5 Moduri De A-ti Creste Puterea De Concentrare

Concentrarea este o abilitate extrem de importantă și, în zilele noastre, se pare că este subapreciată. Toate companiile mare se bat pe concentrarea noastră, încercând să ne atragă prin diverse tehnici și metode, și dacă ne uităm la cifrele de afaceri, se pare că și reușesc.

Citește în continuare, durează aproximativ 150 de secunde să citești acest articol!

Concentrarea este arma ta secretă sau, mai bine zis, concentrarea este TOTUL! Dacă te poți concentra pe un lucru ore în șir, atunci ești predispus la a obține ceea ce îți dorești. Simplu!

Însă, în prezent, această concentrare ne este furată, de lucrurile care ne distrag ca, de exemplu, telefonul mobil, de messenger, twitter și alte rețele de socializare și website-uri ce se bat pur și simplu pentru a ne atrage permanent atenția!

Când întrebi pe cineva cum a ajuns la nivelul la care este acum, îți va raspunde mai mult ca sigur ca prin muncă, foarte multă muncă. Asta se traduce prin  abilitatea de a te concentra și de a face lucruri, fără scuze, fără plânsete, doar concentrare pură.

Pentru a îți crește puterea de concentrare trebuie să îți antrenezi mintea, astfel m-am gândit să îți ofer câteva sfaturi legate de acest lucru:

1) 5-10 minute de meditație (în fiecare zi!)

2) setează timp de lucru și timp în care iei pauză

3) notează în calendarul tău care sunt orele în care muncești (work hours)

4) folosește un timer (cronometru)

5) când simți nevoie să folosești Facebook, să verifici mailul, etc, OPREȘTE-TE! am scris și un articol despre câteva tehinci ce te vor ajuta să te oprești și să nu îți asculți nevoile care, de fapt, nu sunt nevoi, ci doar elemente ce îți distrag atenția, citește despre asta aici

6) pastrează-ți masa de lucru într-un mod ordonat. Citește mai multe despre asta aici

Acesta este secretul pe care îl căutai de mult timp. Concentrarea, una dintre cele mai importante abilități pe care le poți deține, abilitatea de a te concentra pe un singur lucru multe ore!

 

Tu ce alte propuneri mai ai pentru a-ți crește concentrarea?

Scrie-mi răspunsul tău într-un comentariu!

Cristi

 

Mulțumesc Violetei, de la scriebine, pentru corectarea acestui articol. PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: