Femeile Detin Puterea

679eadb052ddfaa02acfe6f608370637
Nu o să citești un articol siropos, ci un articol realist, din partea unui bărbat încă în devenire, căruia nu îi este frică să recunoască adevărul și este însetat de adrenalina care îi curge în vene atunci când prin fața lui trece o femeie frumoasă.

Adevărul este că, după mai mult timp de căutări printre așternuturile domnișoarelor ce mi-au intrat în viață, am realizat că femeile au puterea.

Nu. Acesta nu este un jurnal al unui bărbat care s-a dat bătut, care și-a predat armele, care a fluturat steagul alb, în fața femeilor. Este doar jurnalul unui bărbat realist.

Femeile chiar au toată puterea. Și oricât de bărbați am fi noi, momentul în care recunoaștem că ele, nu noi, aleg primele, că ele, nu noi, sunt mai frumoase, că ele, nu noi, sunt artă vie, că ele nu noi, conduc lumea, din spatele biroului oricărui comandant suprem, încordat, cu venele ieșite prin piele și la costumul care costă cât jumătate de apartament, în acel moment înțelegem realitatea.

Tot ceea ce s-a construit în jur este despre și pentru femei. Mașini puternice, cu sute de cai care urlă în momentul în care picioarele-i descoperite apar din mulțimea de picioare mult prea timide și acoperite. Hainele de lux, pentru a arăta bine în preajma femeii și pentru a spune o poveste despre noi. Chateau-rile ale căror beciuri sunt pline cu sticle de vin roșu, construite pentru a impresiona și cuceri femeia. Muzica, textele, poezia, poemele, romanele, arta, toate cu și pentru femei.

Femeile dețin puterea și nu o să-ți ia mult timp să descoperi asta.

Acum nu vreau să pompez cu fum și oglinzi spre o eventuală iluzie sau să încerc să impresionez pe cineva, pentru că sunt cât de imparțial se poate, doar că din experiența de până acum cu site-ul, cu articolele, cu cartea Relații Remarcabile și cu viața, am realizat că puterea bărbaților este limitată și se lasă pradă celor mai mici trucuri din lume. Mulți se lasă pradă conștient, pentru că este tare frumos să simți cum îți bate inima cu putere în timp ce ea se apleacă să-și ridice poșeta căzută pe jos, momentul în care rochia ei se ridică puțin atunci când aerul, întâmplarea și momentul potrivit, toate împreună ajutând la această imagine ruptă dintr-n film, și îi poți vedea picioarele lungi și fine, momentul în care trece pe lângă tine și parfumul delicat pe care-l lasă în urmă te face să scrii un roman de dragoste, să compui o melodie sau să ajungi acasă și să arunci pe pânză toate culorile, construind o capodoperă.

Nu o să-ți ia foarte mult să realizezi că ele citesc și consumă mult mai mult decât noi. Magazinele nu sunt împărțite deloc democratic. 80% haine pentru femei, 3 tricouri pentru bărbați. 80% magazine pentru femei, 15% magazine pentru accesorii pentru femei și 5% tricouri pentru bărbați. Cele mai citite bloguri și jurnale online sunt cele cu și pentru femei. Pentru că dacă le ignori, ești în pericol. Dacă le atingi prin cuvinte, și le faci să se schimbe, te transformi în ceva periculos. Dacă le încânți, te transformi într-o legendă.

Este clar. Vorba cu care pot să închei acest text, care a fost clar scris despre femeie, este întrebarea existențială, pe care fiecare bărbat, din fiecare bar, sub fiecare barbă și-o adresează: ce gândesc femeile?

Pe scurt, răspunsul original ar fi:  femeile simt. Simt lucrurile pe care noi bărbații nu avem cum să le simțim vreodată nici sub cele mai mari doze de serotonină inserate cu viteză în venele noastre. Femeile văd culorile mult mai aprins. Citesc printre rânduri și înțeleg. Femeile iubesc diferit și când iubesc o fac cu toată inima, de asta poate și suferă mai mult, dar trăiesc momentul prezent cu o intensitate maximă.

Iar răspunsul furat, și nicidecum original, ar fi: “femeile nu sunt făcute pentru a fi înțelese, ci pentru a fi iubite”.

Când realizezi asta, totul devine mai frumos…

PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: