Cum Sa Te Bucuri De Viata

Pe zi ce trece observ la mine un lucru și cred că este valabil și pentru majoritatea oamenilor. Uităm să ne mai bucurăm ne viață, uităm să ne oprim și să gândim, tot timpul facem lucruri.

Astfel, am să te ajut să te bucuri de viață. Vom începe printr-un mic exercițiu, pe care tu să îl faci mâine.

Maine dimineață vreau să faci următoarele lucruri:

  • Când te trezești vreau să iți observi corpul, și să te gândești ce mașinărie incredibilă este. Cum poate respira fără ca tu să faci ceva. Cum poți să auzi vocea din capul tău fără să se audă în exterior. Cum poți să vezi. Cum poți să miroși, cum poți să simți…

 

  • Vreau să iți pui o cană cu ceai sau o cafea și să observi textura. Să observi (în cazul cafelei) bulele care se formează deasupra. Să observi atunci când torni laptele, spectacolul incredibil ce se întâmplă în cana ta… Vreau să miroși și să simți gustul și aroma acelei băuturi. Vreau să te gândești cât de multă muncă a fost depusă pentru a culege și manufactura cafeaua; pentru a avea grijă de animalele ce ți-au produs laptele; pentru cana din care bei. Vreau să observi fiecare detaliu și să te mulțumești cu ceea ce ai.

 

  • Apoi când ieși din casă vreau să te oprești pentru o secundă și să privești în jur. O să observi poate blocuri, poate case, poate natura. Vreau să observi cu atenție toate detaliile incredibile. Vreau să observi felul în care frunzele se mișcă și se lasă în voia vântului, fără a se opune, fără a avea nimic de spus… doar existând. Vreau să observi culorile, vreau să observi diferitele nuanțe și umbre.
  • Apoi când mergi spre mijlocul tău de transport, vreau să iți simți trupul. Vreau să simți cum pășești, cum respiri, cum gândești, cum clipești și cum iți bate inima; cum acest organism funcționează.

 

 

Vreau să te bucuri de acest dar și vreau să privești viața ca pe un dar. Este ceva incredibil ceea ce experimentăm noi acum. Nu ne putem da seama cum am fost concepuți și cu ce scop anume, însă putem să admirăm și să fim mulțumiți de acest dar, de această oportunitate… oportunitatea de a fi în viață și de a experimenta acest lucru absolut fantastic.

De mâine vreau să începi să trăiești cu adevărat viața. De mâine vreau să fii recunoscător pentru viața aceasta și să te comporți ca atare.

Încearcă să te deconectezi de tot ceea ce este în jur, de oameni, de aparatură, de blocuri, și încearcă să te privești pe tine ca pe un element, care trăiește, respiră, vede și gândește…

 

Vreau să fii fericit.. și singurul mod de a face asta este să fii mulțumit cu ceea ce ai. Maine o să fie cea mai interesantă zi din viața ta, pot să pun pariu.

 

Somn ușor și o zi minunată iți doresc,

 

CristiPS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: