De Ce Femeile Nu Sunt Un Obiect Sexual?

1 (1)

Vreau să-ți prezint o realitate: educația sexuală și relațională dispare din foarte multe familii. Din viața multor bărbați lipsește o figură autoritară. Lipsește chiar dacă este acolo, pentru că majoritatea taților nu își învață copii cum ar fi indicat să se comporte cu o femeie.

Sumar: În acest eseu o să descoperi de ce majoritatea bărbaților văd femeile doar ca pe un obiect sexual și cum pot ajunge la realizarea că sunt de fapt cel mai frumos lucru pe care-l putem admira, atinge, îmbrățișa și iubi?

Bună, eu sunt Alex. Iar tu ești un obiect…

Să îl luăm ca exemplu pe Alex. Alex are 16 ani și începe să experimenteze cu ceea ce numim noi relații. Începe să observe femeile din jurul său, modul în care tricoul le acoperă sânii, posteriorul interesant care îl înnebunește, părul și felul în care femeile își trec mâna prin el și se aranjează, parfumul, finețea și delicatețea unei fete de vârsta lui. Simte o dorință puternică și își alege o fată pe care o vrea (deși le vrea pe multe).

Însă al nostru Alex nu știe ce să spună, cum să o spună și unde să ajungă.

Nimeni nu l-a pregătit pentru acest moment. Școala nu l-a învățat, profesorii nu i-au explicat și părinții au trecut mult prea rapid prin acest subiect. El simte un disconfort, o rușine spre a exprima sentimentele ce se ascund în interiorul lui, iar această rușine îl determină să caute.

Alex deschide computerul, noaptea atunci când părinții lui dorm și găsește un website cu sfaturi pentru seducție. Citește, apoi se abonează la mail pentru a primi “Cele mai tari 3 tehnici de seducție pe care le poți aplica pe orice femeie”. Primește ebook-ul, îl citește și începe să se simtă în avantaj.

Acum știe cum să manipuleze femeia din clasa lui. Mâine dimineață urmează să aplice toate informațiile de acolo.

A doua zi ajunge în clasă. Fetele acum sunt privite diferit. Acum ea nu mai este Ana, fata cu parul lung, care miroase a liliac, și a cărei delicatețe îl încântă și îl face să-și uite de tema de la mate sau de testul de la biologie.

Acum Ana este fata cu care el vrea sex și atât. Vrea să se simtă bărbat prin Ana și în Ana. Vrea să își demonstreze lui cât de mascul este, cât de puternic, cât de dominant poate fi și cam de câte ori o poate face să se supună și să strige de plăcere.

 

Ana se transformă dintr-o  femeie, într-un obiect…

“Buna Ana” îi spune, ascunzând în spate singura sa dorință egoistă de a își demonstra că este bărbat, “hai să ne plimbăm după ce se termină orele.”

Ana acceptă. Pentru că Ana își dorește să experimenteze ceva frumos. Ceva dintr-o altă lume decât cea a lui Alex. Ceva care o va face pe ea să se simtă apreciată și iubită, îmbrățișată în timp ce fulgii de nea dansează în jurul lor și mirosul de scorțișoară le pătrunde în tot corpul, făcându-i să plutească.

Ana își dorește o poveste de iubire.

Ana își dorește o seară la patinoar, o plimbare prin oraș, vorbe frumoase, apreciere, iubire. Ana vrea să spună te iubesc pentru prima data cuiva și tot pentru prima dată vrea să facă dragoste, vrea să încerce și vrea să ofere ceea ce societatea, părinții și revistele i-au spus că este cel mai de preț lucru pe care o femeie îl are: virginitatea.

Pentru Ana a face sex este ceva vulgar. A face dragoste însă înseamnă o scenă care se tot derulează în mintea acesteia. O scenă în care după mai multe luni de relație, atenție și complimente sincere, Ana îl cheamă pe Alex la un film, din întâmplare, nimic planificat, pentru că nu vrea să pară că “îl vrea” și acolo ajung prin mai multe drumuri, sărutări, îmbrățișări și atingeri, să experimenteze pentru prima dată ceva incredibil pentru ea.

A face sex, pentru o femeie, însemnă mult mai mult decât orice bărbat poate să înțeleagă vreodată.

A face sex, pentru un bărbat, înseamnă mult prea puțin, până când… ajunge să descopere adevărata frumusețe ce se desfășoară atunci când femeia de lângă acesta atinge un punct culminant; sau până când se maturizează.

Între timp Alex face sex cu Ana, iar Ana face dragoste cu Alex. Dar nu prea se simte a fi dragoste, pentru că totul parcă a fost forțat, rapid, în mult prea multe poziții ciudate pentru vremea respectivă.

Dar cui îi pasă? Virginitatea nu poți să o pierzi decât o dată. Ana se îndrăgostește nebunește. Alex este nepăsător. Alex se simte din ce în ce mai bărbat, iar pe măsură ce atrage și seduce cât mai multe femei în viața lui, realizează că poate ajunge ceea ce și-a propus, un bărbat adevărat.

Alex, după 6 ani…

Alex se uită acum în urmă, în timp ce își atinge cu mâinile barba pe care nu a mai aranjat-o de câteva săptămâni. Părul lui nu mai este lung acum, ci scurt. Poartă ochelari. Arată din ce în ce mai bine, sau cel puțin așa i-au spus femeile din viața sa.

Pentru Alex acești 6 ani au fost poate cei mai interesanți ani din viața lui, dar totuși gustul cu care a rămas după fiecare experiență a fost unul amar, nu dulce.

Alex s-a culcat cu multe femei. A învățat cum le poate seduce și totul acum decurge natural, de parcă toate femeile care-l văd se simt seduse instant de ceea ce este și ce face, fără să facă de fapt nimic. Doar simpla lui prezență în cameră le face pe femeile mai puțin experimentate să tremure și să îl vrea cel puțin pentru o noapte.

Alex știe asta, dar este nefericit, pentru că a realizat că toți acești ani de experimentări nu l-au făcut mai bărbat.

A realizat că mai multe femei, nu înseamnă mai bine. A realizat că a face sex în toate pozițiile imaginabile, cu toate femeile care îi ies în cale, nu reprezintă ceva fascinat. A realizat că a face sex cu o studentă în camera ei de cămin, nu este foarte diferit de a face sex cu o fată dintr-un alt oraș, pe care o cunoștea de câteva zile și cu care s-a întâlnit într-un alt oraș să îi arate cât de bărbat poate să fie.

A realizat că la un moment dat, din cauza atitudinii sale față de femei, acestea par a fi toate la fel, devin obiecte. Ea devine un obiect pe care îl așezi de mai multe ori deasupra ta, pentru că altfel nu se va simți femeie; un obiect pe care-l așezi sub tine, pentru că altfel nu te vei simți bărbat; un obiect pe care în loc să-l iubești, îl pedepsești; în loc să îi spui cuvinte sincere, îl manipulezi; în loc să îi spui te iubesc, îi spui că îl vrei; în loc să îi săruți mâinile și să îi încălzești urechile, îi săruți gâtul cu limba ta rece și îi sufli aer cald în ureche, observând-o cum nu mai rezistă.

Lui Alex îi place să vadă femeia în forma ei cea mai compromițătoare: atunci când este goală, dezarmată, după un orgasm; atunci când fiara din ea a fost redusă la tăcere; atunci când orice fel de funcție ar avea, de la polițistă, la profesoară, la actriță, la cântăreață, la femeie serioasă cu un job serios, se transformă într-un lucru pe care de altfel, nu ai avea cum să nu îl iubești.
Alex realizează că există ceva mai mult decât sex…

Deși contrar cu tot ceea ce a învățat până acum despre el, Alex realizează că masculinitatea implică și romantism.

Paradoxul dintre masculinitate și romantism

Masculinitatea implică și o strângere în brațe și un simplu “mi-a fost dor de tine”. Masculinitatea implică și o scrisoare de dragoste, scrisă pe fugă, pe un bilet de tren. Masculinitatea implică și o floare oferită din inimă. Masculinitatea implică și momente în care tu ca bărbat, te faci poate mult mai vulnerabil decât în momentul în care ea este întinsă pe salteaua ta, goală, euforică, după un orgasm.

Masculinitatea implică vulnerabilitate pentru a putea fi considerată masculinitate.

Însă în societatea în care trăim, dacă ești bărbat și spui despre femei că sunt mai mult decât un obiect, că sunt ceva minunat, pentru care ar fi indicat să fim recunoscători și pe care ar fi indicat să le prețuim, riști să fii catalogat a fi un ciudat, un virgin, sau gay.

Doar pentru că ai curajul să îți exprimi dorința și aprecierea față de frumosul feminin, riști să fi doborât și călcat în picioare.

Însă în momentul în care realizezi că a fi bărbat înseamnă să și plângi, să și iubești, să fii și călcat în picioare, să fii și supus, să fii și iubitor, să fii vulnerabil, ajungi la concluzia că vulnerabilitatea este cea mai puternică forță pe care o ai ca bărbat.

Vulnerabilitatea și sinceritatea interioară te va diferenția de cei 99% dintre masculii care vor doar sex de la o femeie.

Concluzia la care Alex a ajuns…

Concluzia este că a fi bărbat nu implică doar masculinitate, duritate, autoritate și putere. A fi bărbat nu înseamnă doar să ai o măsurătoare, ci și complimente, îmbrățișări, declarații de dragoste, scrisori de dragoste, recunoașterea dorințelor, toate într-o măsură echilibrată, nu exagerată.

Vulnerabilitatea te va face mai puternic și te va ridica deasupra celorlalți. Dintre 5000 de bărbați, cel mai atrăgător va fi cel care va realiza că a fi bărbat implică a fi vulnerabil într-o anumită măsură.

Și să nu uităm, oricât de bărbat și vulnerabil ai fi, femeia este cea care te va alege în ultimă fază.

Povestea continuă…

Alex a învățat astfel că o femeie nu este un obiect, ci este cel mai frumos element pe care-l avem alături de noi. Femeia ne face să iubim mai mult, să ne purtăm mai frumos, să fim mai buni; să ne recunoaștem defectele și să învățăm să le acceptăm; să ne respectăm pe noi prima data, pentru a putea să o respectăm pe ea; să ne iubim pe noi, pentru a putea să o iubim pe ea. Femeia ne ajută să construim cele mai frumoase opere de artă, din dragoste sau din lipsa ei. Cele mai frumoase melodii, cele mai interesante texte și într-un final lumea din jurul nostru.

Fără dragoste acest oraș colorat și-ar pierde din luminozitate și nuanțe și s-ar transforma în ceva gri, plin de testosteron, plin de masculinitate falsă, plin de duritate și război.

Alex, după acești ani în care a fugit din el în toate femeile ce l-au invitat în patul lor, a realizat că de fapt mai mult nu înseamnă mai bine.

A realizat că dacă tratezi femeia ca pe un număr, ai tu o problemă cu tine. Realizând acest lucru a putut acum să permită apariția unei femei incredibile în viața lui, pe care să o iubească cu toată ființa lui, în fața căruia s-a făcut vulnerabil și i-a spus:

“Ani de zile am tratat femeia ca pe un obiect. Tu ești cea care m-ai făcut să-mi dau seama ce înseamnă cu adevărat iubirea. Îți mulțumesc.”

Ce se mai întâmplă cu Relații Remarcabile?

Dacă nu știai, deși destul de improbabil, lucrez de mai multe luni la un proiect despre relații de cuplu. Momentan, m-am trezit din scris și am realizat că totul poate fi transformat într-o carte, de peste 200 de pagini.

Apoi mi-am zis, de ce să rămân doar la acest nivel? Și am mai adăugat multe alte resurse, pe lângă carte, pentru a îl transforma într-un curs complet.

Cu acest curs urmează să schimb lumea, prin tine. Urmează să facem împreună dintr-o societate gri, o societate plină de iubire și frumos.

Momentan aștept ISBN-ul, coperta e gata, video-urile la fel, mai am câteva interviuri și în câteva zile, poate chiar o săptămână, dăm drumul unei prelansări. Doar pentru cei care sunt acei cititori adevărați, care citesc până la final și cărora o să le ofer un bonus.

Apasă aici și descoperă bonusul, apoi notează-ți adresa acolo și așteaptă mesajul meu care o să vină în câteva zile dacă totul decurge lin.
Hai să schimbăm lumea împreună!

Cristi F. ȘtefanPS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: