Experimentul Nr. 2: Care Sunt Limitele Tale?

 

Salutare. Vad ca a prins tare bine ideea asta cu experimentele. Daca nu ai facut deja primul experiment te invit sa o faci, click aici.

Astazi vreau sa te imping spre limitele tale, vreau sa vad care este punctul in care cedezi. Punctul ala in care creierul iti spune: nu mai pot, renunta. Si vreau sa ajungi in punctul ala, dupa care sa treci de el si sa analizezi ce ai facut.

Fara alt text inutil vreau sa faci asta:

 

Fa 100 de abdomene (daca esti baiat) si 50 daca esti fata (am inteles ca voi nu puteti face la fel de multe). Fa aceste 200 de abdomene fara sa te opresti. 

Avand in vedere ca eu am greutatea mult peste cea ideala, 100 de abdomene pentru mine chiar inseamna ceva. Daca esti fit, atunci incearca 200 sau chiar 300. Daca esti ca mine cu 20 kg peste greutatea normala atunci 100 e ok.

Incearca sa observi care este punctul in care creierul iti spune, gata nu mai pot si treci de el. Aia este limita ta.

 

Bun opreste-te din citit, cum ma opresc si eu din scris si fa cele 100 (sau 50 daca esti fata) de abdomene. Asta fac si eu si revin. O sa ma cronometrez si o sa imi notez in minte care este punctul meu limita si o sa scriu asta dupa ce termin. Bun, am fugit sa fac 200 de abdomene, revin.

Nu arat ca asta din poza, dar asa ma simt dupa cele 100 de abdomene :))

 

Wow. Gata. Deja imi cam tremura abdomenul, mi-a luat 3 minute si 10 secunde. De la 55 in sus au inceput sa devina greu de facut, am avut in minte sa renunt insa am tras si mai tare.

 

Vezi tu, limita asta o sa o intalnesti mai in toate lucrurile pe care le faci. Atunci cand vrei sa inveti multe ore, atunci cand vrei sa alergi, atunci cand vrei sa faci ceva care necesita mult efort. Tot timpul o sa intalnesti limita asta. Trebuie doar sa stii ca este ceva peste care poti trece.

Ceea ce pare aproape imposibil de realizat este de cele mai multe ori doar in capul nostru.

 

Vreau sa imi scrii intr-un comentariu cate abdomene ai facut, care a fost limita si in cate minute.

 

 

 PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: