societatea o să-mi spună că sunt un nebun, sociopat și psihopat doar pentru că am credința că voi ajunge?

Vreau să văd dacă viața îmi este scrisă, așa cum spune toată lumea sau dacă eu sunt în control 100% asupra acțiunilor prezente care vor genera rezultatele viitoare.

Vreau să fiu exemplul care vă arată vouă  că viața nu este un destin, ceva random, ceva la întâmplare ci este pur și simplu bazată pe legea acțiune-reacție. Acționezi, primești. Nu acționezi, nu primești.

 

Progresul

Aici voi actualiza zilnic dacă mi-am îndeplinit cele 5 obiective. Dacă ratez un obiectiv o mă coste 5 lei, pe care la finalul experimentului îi voi da unuia dintre voi.

 PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: