Vreau o lume cu femei mai puternice

 

Observ o mare problemă cu femeile. O mare parte dintre acestea sunt dependente de atenție, dependente de articole care să le facă să se simtă speciale, dependente de bărbați care fac gesturi frumoase, dependente de floricele și iubire.

Pentru că unele dintre cele mai vizionate bloguri le spun femeilor cât de tare e să iubim, să ne luăm în brațe și ce ar face bărbatul perfect dacă l-ai avea fix acum în fața ochilor.

Această dependență de articole, pe care recunosc și eu le-am scris și încă le scriu pe crististefan.com/blog, ne aduce în scenă o mare problemă a femeii moderne: lipsa încrederii în sine, lipsa respectului de sine, lipsa unei inteligențe emoționale ridicate și lipsa identității dacă vreți.

Pentru că dependența de lucruri frumoase, de atenție și de bărbați care să plângă la filme de dragoste și care să ofere flori pe neașteptate, care mai apoi scriu pe blog pentru a arăta cât de interesantă este viața unui bărbat perfect, ne evidențiază de fapt că am uitat cel mai important lucru de pe lumea aceasta:

Să ne iubim pe noi.

Pentru că nu putem să primim ceea ce nu avem în interior. Și oricât de mult o să încercăm să obținem ceva ce nu se află în interiorul nostru o să eșuam, o să fim “înșelate”, o să plângem și o să ne hrănim egoul cu articole siropoase.

Vreau o lume în care femeile își realizează valoarea și se comportă ca atare. O lume în care femeile nu se vând pe puțin. O lume în care femeia nu se plânge de discriminare. O lume în care să poți să iubești cu adevărat, fără dependențe și așteptări.

O lume în care femeile investesc în interiorul lor mai mult decât in exteriorul lor.PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: